E cuj biskvit nadmasiti alonsa, hohohoho dobro jutroo slatko me nasmija Da Alonso igra jos 10 godina a ovaj jos 50 opet ce ovaj prvi da bude nadmasniji i bolji. Dobar si ti decko
PatrickBateman je napisao/la:
Xabi je zamalo dao gol Realu s pola terena
Isla je pod samu precku ali ju je Iker nekako izvadio, trazim taj video po youtubeu, nema pichke ces nac
A dao je gol Realu, svakako.
[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
izvadice glavu iz dupeta ljudi , Busquets glasi za najboljeg zadnjeg veznog a ne Xabi Alonso . Tehnika , brzina , pamet itd. sve je na strani Busquetsa . Alonso je bolji u defanzivi i centarsutevima/sutevima .. To sto mislite da su njegova dodavanja bolja od Busquetsovih je samo zbog nacina igre koje prakticira Barcelona a koji Real . Barcelona jednom u utakmici uputi dugu loptu i to najcesce bude Mascherano ili Pique iz odbrane prema napadu , eventualno Valdes ili Pinto .Cinjenica stoji da je trenutno Alonso kompletniji igrac , ali vjerujte to ga ne pravi boljim igracem ...
Furymaker je napisao/la:izvadice glavu iz dupeta ljudi , Busquets glasi za najboljeg zadnjeg veznog a ne Xabi Alonso . Tehnika , brzina , pamet itd. sve je na strani Busquetsa . Alonso je bolji u defanzivi i centarsutevima/sutevima .. To sto mislite da su njegova dodavanja bolja od Busquetsovih je samo zbog nacina igre koje prakticira Barcelona a koji Real . Barcelona jednom u utakmici uputi dugu loptu i to najcesce bude Mascherano ili Pique iz odbrane prema napadu , eventualno Valdes ili Pinto .Cinjenica stoji da je trenutno Alonso kompletniji igrac , ali vjerujte to ga ne pravi boljim igracem ...
Koji kraljevi. Kontradiktoran ti početak i kraj posta.
Pa gori ste od D1OSA kad kaže da je Ronaldo bolji od Messija
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Nemoj biti smiješan. Busquets je pametniji, ima bolju tehniku, brži je, bolji u napadu, ima bolji pass, sve je na njegovoj strani, osim što je Alonso kompletniji.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Sto kaze @Raul64 ..
.. vjerovatno bi se Xabi brze uklopio u neki drugi tim od Busqetsa.
Ovaj citav zivot igra ''jednu te istu'' igru, dok je Alonso promijenio par klubova ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Marcelu je konačno neko pokazao zube. Lavezzi napravio nešto oštriji faul, a Marcelo ga nabio bokserom. Poslije je dobio jednu momačo-vaspitnu od Lavezzija i obojica su utakmicu završila ranije negoli je to planirano.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Marcelu je konačno neko pokazao zube. Lavezzi napravio nešto oštriji faul, a Marcelo ga nabio bokserom. Poslije je dobio jednu momačo-vaspitnu od Lavezzija i obojica su utakmicu završila ranije negoli je to planirano.
i jos ga je kasnije u onoj guzvi Lavezzi sutnuo
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE