bryan bryan 1
becker 1
bohli 1
hocevar 1
2,5/psv benfica 2
kvota 10
ulog 5
dobitak 50

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
i men ,još ga bio izbacio reko jak Gil na zemlji i opet ga vratim i obori me ,jbgharis10 je napisao/la:hahahhahahahhahah jebote led i monfils,snece narkomansko
jos 2taboof je napisao/la:murray 1
bryan bryan 1
becker 1
bohli 1
hocevar 1
2,5/psv benfica 2
kvota 10
ulog 5
dobitak 50
Kako smo se kod ovog Bohlija provukli...I kod mene jos dva,Odesnik i Teplice daju gol...taboof je napisao/la:jos 2taboof je napisao/la:murray 1
bryan bryan 1
becker 1
bohli 1
hocevar 1
2,5/psv benfica 2
kvota 10
ulog 5
dobitak 50
Rutinski,nesta oko 95 eura.Devil je napisao/la:Mislim da ce NHL veceras citav u kp1 uci,osim eventualno Aneheim-Nashville.
![]()
Moji tiketi za danas,neke su pocele jer nisam stigao ranije.
tiket 1:
Detroit-Phoenix kp1 1.50![]()
Pittsburgh-Tampa Bay kp1 1.50![]()
Wasington-NY Rangers kp1 1.55![]()
Vancouver-Chicago kp1 1.65![]()
NYY-Baltimore(MLB) 1 1.65![]()
Tu bi moglo manje golova bit, ili eventualno x.jocker je napisao/la:igrajte prolaz na Dinamo
Mislio sam reci,nisam smjeo stavit Beckera,al sam ga stavio,morao 5 parova,pa njeg dodao.Dobitak-101 KM-Na dvadeset,evo spremam se da idem podignit,samo da odesnik privede kraju...taboof je napisao/la:koliki ti je dobitak?
Cestitam..jel ti mrsko sastavit mi tiket za veceras jedno 4-5 parova,neda mi se razradjivat danaskelner je napisao/la:Valja ic po pare,nadam se da je neko ispratio,mozda Begonja
Nije majstore,igrat cu i ja jos jedan,pa cu probrat.Reci kolko ti para treba,odnosno,koliku ces kvotu da naberem,pa ti uplacuj ako hoces pola marke,il pola milje???harry_90 je napisao/la:Cestitam..jel ti mrsko sastavit mi tiket za veceras jedno 4-5 parova,neda mi se razradjivat danaskelner je napisao/la:Valja ic po pare,nadam se da je neko ispratio,mozda Begonja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.