FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne mogu da vjerujem da osoba ili osoblje koje je zaduženo za održavanje ili sigurnost stadiona Grbavica ovo dopušta uz još goru administraciju kluba ili ko već.Stvarno ne znam iz dana u dan sve gora situacija od kerova bez obraza koji šetaju po državnim njivama ili osoblja koje ništa ne poduzima po ovom pitanju ili održavanja.
Bez obzira na sve VOLIM TE ŽELJO!
Bez obzira na sve VOLIM TE ŽELJO!
Zar nije dino pekic direktor stadiona i komesar za sigurnost, ovo je njegova odgovornost
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Sejo je Željovac al je seljačina. Bakšiš je špansko selo za njegove radnike, a ovo što radi je samo dobra reklama za sebe i svoj objekat. Ima taj dobar seljački marketing i to poštujem, a što se tiče uslova rada i ljudskosti, daleko od ljudstva...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Jeste. Teren je nesto drugo jer tu neko treba dati pare za odrzavanje odnosno taj dio mozemo na Upravu prebaciti, ali ove stvari tipa zakljucavanje, neko to smece, ograde i tako nesto "sitno" sto kosta malo ili nista na njega. Cini mi se da su stepenice, ograde farbali sad pred pocetak i ocigledno samo ono sto se vidi na TV-u radi/rade sto je bezobrazluk. Pa ako nista sami se mogu jednom mjesecno skupiti, obici svaki dio, pokupiti neko smece, nesto popraviti. Ne moraju kanale kopati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Upravo tako ovdje nema dan posla za 10 ljudi.Tuga zaista.Prvi bi se odazvao i krenuo jer je fakat bezpotrebno ovako nesto...LjoZee je napisao/la: ↑12 mar 2021, 17:51Jeste. Teren je nesto drugo jer tu neko treba dati pare za odrzavanje odnosno taj dio mozemo na Upravu prebaciti, ali ove stvari tipa zakljucavanje, neko to smece, ograde i tako nesto "sitno" sto kosta malo ili nista na njega. Cini mi se da su stepenice, ograde farbali sad pred pocetak i ocigledno samo ono sto se vidi na TV-u radi/rade sto je bezobrazluk. Pa ako nista sami se mogu jednom mjesecno skupiti, obici svaki dio, pokupiti neko smece, nesto popraviti. Ne moraju kanale kopati.
-
- Kontakt:
Odlazite svi
kako sam na brzinu vidio jesu onaj zec lagano trckarao po obicajuSudoHusika je napisao/la: ↑12 mar 2021, 16:44Ovo na stadionu je bruka i sramota. Zatvorite te kapije ba yebemu majku u **** odnijet' će nam i tribine a ne yebene kablove.
@robust Jesu li svi invalidi trenirali?
Znam dosta ljudi kojima je pomogao bas on ,ali da je seljacina to stojiStrikeWarzone je napisao/la: ↑12 mar 2021, 17:30Sejo je Željovac al je seljačina. Bakšiš je špansko selo za njegove radnike, a ovo što radi je samo dobra reklama za sebe i svoj objekat. Ima taj dobar seljački marketing i to poštujem, a što se tiče uslova rada i ljudskosti, daleko od ljudstva...

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Nevjerovatno majke mi. Razvali na pripremama i onda ga zaboli svaki yebeni mišić i ligament.Robust je napisao/la: ↑12 mar 2021, 18:27kako sam na brzinu vidio jesu onaj zec lagano trckarao po obicajuSudoHusika je napisao/la: ↑12 mar 2021, 16:44Ovo na stadionu je bruka i sramota. Zatvorite te kapije ba yebemu majku u **** odnijet' će nam i tribine a ne yebene kablove.
Željezničar za život cijeli!
brate htio gledati citab trening al haj reko da prvo vidim stadion i prosetam oko njega koliko me je dusa zabolila kad sam vidio kako sve izgleda od tuge i huje samo minut pogledao trening i otisao doma i sve od tada kontam kako je neko ono mogao dopustiti da na onaj nivo spadne nesto sto smo sa ponosom gledaliSudoHusika je napisao/la: ↑12 mar 2021, 18:38Nevjerovatno majke mi. Razvali na pripremama i onda ga zaboli svaki yebeni mišić i ligament.Robust je napisao/la: ↑12 mar 2021, 18:27kako sam na brzinu vidio jesu onaj zec lagano trckarao po obicajuSudoHusika je napisao/la: ↑12 mar 2021, 16:44Ovo na stadionu je bruka i sramota. Zatvorite te kapije ba yebemu majku u **** odnijet' će nam i tribine a ne yebene kablove.

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Priča broj 5, Zec Ermin spreman ušao u nastavak sezone. 
Ovo za stadion je baš bruka, ja razumijem da se nema novca al ovo su finese koje ne koštaju skoro pa ništa.

Ovo za stadion je baš bruka, ja razumijem da se nema novca al ovo su finese koje ne koštaju skoro pa ništa.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Sto im nisi samo dobacio: "Koljete li se, ljudine?"

- MocMahale444
Sejo prije rata bio donji dobro se zna
Sto ima te seljacke fore za ove seljake oke ali zna se ko je i sta je.
Cericu yebem ti tetku u slezeno lažno, pleme ti karam seoska varalice. Samo si maska za prodaju pomocnog u usta te karam.

Sto ima te seljacke fore za ove seljake oke ali zna se ko je i sta je.
Cericu yebem ti tetku u slezeno lažno, pleme ti karam seoska varalice. Samo si maska za prodaju pomocnog u usta te karam.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
Gotovi ste kad vam se konobar opet registruje jer ne radi za vikend, sad cete ko ovcice da opet mjenjate avatare i dizete u nebesa spasitalja kluba i vrlog nam Cerica koketa...
Tan: pas koji laje, nije dobro pecen
Samo da ne bude opet peksinluka ko na ovim slikama sa smećemSudoHusika je napisao/la: ↑12 mar 2021, 16:44Ovo na stadionu je bruka i sramota. Zatvorite te kapije ba yebemu majku u **** odnijet' će nam i tribine a ne yebene kablove.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-u-toku-de ... ini/20118/
Umjesto proseravanja, te ljude lijepo zaposliš, ponudiš im bolje uslove rada i pokažeš svoju veliku ljudskost. A teško da si kome i kahvu platio.StrikeWarzone je napisao/la: ↑12 mar 2021, 17:30Sejo je Željovac al je seljačina. Bakšiš je špansko selo za njegove radnike, a ovo što radi je samo dobra reklama za sebe i svoj objekat. Ima taj dobar seljački marketing i to poštujem, a što se tiče uslova rada i ljudskosti, daleko od ljudstva...
A jel realno kak i smo mi ljudiValter je napisao/la: ↑12 mar 2021, 19:26Umjesto proseravanja, te ljude lijepo zaposliš, ponudiš im bolje uslove rada i pokažeš svoju veliku ljudskost. A teško da si kome i kahvu platio.StrikeWarzone je napisao/la: ↑12 mar 2021, 17:30Sejo je Željovac al je seljačina. Bakšiš je špansko selo za njegove radnike, a ovo što radi je samo dobra reklama za sebe i svoj objekat. Ima taj dobar seljački marketing i to poštujem, a što se tiče uslova rada i ljudskosti, daleko od ljudstva...

Šehiću bolje je da se popraviš u odbrani, nego što kupuješ ulaznice... Svaka čast, ali poslije Veselog, najgori si!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Znaju oni dobro kako se o njima prica i pise i kako stoje kod navijaca. Ja ne bi imao obraza na kafu izac ove hefte a ne zayebavat se po instagramu ili jos gore objavljivati slike sa ovih utakmica.
Al sta ocekivati od te sorte ljudi, pa sta ih je debelo presisalo 30 a oblace se ko balavaci od 16 godina, razvode se, samo izlaze, piju, dudlaju shise, ganjaju djevojcice, furaju neke balave furke.
Djeca su nam i normalna kakvi su ovi 30+.
Iz Borca se izvinuse za utakmicu protiv Veleza navijacima, a kod nas trener nije htio ni da izjavu da obicnu pred utakmicu sad sa TC. Valjda da ne bude losih komentara ispod videa. Igraci se prave ludi za bilo kakav javni komentar. Toliko o krivici koju bilo ko od njih (ne)osjeca. Njima je bitno da se isposvadjaju i ako se sta okrene u nasu korist dobro i jeste, ako ne jbg.elevenblues je napisao/la: ↑12 mar 2021, 20:03Znaju oni dobro kako se o njima prica i pise i kako stoje kod navijaca. Ja ne bi imao obraza na kafu izac ove hefte a ne zayebavat se po instagramu ili jos gore objavljivati slike sa ovih utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Lecler i 40 gostiju.