FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 12 maj 2019, 15:00

Ne volim mijesati ni vjeru ni politiku ni nista slicno tome u sport, ali ovakve stvari neka su na cast i obraz navijaca Radnika. Ako je za Ramazan sad dodano ovo “Kakva je slanina?!” jedno veliko fuj. Bilo kad da je dodano, a sad posebno. Ovim sto su pisali Bog neka pomogne da dodju pameti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 12 maj 2019, 15:08

Alipasino je napisao/la:Ko je onaj iz Tuzle sto je juce pitice slabo po cevape,ko nesto zut ofarban.
Nukic, zabio je i nama na Grbavici. Opasan je, brz, ali mi se cini da je tesi papak.

1921tv, kapa do poda za sve sto radite. Ovo nemaju mnogi evropski velikani ovakvu podrsku multimedijalne ekipe.

Prema izvjestaju, mi smo njih rastavili na proste faktore. Zao mi je sto krila nemaju samo mrvicu vise mozga, mi bi glat bili 2. ove godine. Oni su vec ispricana prica i nadam se da ce sve i jedno krilo dobiti ispisnicu vec 27. maja.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

REGISTROVANI
Kontakt:

Post Postao/la REGISTROVANI » 12 maj 2019, 15:29

Ovaj ljetni prelazni rok Željo može odraditi na najbolji moguci nacin u zadnjih par godina , prvenstveno sto je Amar na klupi a drugo koliko sam shvatio napravljene su oredjene ustede sad na zimu da bi se ekipa pojačala na ljeto kako treba , svakako i za Evropu pojačanja su potrebna

Od nazovi egzoticnijih igraca :D kojima isticu ugovori na ljeto i koji po svemu sudeci nece produziti iste svakako vrijedi istaci :arrow:

Azer Busuladzic , defanzivni vezni , 27 godina , igrao godinama u Danskoj ligi , trebalo bi pokusati i ako malo vjerovatno da bi dosao u našu ligu

Tomislav Tomic , centralni vezni , 29 godina , suvisno bilo sta kazati , bio bi top pojacanje a vratio bi se u staro jato

Nermin Zolotic , defanzivni vezni , 25 godina , suvisno bilo sta kazati

Sinisa Sanicanin , centralni a moze igrati i lijevo krilo , 24 godine , Vojvodina sad na ljeto pravi veliku cistku , svi igraci kojima isticu ugovori su slobodni , vidim da se i na temi Sarajeva sad na zimu spominjao kao pojacanje

Aleksandar Kosoric , centralni , Bogicevic ide u penziju a on sa godinama iskustva i stausom kakav je imao siguran sam da bi bio pojačanje

Aleksandar Subic , lijevi bek , 25 godina , istice mu ugovor sa Partizanom sad je u drugom timu , dugogodisnja želja , bio je povrijedjen , njegov status sto se tice toga

Semir Stilic , suvisno bilo sta reci , 31 mu je godina , uz Tomica imao bi Željo top vezni red

Svakako treba obratiti paznju i na igrace poput Dilavera i Jamaka iz Čelika , Josipa Kvesica , Bradonjica iz radnika, igrace Olimpika i Veleža a realno vecina gore navedenih igraca realna je za dovesti i nisu neke nerealne želje koje je nemoguce dovesti

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 12 maj 2019, 15:44

Pisite sto vise imena igraca koje bi ste voljeli vidjeti u Zelji. Amar redovno cita forum i ozbiljno ga shvata.

Uz duzno postovanje i izvinjenje mom drugu Braci@. On moze sve. :mrgreen:
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 12 maj 2019, 15:45

Nadam se da imamo mogucnost da vratimo Stilica i Tomica, to bi bilo super. Zolotic i Sanicanin bi bili dobri. Subic je dugo nesto povrijedjen i ceste su mu te povrede, ali isto tako je tesko naci dobrog lijevog beka. Kosoric je pokazao u onim utakmicama sa Ferencom i Standardom zajedno s Bogdanovicem da nije los stoper, za razliku od Bogija i Maribora kad je doticni u najboljim godinama bio smijesan. Sigurno bolja opcija 100 puta.
Ne bih ja bjezao ni od igraca iz nase lige, koliko god losa bila ima tu dobrih igraca u ovim manjim klubovima. Zasto ne i taj Hadzanovic, onaj iz Krupe Milanovic kako vec, Bojo, Peco i slicno.
Besirevic je otisao u Hajduk i bio je standardan na pocetku, bas ga je raja dole hvalila i onda je dozivio bas tesku povredu i skoro cijelu sezonu propustio. Njihova je liga je mnogo jaca, a bio je ravnopravan igrac. Ima sigurno kvaliteta po nasoj ligi, samo treba prepoznati. Tu ne sumnjam u Amara. Treba gledati i godine igraca i uvijek bi prije izabrao nekog mladjeg iz nase lige nego povratnike. Oni dodju da jos koju paru uzmu, da se zajebaju okolo, nema prevelike volje. Dok kod mladjih momaka postoji ta zelja da dodatno napreduju i da odu vani.
Brko ce to rijesiti na najbolji nacin. Jedva cekam zvanicni kraj sezone da se sredi ekipa.
Koga god mozemo prodati iz ove ekipe to treba uraditi odma, nije bitna cifra, samo da se skupi sto vise para za nove igrace. Onda uspostaviti jedan sistem, srediti omladisnki pogon da imamo priliv dva tri igraca u prvi tim.
Tako je i bilo do dolaska pametnjakovica kad su sve razjebali za godinu. Imali smo dobru ekipu, iskusne igrace, finu klapu, dosta mladih igraca oko prvog tima, najbolje omladince u drzavi i onda sve rastjerase da bi dovodili kamion polovnjaka.
Cuva Bog Zelju svog!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 maj 2019, 15:52

Tomic bi bio najbolje moguce pojacanje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 maj 2019, 16:08

Ne možemo mi dovesti nijednog od tih gore nabrojanih igrača, možda Subića i eventualno Štilu ako se naklepao para po Poljskoj.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 maj 2019, 17:07

Do kad onaj Bogicevic ima ugovor?

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 12 maj 2019, 17:13

To oko Tomića je realno, koliko znam sjest će pa će se pričati sa njim. Štilić neće nazad, sumnjam.

Forumas1921

Post Postao/la Forumas1921 » 12 maj 2019, 17:20

Pozdrav mala raja, vec dugo citam forum i haj reko da se javim i pozdravim vas...
Tan: pas koji laje, nije dobro pecen

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 12 maj 2019, 17:32

Forumas1921 je napisao/la:Pozdrav mala raja, vec dugo citam forum i haj reko da se javim i pozdravim vas...
A avatar? Minuta posla, hvala. :mrgreen:

Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 maj 2019, 18:09

LjoZee je napisao/la:Do kad onaj Bogicevic ima ugovor?
Mislim do ljeta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 maj 2019, 18:17

Nukica dovest ovdje cemo ga naucit kako se ponasat dobar igrac.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 12 maj 2019, 18:19

Alipasino je napisao/la:Nukica dovest ovdje cemo ga naucit kako se ponasat dobar igrac.
Zec vol2.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 maj 2019, 18:54

Raonffa je napisao/la:
Mislim do ljeta.
Jos dvije utakmice :pray: :pray:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 maj 2019, 19:07

LjoZee je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Mislim do ljeta.
To je tako već par godina, prije svake polusezone on ostane u klubu do idućeg prelaznog roka, da pomogne, pa evo još traje Bogiša :mrgreen:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 maj 2019, 19:10

LjoZee je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Mislim do ljeta.
Nije, potpisao je sad u januaru ugovor na još godinu. Jedino ako ga prijevremeno pošalju u penziju.
Dokoljenko je napisao/la:Pisite sto vise imena igraca koje bi ste voljeli vidjeti u Zelji. Amar redovno cita forum i ozbiljno ga shvata.

Uz duzno postovanje i izvinjenje mom drugu Braci@. On moze sve. :mrgreen:
:lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 maj 2019, 19:12

@braco dragi, sta je potpisao? :wtf:

Naglo mi pozli

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 maj 2019, 19:13

LjoZee je napisao/la:@braco dragi, sta je potpisao? :wtf:

Naglo mi pozli
https://sportsport.ba/fudbal/bogicevic- ... car/304825

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 maj 2019, 19:14

Tobejarabi, tobejarabi

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.