Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Sissoko
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Sissoko » 07 okt 2014, 19:53

calcio je napisao/la:Uozbiljite se, juventini. Mozemo porediti del Piera sa Tottijem, tu bi neki naginjali na jednu, neki na drugu stranu ali nije bitno, i jedan i drugi su legende. Porediti ovog Nedvede sa legendom kao sto je Totti je van svake pameti. :zzz:
Joj zar opet moram :think:

slika
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 07 okt 2014, 19:57

Saurman je napisao/la: Kao što reče @calcio jedino Del Piero može u istu rečenicu sa Tottijem.

Trofeji se dodjeljuju kako bi se dokazao kvalitet i uspjeh u prenošenju kvaliteta na posao koji radiš.

Del Piero i Nedved po broju trofeja >>>>> Totti
Još plus najveća nagrada za individualni kvalitet kod Nedveda u rukama, vidi se iz priloženog

slika

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 07 okt 2014, 20:02

Nedved je bolji igrac i od Tottia i od Del Piera... I to su cinjenice.... A u prilog mu ide i nagrada za najboljeg igraca godine kojoj ova dvjica nisu mogla ni prismrditi...
I nema mi drazeg igraca od delPe al brate fakti su da je Čeh bio bolji igrac od njega i najbolji i najvazniji igrac Juvea dugo vremena....
O Tottiu je i suvisno pricati....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 okt 2014, 20:04

Te nagrade se dodjeljuju za uspjeh u toku godine, u Nedvedovom slucaju rijec je o 2002/2003 ako se ne varam. Juventus je te godine osvojio LP i morao je neko od njih dobiti zlatnu loptu.

Mi ovdje ne govorimo o jednoj sezoni nego o cijeloj karijeri. Ne moze se to porediti, uozbiljite se. Del Piero i Totti mogu u jednu recenicu, Nedved nikako.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 07 okt 2014, 20:05

calcio je napisao/la:Te nagrade se dodjeljuju za uspjeh u toku godine, u Nedvedovom slucaju rijec je o 2002/2003 ako se ne varam. Juventus je te godine osvojio LP i morao je neko od njih dobiti zlatnu loptu.

Mi ovdje ne govorimo o jednoj sezoni nego o cijeloj karijeri. Ne moze se to porediti, uozbiljite se. Del Piero i Totti mogu u jednu recenicu, Nedved nikako.
bold- :urnebes:
Cijeloj karijeri? Pa u cijeloj karijeri Nedved je više toga postigao od Tottija i osvojio. :crazy:
Plus ta jedna godina je sastavni dio "cijele karijere".

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 07 okt 2014, 20:08

Sissoko je napisao/la:
calcio je napisao/la:Te nagrade se dodjeljuju za uspjeh u toku godine, u Nedvedovom slucaju rijec je o 2002/2003 ako se ne varam. Juventus je te godine osvojio LP i morao je neko od njih dobiti zlatnu loptu.

Cijeloj karijeri? Pa u cijeloj karijeri Nedved je više toga postigao od Tottija i osvojio. :crazy:

Ma jok, nego je Nedved taman poceo igrati kad je zaigra za Juve :rol: ...

Forza Juventus ohhhhh..

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 07 okt 2014, 20:09

Bogami ne znas... Nije osvojio, nego milan je osvojio.... :salut: I nije ni igrao u finalu.... Na penale Milan dobio.... I ne vidim da je Seva ili neka druga zvijezda milana dobila nagradu jer je eto Milan osvojio i neko je od njegovih igraca morao osvojiti....
Provaljivanje lo stile kao na PDF-u repke....

I jesi li ti svjestan da je udio Nedvedov u titulama Juventusa otkad je u juvetu mnogo veci nego Alexov... Shvati medju 15-tak zvijezda u svlacuionici biti najveca je posebna draz i snaga......
Sa Tottiem ga se i ne vrijedi porediti...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 07 okt 2014, 20:13

bianconeros je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:

Ma jok, nego je Nedved taman poceo igrati kad je zaigra za Juve :rol: ...
Čovjek s jbenom Češkom stigao do finala europskog prvenstva, osvojio najjaču ligu na svijetu sa Laziom i super kup Europe i tek onda slijedi .... Juve, al hajd ti "stručnjacima" sve polako objasni da možes diskutovat :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 okt 2014, 20:15

Sissoko je napisao/la:

Osvojio je Juventus (ekipa), nije Nedved osvojio individualno nijedan scudetto. Mogao je i Totti preci u Real ili neku drugu ekipu i imao bi vise titula od Nedveda. Stvar je u tome sto vi izgleda ne znate cijeniti to sto je on ostao vjeran svom klubu tokom cijele karijere. Mozda kad bi ga Roma sutnula u Australiju bi i juventini poceli cjeniti to sto je on postigao, ali taj film izgleda necete gledati. :P
Uostalom, osvojio je Totti scudetto i sa Romom, bio je svjetski prvak 2006, zabio je 230+ golova i ima preko 150 asistencija u Serie A. Igrace jos par sezona znaci te brojke ce jos vise rasti.
P.s. Da, Milan je osvojio LP 2003, zayeb'o sam se. :facepalm:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 07 okt 2014, 20:22

calcio je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:

Osvojio je Juventus (ekipa), nije Nedved osvojio individualno nijedan scudetto. Mogao je i Totti preci u Real ili neku drugu ekipu i imao bi vise titula od Nedveda.
Nije sam osvojio al zato jeste ovo sam osvojio a to Totti nije :kafa:
slika
calcio je napisao/la: Mogao je i Totti preci u Real ili neku drugu ekipu i imao bi vise titula od Nedveda.
Moga je i Nedved preći gdje god hoće recimo u Real, pogotovo 2006-te godine kad je mogao i u Barselonu pa bi mogao još što šta osvojit, al je tu ključna riječ "mogao", i Totti i Nedved su mogli al eto ipak jedan je trofejniji a drugi ....

Ta priča oko toga da je Totti ostao u Romi pada u vodu kad su Del Piero i Nedved potraćili godinu dana igrajući u Serie B, te kasnije ostatak karijere igrajući u slabom Juventusu sa raznim Grygerama i Amaurijima.
calcio je napisao/la: imao bi vise titula od Nedveda
Ko kaže?Kašike? :kafa:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 okt 2014, 20:28

ako ćemo iskreno, on je zlatnu loptu trebao dobit' još dok je za Lazio igrao, al' nije je dobio jer je igrao za Lazio :D jebga, tako je, kako je :D

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 07 okt 2014, 20:33

Chinaglia je napisao/la:ako ćemo iskreno, on je zlatnu loptu trebao dobit' još dok je za Lazio igrao, al' nije je dobio jer je igrao za Lazio :D jebga, tako je, kako je :D
Na koju godinu ciljaš? Tad je Zidan bio dobar,te Ronaldo a dadoše je i Figu, po meni bezze :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 okt 2014, 20:37

Sissoko je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ako ćemo iskreno, on je zlatnu loptu trebao dobit' još dok je za Lazio igrao, al' nije je dobio jer je igrao za Lazio :D jebga, tako je, kako je :D
Na koju godinu ciljaš? Tad je Zidan bio dobar,te Ronaldo a dadoše je i Figu, po meni bezze :mrgreen:
pa u periodu 1998-2000, kad je osvojio 7 titula s Lazijem, a u svih pet sezona je bio odličan :D

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 07 okt 2014, 21:01

calcio je napisao/la:Uozbiljite se, juventini. Mozemo porediti del Piera sa Tottijem, tu bi neki naginjali na jednu, neki na drugu stranu ali nije bitno, i jedan i drugi su legende. Porediti ovog Nedvede sa legendom kao sto je Totti je van svake pameti. :zzz:
Uozbilji se ti..tog cigana i pogancera ne mozes u istu recenicu sa gospodinom i legendom kakva je del piero.
Seoski igrac za seoski klub..
#ALLEGRIOUT

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 07 okt 2014, 21:05

S uvredama će te daleko doći, i jedni i drugi :kafa:

Francesco Totti, drugi najbolji strijelac u povijesti Serie A, vjerojatno najbolji asistent, osvojio scudetto, svjetsko prvenstvo i zlatnu kopačku europe, finalist eura...
Pavel Nedved, osvojio zlatnu loptu i 5 scudetta, finalist lige prvaka...

Jednostavno, igrač koji nije nikad bio u top 3 nikako ne može biti bolji od onoga koji je osvojio zatnu loptu, ali kada taj isti igrač drži toliko rekorda i kada svi znamo koliko je dobar, teško da može biti lošiji od Nedveda.
Moje mišljenje, Totti-Nedved, razlika u 10 deka...

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 okt 2014, 21:09

toti kao persona na terenu je daleko od legende... od namjernog udaranja igraca do drugih ekscesa...
npr. Del Piero je pravi gentleman na terenu i van njega bio i ostao...

Glupa je rasprava oko toga "Ko je bolji" ... nekako Totti duze traje od Nedveda za ove mladje navijaca...

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 07 okt 2014, 21:14

Kada se rapravlja na ovu temu, sto se Serie A tice, ja cu samo spomenuti igraca kojeg sam mozda i najvise cijenio, Roberto Baggio... Vrh !
- Ed Woodward for Prime Minister !

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 okt 2014, 21:16

OnlyUnited je napisao/la:Kada se rapravlja na ovu temu, sto se Serie A tice, ja cu samo spomenuti igraca kojeg sam mozda i najvise cijenio, Roberto Baggio... Vrh !
:tokralju:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 07 okt 2014, 21:23

Benko je napisao/la:toti kao persona na terenu je daleko od legende... od namjernog udaranja igraca do drugih ekscesa...

Glupa je rasprava oko toga "Ko je bolji" ... nekako Totti duze traje od Nedveda za ove mladje navijaca...
Ko je pratio Nedveda zadnju sezonu moze ti reci da je covjek jos mogao igrat, isto kao i Del Piero, al u Juventusu je teze "trajat duze" jer te zele zamjenit mladjim zbog gladi za trofejima i uopsteno jacom konkurencijom kroz istoriju.A tu je i stvar licne ambicije, neki igraci jednostavno se lakse oproste i zasite.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 okt 2014, 21:25

Sissoko je napisao/la:
Benko je napisao/la:toti kao persona na terenu je daleko od legende... od namjernog udaranja igraca do drugih ekscesa...

Ko je pratio Nedveda zadnju sezonu moze ti reci da je covjek jos mogao igrat, isto kao i Del Piero, al u Juventusu je teze "trajat duze" jer te zele zamjenit mladjim zbog gladi za trofejima i uopsteno jacom konkurencijom kroz istoriju.A tu je i stvar licne ambicije, neki igraci jednostavno se lakse oproste i zasite.
Znam ja to, shvatam sta je juve i ko je juve, navijam za tj klub od 94' ali kazem da u ocima drugih Toti duze traje i on je za njih ""legenda" ali ne shvataju da bi toti u ovim godinama tesko igrao u bilo kojem drugom klubu... kao sto nisu mogli Alex i Nedved, Trezege

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.