Postao/la Dokoljenko » 13 maj 2019, 19:14
Samo nalijecite na svaku patku koju procitate. Slobodno, cim neko nesto napise, mi cemo da se koljemo i yebemo majke jedni drugima, za nozeve i jedni na druge, na klub, na upravu, na Osima,a dusmani neka nam se cerekaju, malo u facu malo iza ledja. Do sada u ovih sest mjeseci ako vam nije bilo jasno ko stoji iza napada na Zelju, ja vam ne mogu pomoci. Ova "exluziva" od strane Begicevog potrcka i Misimoviceg cuke, je samo jos jedan dokaz sta se radi i kako se radi. Da ste samo sekundu razmislili i proguglali mogli ste naci stotine pisanih tragova o tuzbama i tim parama. Pitarsku mu majku yebem, exluzivno. Posebno za onaj dio gdje se moli Misimovic da se vrati a on se ne javlja.
Da ja ne bi trosio svoje zivce i yebavao se, posto vidim da ima dosta pametnijih od mene i vecih Zeljovaca, ja vas napustam i ostavljam pa se vi fino druzite. Probajte ciniti konstruktivne stvari i pomoci nasem Zelji jer ovo jesu teska vremena a dusmana kako vidite na svakom koraku. Ne dopustite da nas dijele i tjeraju od kluba za licni interes, ostanite vjerni do kraja ma koliko vas kostalo. Mi smo najveci klub u BiH i to im smeta, mi imamo resurse i to bi da razgrabe, mi imamo najvece navijacko tijelo i to bi da razbiju. Sve je do nas, hocemo li im dopustiti ili ne. Ako se budemo drzali zajedno, mogu nam se qurca napusiti svi od reda.
Ne zelim dokazivati nista nikome od vas, uz svo duzno postovanje, ko sam i sta sam, koliko volim Zelju, jesam li "igrac" ili nisam, imate pravo na svoje misljenje. Pokusao sam ako nista, tu pisljivu akciju sa avatarima, pa smo bar na par dana osjetili neko jedinstvo, drugarstvo, slogu, kako bi trebalo da bude. Ofirao se i poturio svoj obraz alI mi nije zao, to je najmanje sto mogu za Zelju uraditi. Svi sto su avatar stavili "meni", mogu ga odmah skinuti, ja sam ga nosio za Zelju i njegove navijace.
Željezničar za život cijeli!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"