Samozdravlje je napisao/la:bihuzur je napisao/la:kengur je napisao/la:
@samozdravlje,
Jesam li ti ja "akademski" materijal ?

Pasa jos 21 pobjede i pred Vjecnu ,aBd.
Ne treba ti penzija brate @Samozdravlje. Ovako cemo: Ako uzmemo
duplu krunu, ja vas sve koji pisete na temi (cak i ove koji pokusavaju vrijedjati) pozivam na festu na koju cemo pozvati sve nase igrace, strucni stab i sve zaposlene u klubu. Svi naravno mogu povesti svoje partenere. Mjesto i vrijeme proslave cemo naknadno dogovoriti ovdje na temi, kao i zabavljace. Moj prijedlog je Halid B i da nasi igraci izaberu drugog izvodjaca/icu ili grupu. Ja snosim sve troskove bez obzira koliko ce raje doci.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
Vozdra @bihuzur
1.Kakav je dernek,ako te ne opali po dzepu
2.Titula , nista kup . Da se pitam ne bi ga ni igrali,ali eto hoce raja
3.Bez Husrefa nema prosirenog derneka
4.Imam jednu molbu , skoncentrisi se na takticko/tehnicke /fudbalske radnje . Tu bih volio da te vidim ,kako @kengur i ja postavljmo taktiku.Stipu psovke,jeni to za pravu raju.Ziv mi i zdrav bio.

[/quote]
dzep nije problem brate,
zelim duplu, jer je nikad nismo osvojili
naravno da ce i husref biti pozvan. ako neko misli da ga ja mrzim, taj nije dobar u vugla
sto se tice tehnike i taktike, nisam ja bas kapacitet da pisem o tome, ali cak i ovakav kakav sam vidim da npr krste nije dovoljno dobar i da usporava igru ili da hebib nije za beka itd. i smeta mi sto se to forsira. ali sve dok pobjedjujemo i dok smo prvi na tabeli ja sam ok sa tim. najsretniji bi bio da me husref i igraci svake sedmice ovako ''popisaju''