FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SedrenikHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SedrenikHz » 30 sep 2018, 00:46

Eh da i ja nešto napišem.
Prvo, nije bilo toliko hladno kako sam očekivao :mrgreen:
Igra je kriminalna bila, al baš kriminalna a to sam i rekao prije da će biti patnja jer ovih prvih 11 mi ne ulijeva povjerenje nikako.
Kad vidim Velkoskog na krilu :crazy:

Zar može neko da prigovori Husrefu jer mu je yebo majku??? Žižoviću yebem ti porijeklo seljačko.
On našao srat pratim od 55 do 70 min igralo se 5 min dan te neyebo.
Ti nađeš srat smradu pogani, vidi ti se po čehri papčino da si đubre fakinsko.

Odmorit svih 11 u kupu jer su nam krepali igrači, a i kako neće realno.

Mujakić, Stanojević i Pidro katastrofa.

HARISE HVALA TI :opaopa:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 30 sep 2018, 00:53

ajdohordas je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la: Teška je ono situacija bila za Ahmeta, a i Bandić ga je odlično zatvorio. Mada Ahmet je i povrijedjen korisniji od Harisa, i dobio je 90% vazdušnih duela, Harisa nisam upratio da je ijedan dobio od kako je ušao.
I nije. Bez obzira na visinu i snagu, Hare nije dobar target. Valjda nema dobar osjećaj za loptu, skok, nešta mu fali. Kad je on na terenu treba više lopti u for jer je eksplozivniji od Mersudina.
Neću se spustit na tvoj nivo da ti vrijeđam i psujem, pročitaj ponovo post i skontaj šta smo pisali prije nego se nadovežeš. Pooz
Halalite, ja sam budala, stvarno vas nisam skontao šta ste napisali i iskreno izvinjenje za uvredu, ali adrenalin mi proradi, pa ne zamjerajte. Pozz
Neka frka, a?!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 30 sep 2018, 01:09

MCMXLVI je napisao/la:CREPULJA! :tokralju: :tokralju:
slika
Jesmo mi gledali istu utakmicu brate?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 30 sep 2018, 01:10

ja mislim da sam 2 kile izgubio gledajući ovo večeras,ovakve tekme obično nismo dobijali,ne pamtim da je seljačkija ekipa odavno došla na koševo,što je najgore da se nisu valjali možda bi nas i dobili ali neka ga podoje,extra vrijedna 3 boda,protiv rudara bih izveo treći tim

VVVBK

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 sep 2018, 01:14

Crepulja odlican . na Kosevu kad imamo posjed vec neko je pisao zadnji vezni trebaju biti Crepulja ili Rahmanovic i Adukor ili Stanojevic znaci nikako zajedno Adukor i Stanoje to moze al u gostima s jacim ekipama kad vise destruktivno treba igrati . treba malo Tatar i Velkoskog odmorit

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 sep 2018, 01:20

Koe prvi trunje vam yebem.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 30 sep 2018, 01:21

bordobijeli je napisao/la:Crepulja odlican . na Kosevu kad imamo posjed vec neko je pisao zadnji vezni trebaju biti Crepulja ili Rahmanovic i Adukor ili Stanojevic znaci nikako zajedno Adukor i Stanoje to moze al u gostima s jacim ekipama kad vise destruktivno treba igrati . treba malo Tatar i Velkoskog odmorit
Iako smo prvi na tabeli ja opet ne vidim ništa posebno u tom Crepulji. Nama treba jedan kreativac, koji zna kroz sredinu uposliti napadače. Ali uglavnom za sad je dobro. Kakva god da je igra sve dok smo na prvom mjestu i igramo dobro u Kupu ja sam zadovoljan. Elhamdulillah. :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 30 sep 2018, 01:35

Pogledajte video na fb stranici Bordo Boja.Pa sta je ono , covjek se najezi svaki put kad pogleda :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 sep 2018, 01:38

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Crepulja odlican . na Kosevu kad imamo posjed vec neko je pisao zadnji vezni trebaju biti Crepulja ili Rahmanovic i Adukor ili Stanojevic znaci nikako zajedno Adukor i Stanoje to moze al u gostima s jacim ekipama kad vise destruktivno treba igrati . treba malo Tatar i Velkoskog odmorit
Iako smo prvi na tabeli ja opet ne vidim ništa posebno u tom Crepulji. Nama treba jedan kreativac, koji zna kroz sredinu uposliti napadače. Ali uglavnom za sad je dobro. Kakva god da je igra sve dok smo na prvom mjestu i igramo dobro u Kupu ja sam zadovoljan. Elhamdulillah. :bih:
pa nije puo ni igrao a mislim da moze jako dobro igrati na poziciji zadnjeg veznog u paru s Adukorom ili Stanojevicem. miran je zna s loptom meni sasvim ok .

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 sep 2018, 02:02

kakva igra radnika u drugom pol 30 min se uopšte nije igralo samo lazanje . zizovicu sagni se

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 sep 2018, 02:05

Evo od mene jedan video, odnosno kompilacija naših promašaja što se tiče ligaških mečeva, do sada. Ima tu mrtvih zicera, posebno u one dvije tekme protiv GOŠK-a i Čelika, i dan danas ne mogu da prežalim te bodove. Ima i drugačijih šansi itd. Uostalom, ko hoće neka pogleda, objavljeno je na YT i DailyMotionu.

Također, ako sam tačno izbrojao, radi se o nekoj cifri od 45 šansi sveukupno, od kojih su više od polovine mat pozicije. I pored svega toga, opet smo prvi u ligi po efikasnosti. Svaka čast. :tokralju:

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 sep 2018, 02:23

Suki46 je napisao/la:Pogledajte video na fb stranici Bordo Boja.Pa sta je ono , covjek se najezi svaki put kad pogleda :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
MOLIM TE IZBACI OVDJE. :tokralju:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 sep 2018, 03:08

Moj vid danasnje utakmice....

Kao sto sam i pisao prije utakmice polahko padamo u formi snazi i uigranosti (koja nikad nije bila vrhunska al jeste kompaktna).

Mora se dat sansa kurdicu mustaficu halilu i sisicu handzicu znaci mora posto ce se igraci pocet povrjedzivat jer nikad uzivotu nisu imali 26 utakmica ca 5 mjeseci koliko ce imat ove polusezone, dolazi hladno vrijeme tereni tvrdi lahko se igrac na minusu povrijeduje (IAKO SMO EKIPA KOJA JE DOSAD NAJZDRAVIJA BILA) treca stvar gubi se motiv kod igraca (stvara se i strah od povrede normalno) kad pocnu mrazovi i kaljuze.

Ritam igranja je ubitacan posebno kad se doda kup.

Mislim da brzinom kojom padamo u formi je nije dobar posto mladost dize formu u poslednje 3 utakmice su izgledali mnogo bolje nego sloboda radnik pa i sb. Ubrzo dolazi zrinjski u mostaru i kone mi moramo odmorit dosta igraca i zaustavit pad forme posto ako nastavimo igrat kod danas i protiv listice da bi mi mogli nakon 19 kola bit u finom minusu za videcom ekipom.

Imamo igraca da mozemo amortizovat klub da budemo na nivou ko i do danasnje utakmice, samo je pitanje hocel znat to Husref iz miksat.

Psovanje HUSREFOVO nije uredu, bez obzira na sve. Klub ga treba kaznit na kraj polusezone i javno to iznijet u medije koliko je kazna bila. FK SARAJEVO je istitucija i treba bit primjer svakom covjeku u Bosni I Hercegovini i sire.

99% ekipa iz bhpl kod rezultata 1;1 na kosevevu bi odugovoacilo i to je u nogometu legalno i normalno. SASTAVNI DIO IGRE

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 30 sep 2018, 03:43

Samozdravlje je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:
kengur je napisao/la: @samozdravlje,
Jesam li ti ja "akademski" materijal ? :urnebes:
Pasa jos 21 pobjede i pred Vjecnu ,aBd. :rol:

Ne treba ti penzija brate @Samozdravlje. Ovako cemo: Ako uzmemo duplu krunu, ja vas sve koji pisete na temi (cak i ove koji pokusavaju vrijedjati) pozivam na festu na koju cemo pozvati sve nase igrace, strucni stab i sve zaposlene u klubu. Svi naravno mogu povesti svoje partenere. Mjesto i vrijeme proslave cemo naknadno dogovoriti ovdje na temi, kao i zabavljace. Moj prijedlog je Halid B i da nasi igraci izaberu drugog izvodjaca/icu ili grupu. Ja snosim sve troskove bez obzira koliko ce raje doci.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!

Vozdra @bihuzur
1.Kakav je dernek,ako te ne opali po dzepu
2.Titula , nista kup . Da se pitam ne bi ga ni igrali,ali eto hoce raja
3.Bez Husrefa nema prosirenog derneka
4.Imam jednu molbu , skoncentrisi se na takticko/tehnicke /fudbalske radnje . Tu bih volio da te vidim ,kako @kengur i ja postavljmo taktiku.Stipu psovke,jeni to za pravu raju.Ziv mi i zdrav bio. :thumbup: :urnebes:[/quote]

dzep nije problem brate,
zelim duplu, jer je nikad nismo osvojili
naravno da ce i husref biti pozvan. ako neko misli da ga ja mrzim, taj nije dobar u vugla
sto se tice tehnike i taktike, nisam ja bas kapacitet da pisem o tome, ali cak i ovakav kakav sam vidim da npr krste nije dovoljno dobar i da usporava igru ili da hebib nije za beka itd. i smeta mi sto se to forsira. ali sve dok pobjedjujemo i dok smo prvi na tabeli ja sam ok sa tim. najsretniji bi bio da me husref i igraci svake sedmice ovako ''popisaju'' :D :bih:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 sep 2018, 03:58

bihuzur je napisao/la:

Vozdra @bihuzur

dzep nije problem brate,
naravno da ce i husref biti pozvan. ako neko misli da ga ja mrzim, taj nije dobar u vugla
sto se tice tehnike i taktike, nisam ja bas kapacitet da pisem o tome, ali cak i ovakav kakav sam vidim da npr krste nije dovoljno dobar i da usporava igru ili da hebib nije za beka itd. i smeta mi sto se to forsira. ali sve dok pobjedjujemo i dok smo prvi na tabeli ja sam ok sa tim. najsretniji bi bio da me husref i igraci svake sedmice ovako ''popisaju'' :D :bih:
Mislio sam na svoj dzep
Nisi odgovorio :
@bihuzur ,de napisi jarane kako si pratio utakmicu.Tvoje impresije i kako si reagovao kad ga Handze zavali ??
Bolji si u taktici nego ja . bas je gotivno citati kad ne psujes , ja sam te gotivio i kad si ..... :thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 sep 2018, 04:00

Pitar6785 je napisao/la:Moj vid danasnje utakmice....

Kao sto sam i pisao prije utakmice polahko padamo u formi snazi i uigranosti (koja nikad nije bila vrhunska al jeste kompaktna).

Mora se dat sansa kurdicu mustaficu halilu i sisicu handzicu znaci mora posto ce se igraci pocet povrjedzivat jer nikad uzivotu nisu imali 26 utakmica ca 5 mjeseci koliko ce imat ove polusezone, dolazi hladno vrijeme tereni tvrdi lahko se igrac na minusu povrijeduje (IAKO SMO EKIPA KOJA JE DOSAD NAJZDRAVIJA BILA) treca stvar gubi se motiv kod igraca (stvara se i strah od povrede normalno) kad pocnu mrazovi i kaljuze.

Ritam igranja je ubitacan posebno kad se doda kup.

Mislim da brzinom kojom padamo u formi je nije dobar posto mladost dize formu u poslednje 3 utakmice su izgledali mnogo bolje nego sloboda radnik pa i sb. Ubrzo dolazi zrinjski u mostaru i kone mi moramo odmorit dosta igraca i zaustavit pad forme posto ako nastavimo igrat kod danas i protiv listice da bi mi mogli nakon 19 kola bit u finom minusu za videcom ekipom.

Imamo igraca da mozemo amortizovat klub da budemo na nivou ko i do danasnje utakmice, samo je pitanje hocel znat to Husref iz miksat.
Psovanje HUSREFOVO nije uredu, bez obzira na sve. Klub ga treba kaznit na kraj polusezone i javno to iznijet u medije koliko je kazna bila. FK SARAJEVO je istitucija i treba bit primjer svakom covjeku u Bosni I Hercegovini i sire.

99% ekipa iz bhpl kod rezultata 1;1 na kosevevu bi odugovoacilo i to je u nogometu legalno i normalno. SASTAVNI DIO IGRE
SJAJNA ANALIZA :thumbup: Pozdrav raja , odoh spavat , sutra analiza valjanja . :bih:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 30 sep 2018, 06:13

bihuzur je napisao/la:

Vozdra @bihuzur

dzep nije problem brate,
Mislio sam na svoj dzep
Nisi odgovorio :
@bihuzur ,de napisi jarane kako si pratio utakmicu.Tvoje impresije i kako si reagovao kad ga Handze zavali ??
Bolji si u taktici nego ja . bas je gotivno citati kad ne psujes , ja sam te gotivio i kad si ..... :thumbup:
gledao sam utakmicu na tv, psovao, nervirao se..kad su oni padavicari izjednacili, nisam vise mogao izdrzati i otisao sam udarati vrecu. nakon ''vjecnosti'' zena otvori vrata i kaze; GLEDAS LI, ENO ZABISE DRUGI! pao mi mrak na oci, jer sam skontao da su oni poveli. kazem joj; bjezi mi sa ociju yebali te oni svi odreda. ona me gleda onako zbunjeno i pita sta mi je..reko; haj razguli ba! kaze ona; HARE DAO GO, VODEE NASI!! ja trcim, trazim daljinski, palim tv, ono vec proslo..opet psujem, nerviram se sto nisam vidio gol. gasim opet, nemam zivaca gledati..nastavljam udarati onu vrecu sve dok zena opet nije otvorila vrata i rekla; POBJEDA 2-1!!! onda sam opet poludio, ali ovaj put od srece..zeni se nisam izvinio jer ne volim ja to jbg.. nekako se osjecam pickasto kad moram kmecati i praviti se fin, tj priznati da sam pojeo gowno. eto to ti je otprilike to..ziv mi bio brate :mrgreen:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 sep 2018, 07:07

bez ideje počeli tekmu ono u stilu Džene, bez motivacije...
upustili se u seljačku igru Radnika koji tako igraju jer nemaju igrača koji zna...
divlji tempo, dobro je da niko se nije ozbiljno ozljedio ili fasovo crveni...
lopta se trebala spustiti i usporiti igra...teren jest malo **** ali ovo je ništa kakvi će biti za heftu-dvije...
jedne te iste boljke kad protivnik vuče kontru , ne mogu više ponavljati, opet se nije pojedinac imenovao kao onomad junior...
i dalje naivno igramo a igrači preiskusni i prezreli na terenu....potrošili smo se bezveze...
korneri i dalje ****, ubačaji takođe...klupa dobi tekmu opet....
motiv i dalje problem protiv seoskih ekipa jer je isti sastav 4 komada šampionu zavaljo, normalno oni su gorili od želje...kao i svaki protivnik...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 sep 2018, 07:14

AlfredNobel je napisao/la:Evo od mene jedan video, odnosno kompilacija naših promašaja što se tiče ligaških mečeva, do sada. Ima tu mrtvih zicera, posebno u one dvije tekme protiv GOŠK-a i Čelika, i dan danas ne mogu da prežalim te bodove. Ima i drugačijih šansi itd. Uostalom, ko hoće neka pogleda, objavljeno je na YT i DailyMotionu.

Također, ako sam tačno izbrojao, radi se o nekoj cifri od 45 šansi sveukupno, od kojih su više od polovine mat pozicije. I pored svega toga, opet smo prvi u ligi po efikasnosti. Svaka čast. :tokralju:

dostigli smo ludu brojku kreacije šansi iz Čaline sezone što je dobro ali znamo nekad iz 3 dvaput zabit, nije baš konstantno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 sep 2018, 07:35

bihuzur je napisao/la:
kengur je napisao/la: @samozdravlje,
Jesam li ti ja "akademski" materijal ? :urnebes:
Pasa jos 21 pobjede i pred Vjecnu ,aBd. :rol: Naravno tesko ocekivati,ali ovaj put imamo izvlakusu Akademija.Od sljedece god. vlada Bordo gradom i drzavom.Kako bih volio s tobom,@pitarom6785,@bihuzurom@skoromalenom@Esportom@Zip @bordopoetom@benkarom@MortenHz i jos nekim(ma sa svima),ali ne znam bi li mi penzija bila dovoljna popiti u Slozi recimo poslije proslave aBd kahvu(s rahatlukom),pivu ,sok. Znam da ste na razlicitim talasnim duzinama,ali kontam da bi nas aBd titula pribrizila.Jeste da si malo prejak "akademski" :urnebes: no istrpi jednu festu. :bih:
Ne treba ti penzija brate @Samozdravlje. Ovako cemo: Ako uzmemo duplu krunu, ja vas sve koji pisete na temi (cak i ove koji pokusavaju vrijedjati) pozivam na festu na koju cemo pozvati sve nase igrace, strucni stab i sve zaposlene u klubu. Svi naravno mogu povesti svoje partenere. Mjesto i vrijeme proslave cemo naknadno dogovoriti ovdje na temi, kao i zabavljace. Moj prijedlog je Halid B i da nasi igraci izaberu drugog izvodjaca/icu ili grupu. Ja snosim sve troskove bez obzira koliko ce raje doci.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
A ovo je poruka za moderatora koji me je bez razloga poslao u banovice:
Znači može 1+1? :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.