Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ma dobar sam ja sa parama,vec danas mi mrsko razradjivat,nemam volje nikako.Nije bitna kvota,ionako cu uplatit na 5 km,sto sigurnije to bolje 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Na 5 maraka,dobitak od 30-50,mozel???harry_90 je napisao/la:Ma dobar sam ja sa parama,vec danas mi mrsko razradjivat,nemam volje nikako.Nije bitna kvota,ionako cu uplatit na 5 km,sto sigurnije to bolje
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Moze,nema problema.kelner je napisao/la:Na 5 maraka,dobitak od 30-50,mozel???harry_90 je napisao/la:Ma dobar sam ja sa parama,vec danas mi mrsko razradjivat,nemam volje nikako.Nije bitna kvota,ionako cu uplatit na 5 km,sto sigurnije to bolje
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
lyngby-midtjylland -oba daju
braga-dinamo k -preko zutih
braga-dinamo k-preko kornera
twente-vise kornera da ce izvest
spartak-vise zutih karona da ce dobit
spartak-z1x
twente-daje go
psv-daje go
cluj-univ. cluj-1

braga-dinamo k -preko zutih
braga-dinamo k-preko kornera
twente-vise kornera da ce izvest
spartak-vise zutih karona da ce dobit
spartak-z1x
twente-daje go
psv-daje go
cluj-univ. cluj-1

Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.

ojjj koliko su glupi ovi igraci spartaka, cc igram manje od 5,5 ofsidea, a vec 3

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
**** ga hocevar da ga ****.kelner je napisao/la:Valja ic po pare,nadam se da je neko ispratio,mozda Begonja

[img]http://img190.imageshack.us/img190/847/eduardos.jpg[/img]
Twente-Willareal Oba daju gol 1.7harry_90 je napisao/la:Moze,nema problema.kelner je napisao/la:Na 5 maraka,dobitak od 30-50,mozel???harry_90 je napisao/la:Ma dobar sam ja sa parama,vec danas mi mrsko razradjivat,nemam volje nikako.Nije bitna kvota,ionako cu uplatit na 5 km,sto sigurnije to bolje
Braga Kyev 1x 1.45
J.Blake-Monroe 1 1.3
Acassuso-Alund 1 1.25
Coritiba-Caixsas 1 1.4
Na pet maraka,oko 30 bi trebao bit dobitak,da ne dodajem vise,mozemo pasti na tom,pa cu se bezze nanervirat.Ja cu na cenera stavit,dosta meni,hehe
EDIT-ja uspjeo izbjec Hocevara,a moram priznat da sam se omisljo da ga stavim
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
kv. 2,74 (happy hour bio)PSV - Benfica 1X
Braga - Kiev 1X
Istres - Montpellier 2
dokle nas je dovela ova kladara kada hari trazi pomocharry_90 je napisao/la:Ma dobar sam ja sa parama,vec danas mi mrsko razradjivat,nemam volje nikako.Nije bitna kvota,ionako cu uplatit na 5 km,sto sigurnije to bolje

nema potpisa
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Jao,ne dade mi se odigrati ovaj Porto, a već 0:3
A Reynolds vodi 6:0 i 2:0 i ja ga fino zaokružim i sad ovaj Kuznetsov preda i meni se naravno odbija kvota.

A Reynolds vodi 6:0 i 2:0 i ja ga fino zaokružim i sad ovaj Kuznetsov preda i meni se naravno odbija kvota.

You'll never walk alone.
Porto 1-4
biće i PSV i Twente opet puno golova

biće i PSV i Twente opet puno golova

FORZA MARŠAL !!!
Moze li Twente zabiti gol u prvom poluvremenu? Fina je kvota 1.90, a Villareal nedavno izgubio 5-0 u gostima od Valencia, jako su losa gostujuca ekipa..
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Moze nesta fino za sutra?Da nije prevelika kvota,a da je zarada 20-50.5-8 parova moze i manje
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
kelner,ajd daj za vikend 2 sigurna ko nesto skroz sigurno da nemoze bit sigurnije

edit: il neko drugi

edit: il neko drugi
[img]http://img190.imageshack.us/img190/847/eduardos.jpg[/img]
A neki dan sam spominj'o ovo i odabro sam neki par za koji treba 5 kombijacija, al evo ovaj mozes odigrat u singleu...(subota)SPY je napisao/la:kv. 2,74 (happy hour bio)PSV - Benfica 1X
Braga - Kiev 1X
Istres - Montpellier 2

Kvota na tip1 je 1,85 x 20%(HappyHour) na 100KM = 222
Kvota na tipx2 je 1,75 x 20% na 100KM = 210
---------------------------------------------------------------------
Znaci s uplatom od 200KM imas sigurno 22 ili 10KM

jel taj bonus ima samo u bet live ili ima u jos nekim klad 

Samo betlive
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
http://en.beterz.com/Default2.aspx
Stranica na kojoj se mozete zabavit...Imate imaginarni depozit i ponudu kao na pravoj kladionici...Upadajtee
Stranica na kojoj se mozete zabavit...Imate imaginarni depozit i ponudu kao na pravoj kladionici...Upadajtee

TM87
adis.p je napisao/la:
ojjj koliko su glupi ovi igraci spartaka, cc igram manje od 5,5 ofsidea, a vec 3![]()
![]()
.....igrac spartaka 2 metra iza stopera porta i ovaj mu pruza loptu....
![]()
![]()
Ti si jos i dobar , ja bezveze lupim PSV manje ofsajda za 18 minuta 5 palo trenutno 6 znaci pao sam a tek 30 minuta ide preko 10

Ja sam mislio da sve pocinju u 21, a da sam ranije vidio ne bi ih ni stavio...jer ev vidis sad sam pao i ova utakmica mi se ne gleda uopste....
al et, staces... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.