FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

REGISTROVANI
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la REGISTROVANI » 13 maj 2019, 18:54

Zeljo92 je napisao/la:Ako ne dobijemo licencu, odgovorni mogu letit iz kluba, necu da psujem za Ramazan...
Zasto ? po kojem osnovu i logici ? Ne vodi ni Amar ni Nihad ni Mirza ni svi ostali clanovi brigu o racunima placanju istih uplatama i isplatama za to je zaduzen direktor kluba prije svega zakonski odgovoran

Jedino nakon suspenzije da mu daju i otkaz ukoliko se ne dobije licenca a ako ima imalo obraza sam ce dati otkaz ili ostavku

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 13 maj 2019, 19:03

REGISTROVANI je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Ako ne dobijemo licencu, odgovorni mogu letit iz kluba, necu da psujem za Ramazan...
Zasto ? po kojem osnovu i logici ? Ne vodi ni Amar ni Nihad ni Mirza ni svi ostali clanovi brigu o racunima placanju istih uplatama i isplatama za to je zaduzen direktor kluba prije svega zakonski odgovoran

Jedino nakon suspenzije da mu daju i otkaz ukoliko se ne dobije licenca a ako ima imalo obraza sam ce dati otkaz ili ostavku
Nisam prozvao imenima, ko je odgovorni ne znam, ako ne dobijemo nek leti iz kluba.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 13 maj 2019, 19:06

Koliko se kod nas pise gluposti, to je nevjerovatno. Necemo dobiti licencu, al ako nekome damp pare glasat ce da dobijemo.
Pa sta ima glasat ako nismo na vrijeme platili? Kakve budalastine se kod nas pisu. Pa saberite dva i dva, majka mu stara
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 13 maj 2019, 19:14

Samo nalijecite na svaku patku koju procitate. Slobodno, cim neko nesto napise, mi cemo da se koljemo i yebemo majke jedni drugima, za nozeve i jedni na druge, na klub, na upravu, na Osima,a dusmani neka nam se cerekaju, malo u facu malo iza ledja. Do sada u ovih sest mjeseci ako vam nije bilo jasno ko stoji iza napada na Zelju, ja vam ne mogu pomoci. Ova "exluziva" od strane Begicevog potrcka i Misimoviceg cuke, je samo jos jedan dokaz sta se radi i kako se radi. Da ste samo sekundu razmislili i proguglali mogli ste naci stotine pisanih tragova o tuzbama i tim parama. Pitarsku mu majku yebem, exluzivno. Posebno za onaj dio gdje se moli Misimovic da se vrati a on se ne javlja.

Da ja ne bi trosio svoje zivce i yebavao se, posto vidim da ima dosta pametnijih od mene i vecih Zeljovaca, ja vas napustam i ostavljam pa se vi fino druzite. Probajte ciniti konstruktivne stvari i pomoci nasem Zelji jer ovo jesu teska vremena a dusmana kako vidite na svakom koraku. Ne dopustite da nas dijele i tjeraju od kluba za licni interes, ostanite vjerni do kraja ma koliko vas kostalo. Mi smo najveci klub u BiH i to im smeta, mi imamo resurse i to bi da razgrabe, mi imamo najvece navijacko tijelo i to bi da razbiju. Sve je do nas, hocemo li im dopustiti ili ne. Ako se budemo drzali zajedno, mogu nam se qurca napusiti svi od reda.

Ne zelim dokazivati nista nikome od vas, uz svo duzno postovanje, ko sam i sta sam, koliko volim Zelju, jesam li "igrac" ili nisam, imate pravo na svoje misljenje. Pokusao sam ako nista, tu pisljivu akciju sa avatarima, pa smo bar na par dana osjetili neko jedinstvo, drugarstvo, slogu, kako bi trebalo da bude. Ofirao se i poturio svoj obraz alI mi nije zao, to je najmanje sto mogu za Zelju uraditi. Svi sto su avatar stavili "meni", mogu ga odmah skinuti, ja sam ga nosio za Zelju i njegove navijace.

Željezničar za život cijeli!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 13 maj 2019, 19:21

I ti dokoljenko se oprastas k’o Gušo, 5 puta. Sjedi oguli jabuku, smanji postove sa 257338 na 3 dnevno i budi miran. Bice Zeljo opet sampion, kad tad, samo da se iscupamo iz ovih govana i da krene nova sezona.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 13 maj 2019, 19:44

LjoZee je napisao/la:
Onda sve receno od strane ove Uprave pada u vodu i sto ima i sto nema veze sa licencom. Oni su ubjedjeni da cemo dobiti, a ako ne onda i za sve ostalo lazu ili barem vecinu.
Kako ti to plitko gledaš,znači kriminalni savez može reći da Željo nije oštećen od strane sudija,a na naše oči nas krali,i ja trebam njima vjerovati?
Nevjerojatno šta čitam.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 13 maj 2019, 19:46

Posto Selimovic zna ovako fino laprdati, a ne zna ni on sta prica. Ne dobijemo li licencu sve nabit nogom u guzicu. Komplet upravu. **** li vam Misimovic sve, karinasi.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 maj 2019, 19:55

perodeformero je napisao/la:
irfo je napisao/la:Dopredsjednik drugostepene komisije je bivsi clan uprave a onda i predsjednik skupstine Fk Sarajeva :lol: :tokralju:
Nema to nikakve veze
Ma ja, to ce on posteno i objektivno, lik clan bordo prijatelja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 maj 2019, 19:58

UBIPITAR je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
Onda sve receno od strane ove Uprave pada u vodu i sto ima i sto nema veze sa licencom. Oni su ubjedjeni da cemo dobiti, a ako ne onda i za sve ostalo lazu ili barem vecinu.
Kako ti to plitko gledaš,znači kriminalni savez može reći da Željo nije oštećen od strane sudija,a na naše oči nas krali,i ja trebam njima vjerovati?
Nevjerojatno šta čitam.
Stoji sve da Savez moze zeznuti, ali mora postojati dokaz ako nam oni ne daju koji dokazuje da nismo krivi. Znaci ako ne daju, a to postoji neka odmah u javnost iznesu sve. Jedna strana laze, a mora postojati dokaz za jednu stranu da govori istinu. Vrijeme je pred nama da vidimo ko je na kojoj strani. Zasad cu ostati na strani kluba, naravno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 maj 2019, 20:00

Upravu je @LjoZee, neko žestoko laže, Uprava ili Savez, jer imaju dijametralno različite statove i zaključke.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 13 maj 2019, 20:03

Šta se sve oko Želje nadvilo. Pa hajde da bar jednom kako treba budemo SVI jedno.

Demantij
https://fkzeljeznicar.ba/demantij-preds ... ora/37151/

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 maj 2019, 20:03

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 13 maj 2019, 20:04

Ne znam cemu razbijati glavu mi kao navijaci da li je dobro uradjeno ili ne. Sacekati da vidimo hocemo li dobiti licencu, ako ne dobijemo licencu i zbog ovog teksta na radi.osa.rajevo, svi da napuste klub momentalno. Jos jednom **** ti Misimovic mamu u usta!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 maj 2019, 20:08

Samo tuzi ako lazu. Demant, tuzba i vozdra.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

REGISTROVANI
Kontakt:

Post Postao/la REGISTROVANI » 13 maj 2019, 20:11

Admir74 je napisao/la:Šta se sve oko Želje nadvilo. Pa hajde da bar jednom kako treba budemo SVI jedno.

Demantij
https://fkzeljeznicar.ba/demantij-preds ... ora/37151/
Potvrda ko stoji iza svega , kao sto je vec napisano novinar Almir Sokolović pitar i najbolji drug Misimovića mlađeg ni manje ni više nego izmisli intervju , samo tužba , nakon ovoga mislim da su mnogima jasnije neke stvari

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 maj 2019, 20:16

A de ba :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 13 maj 2019, 20:38

**** vam kcerkice i sestre svima, od novinara do komisije i na kraju Begica. Dabogda vam za lijeka trebalo karinasi.
SLJEDE GODINE VAS SVE SEXAMO KARINAŠI!!!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 13 maj 2019, 20:56

irfo je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:
irfo je napisao/la:Dopredsjednik drugostepene komisije je bivsi clan uprave a onda i predsjednik skupstine Fk Sarajeva :lol: :tokralju:
Nema to nikakve veze
Ma ja, to ce on posteno i objektivno, lik clan bordo prijatelja
Ma mogu sa sjevera biti sve i jedan nema to nikakve veze, UEFA nadzire ovo i sa ovim nema zahebancije, upravo zbog toga su i popustljivi kada je domaca liga u pitanju(Misimovic se cak nedavno i bunio zbog toga), ali kada je Evropa u pitanju komisija radi iakljucivo na osnovu cvrstih dokaza i cinjenica i sve doslovno po zakonu. Mislim da bi Zeljeznicar, s obzirom na velicinu i znacaj kluba u ovoj drzavi, morao drugacije da postupi kada je u pitanju ova, sad je vec ociti, greska svoje administracije. Ova seljacka ho-ruk taktika ne prilici klubu kao sto je Zeljeznicar

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 maj 2019, 21:01

UEFA nadzire :rol: :rol: :rol: , to ti Ublehasov drug Begic i Pilav javili. Nemaju pametnija posla. Samo u kost, izbori su naredne godine. Preuzeti to i ove na smetljiste istorije baciti.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 maj 2019, 21:06

:opaopa: :opaopa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 250 gostiju.