FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Admir74
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Admir74 » 13 maj 2019, 16:24

Samo ZAJEDNO ZA ŽELJEZNIČAR!

TREBA NAS ŽELJO!

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

KOKOŠARI I MEŠETARI IZ SAVEZA!

REGISTROVANI
Kontakt:

Post Postao/la REGISTROVANI » 13 maj 2019, 16:53

Mladen Krstajić preko Mileta Kovačevića i Branka Lazarevića na sve nacine pokusava uvaliti Radnik u Evropu to je ono sto nije izneseno javno a ljudi koji su danas bili na pressu itekako znaju , Želji se trazi dlaku u jajetu a upravu Čelika pozivaju u prostorije saveza da vide mogu li izmiriti obaveze prema Brkovicu te eventualno dobiti licenci a Želji prave problem zbog ociglednih namjernih proceduralnih gresaka i zato ova kanonada po savezu je savim opravdana ili ce ljudi u savezu koji su pri pameti reagovati ili ce kontrirati kao prije par godina saopstenjem i vidom ustkavanja a ako se desi ovo zadnje to ce biti signal da je Željo u ratu sa svezom jer krov na istoku i ocigledne kardinalne greske iz kola u kola sasvim su jasan signal i dokaz za takvo nesto a sve aminovano na relaciji Misimović - Begić

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 13 maj 2019, 17:06

REGISTROVANI je napisao/la:Mladen Krstajić preko Mileta Kovačevića i Branka Lazarevića na sve nacine pokusava uvaliti Radnik u Evropu to je ono sto nije izneseno javno a ljudi koji su danas bili na pressu itekako znaju , Želji se trazi dlaku u jajetu a upravu Čelika pozivaju u prostorije saveza da vide mogu li izmiriti obaveze prema Brkovicu te eventualno dobiti licenci a Želji prave problem zbog ociglednih namjernih proceduralnih gresaka i zato ova kanonada po savezu je savim opravdana ili ce ljudi u savezu koji su pri pameti reagovati ili ce kontrirati kao prije par godina saopstenjem i vidom ustkavanja a ako se desi ovo zadnje to ce biti signal da je Željo u ratu sa svezom jer krov na istoku i ocigledne kardinalne greske iz kola u kola sasvim su jasan signal i dokaz za takvo nesto a sve aminovano na relaciji Misimović - Begić
Znas li ti razliku izmedju igranja BHPL i evropskih takmicenja?! Ako ti progledaju kroz prste vezano za domacu ligu za Evropu ne smiju, uostalom gdje je uplatnica da vidimo datum i stvar ce biti rjesena za sekundu. Ako je datum iz marta nema.onda sta da se prica, do banke je....samo se ja bojim da oni znaju da su ukenjali pa pricaju i sto treba i sto ne treba

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 13 maj 2019, 17:09

Valjda je vrijeme da se krene dalje vec jednom, na stranu par lobotomaca koji su poturali pricu kako Amar salje sudije da sude protiv Zelje, da neki igraci po njegovom naredjenju ne igraju kako treba i slicno. Koliko su bolesnih lazi ispisali mene bi bilo stid hodati gradom. Svi sada vidimo odakle pusu svi ti vjetrovi i da bi nas mnogi radom naguzili. Drago mi je sto se to jasno reklo danas. Potrebno je malo vremena da se konsolidujemo, da vratimo mnoge Zeljovce koje je milimetar prozivao preko poltrona i da konacno prestane izivljavanje na nama. Najbolji lijek za mnoge je Amar, zna on mnoge seljacice staviti tamo gdje pripadaju. Ne treba zaboraviti ni seljacice u nasim redovima.
Rezultatski smo vec odradili posao na terenu i to pod velikim pritiskom, namjerno objavljeno pred odlucujucu utakmicu, naravno uz ogromnu podrsku izdajnika kluba koji su jedva docekali da sire lazi i podvale preko lobotomije. Nije bilo jednostavno, ali smo uspjeli. Sada po vec ustaljenim procedurama ide osporavanje rezultata, neke nove izmsljotine da se siri negativa oko kluba.
Drago mi je sto su se spomenuli led paneli za koje je lobotomija podvalila pricu da ih posudjujemo Sparsima kad igraju i da je to djaba. Drago mi je i sto su se spomenuli mnogi sponozori za koje su isti likovi opet lagali da je izgubljeno toliko i toliko sponzora. Naravno i propadanje terena za koji se vidi da je sasvim u redu i da izgleda otprilike kako je uvijek i izgledao. Mozda nekim seljacima na tvu ne izgleda bas kako treba, ali je vise do kamera. Sigurno cemo izaci jaci iz ovoga kako god da se zavrsi sve oko licence.
Cuva Bog Zelju svog!

amarovac

Post Postao/la amarovac » 13 maj 2019, 17:19

leon, admini i ostali lobotomci na aparatima. pokvari im post ovo danas, ako ne foliraju da poste, naravno. dođite makar ovu zadnju protiv zeničaka, dobićete gratis karte od brke. i još malo i onda u rupe iz kojih ste izmilili 2015. džaba sav epp i sva kontra gora od najgorih pitarskih. :salut:

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 13 maj 2019, 17:25

Za te stvari ce biti organizovana skupstina na kojoj ce se nadam se pojaviti i bivsi, pa neka se iza zatvorenih vrata raspravljaju koliko god zele. Otici iz kluba i ostaviti ga onako, "golog i bosog", to moras biti posebna sorta. Jos na sve to voditi hajku protiv kluba, svakodnevno ga rusiti i praviti losu atmosferu, to ne mogu da shvatim nikako.

Ovo sa savezom je jako bitno, ne samo za ovu vec i za naredne sezone. Ne zaboravite da u savezu skoro sve glavne funkcije drze vijetnamci, od predsjednika saveza do predsjednika komisija, sekretara, clanova odbora, kako na nivou drzave tako i na nizim instancama. Ako sada popustimo i dopustimo da nas gaze, onda u buducnosti ne mozemo nista dobro ocekivati.

A domaci izdajnici ce dobiti svoju porciju, vrlo brzo. Yebo vam drug Begic mater svima!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 maj 2019, 17:45

Dopredsjednik drugostepene komisije je bivsi clan uprave a onda i predsjednik skupstine Fk Sarajeva :lol: :tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Pilindalo
Kontakt:

Post Postao/la Pilindalo » 13 maj 2019, 17:56

Da je savez tako htio....sudija bi nas poderao u Bijeljini. Ne pricajte gluposti. Nego zasto nisu uplatili celi na vrijeme?

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 13 maj 2019, 18:01

Nije mi jasno Amare sto bas sada?
Ako dokazes, uredno i uzmi. Mislim, zasluzio si ti i vise od 400 milja, ti si nam i dao prefiks “najtrofejniji,” samo je ovo malo supacki cisto zbog tajminga.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 13 maj 2019, 18:02

Posto mi je obrisan post, gledat cu da je radi linka. Amar tuzi Zelju radi 400.000KM? Ako mu nismo duzni, njemu na dusu, ako jesmo isplatit covjeku sto prije.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 13 maj 2019, 18:06

Ovo je vjerovano onih 500 (cirka) sto je davao za ekipu kada je uzimao trofeje, za koje je Miske rekao da ce mu isplatiti ako i cim prilozi pisani dokument. Bezveze mi je ovo malo, ustvari... to je sport u danasnji vakat - nema vise ljubavi, samo šolde. Mada i to je posteno, ako je tako, isplatiti covjeka uredno, mozda uz neko sporazumno smanjenje cifre.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 13 maj 2019, 18:08

Mislim da je to ono sto se ranije spominjalo, pa je milimetar rekao da se samo putem suda moze potvrditi da postoji taj dug. Mada se moglo rijesiti i na druge nacine npr. da mu se kroz platu vraca taj dug postepeno.
Cuva Bog Zelju svog!

REGISTROVANI
Kontakt:

Post Postao/la REGISTROVANI » 13 maj 2019, 18:14

kerimatomic1921 je napisao/la:Ovo je vjerovano onih 500 (cirka) sto je davao za ekipu kada je uzimao trofeje, za koje je Miske rekao da ce mu isplatiti ako i cim prilozi pisani dokument. Bezveze mi je ovo malo, ustvari... to je sport u danasnji vakat - nema vise ljubavi, samo šolde. Mada i to je posteno, ako je tako, isplatiti covjeka uredno, mozda uz neko sporazumno smanjenje cifre.
To je to samo sto se podgrijalo i serviralo

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 13 maj 2019, 18:15

irfo je napisao/la:Dopredsjednik drugostepene komisije je bivsi clan uprave a onda i predsjednik skupstine Fk Sarajeva :lol: :tokralju:
Nema to nikakve veze

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 13 maj 2019, 18:27

kerimatomic1921 je napisao/la:Nije mi jasno Amare sto bas sada?
Ako dokazes, uredno i uzmi. Mislim, zasluzio si ti i vise od 400 milja, ti si nam i dao prefiks “najtrofejniji,” samo je ovo malo supacki cisto zbog tajminga.
Stara tuzba. Misimovicev novinar. Zbroji dva i dva.

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

REGISTROVANI
Kontakt:

Post Postao/la REGISTROVANI » 13 maj 2019, 18:34

Dokoljenko je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la:Nije mi jasno Amare sto bas sada?
Stara tuzba. Misimovicev novinar. Zbroji dva i dva.
Almir Sokolović pitar , dugogodišnji prijatelj Misimovića mlađeg

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 13 maj 2019, 18:38

I Begicev potrcko.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 13 maj 2019, 18:38

Ako ne dobijemo licencu, odgovorni mogu letit iz kluba, necu da psujem za Ramazan...
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 13 maj 2019, 18:46

HongKong je napisao/la:Mislim da je to ono sto se ranije spominjalo, pa je milimetar rekao da se samo putem suda moze potvrditi da postoji taj dug. Mada se moglo rijesiti i na druge nacine npr. da mu se kroz platu vraca taj dug postepeno.
Tačno tako,ovo je samo dokaz da je Hadžija taj koji nije htio dogovor sa Osimom.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 maj 2019, 18:49

Zeljo92 je napisao/la:Ako ne dobijemo licencu, odgovorni mogu letit iz kluba, necu da psujem za Ramazan...
Onda sve receno od strane ove Uprave pada u vodu i sto ima i sto nema veze sa licencom. Oni su ubjedjeni da cemo dobiti, a ako ne onda i za sve ostalo lazu ili barem vecinu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.