Meni rekoše u subotu, 6. jula, sa Mladosti, vjerovatno u Zenici. A pošto subota nije šesti jul, onda postoje dvije mogućnosti kad da se igra.Al pashino je napisao/la:mislim da mladost taj dan igra protiv famosa u hrasnici,provjeri ti skim se igra

Meni rekoše u subotu, 6. jula, sa Mladosti, vjerovatno u Zenici. A pošto subota nije šesti jul, onda postoje dvije mogućnosti kad da se igra.Al pashino je napisao/la:mislim da mladost taj dan igra protiv famosa u hrasnici,provjeri ti skim se igra
Po meni Ogli nije uopste los igrac povreda je ucinala svoje da nije vise napredovao ali moze pomoci Celiku u nekoj rotaciji igraca da uleti sa klupe ima brzinu i ima iskustva jer je vec nekoliko godina u premijerligaskom karavanu...Borben je to mu se ne moze osporiti i odan ovde ga je raja gotivila....Volio bi da kod vas ga krenu i golovi jbg-a to je za igraca najvaznije...KenoRob je napisao/la:mozel ukratko o Nedimu Oglecevcu koji prelazi u Celik? hvala
desno krilo, igro 25 utakmice u prosloj sezoni 13 poceo...mene vise zanima opcenito hoceli pomoci Celiku?
Ogli je nekada bio veliki potencijal. Bio na probi i u Visli iz Krakova. Na žalost, povreda ga je odvojila od terena gotovo čitavu sezonu, i nikada to više nije bio stari Nedim. Ja se iskreno nadam da će on uspjeti da se u Čeliku rehabilituje, ali ako do sada nije, sumnjam da će uspjeti.KenoRob je napisao/la:mozel ukratko o Nedimu Oglecevcu koji prelazi u Celik? hvala
desno krilo, igro 25 utakmice u prosloj sezoni 13 poceo...mene vise zanima opcenito hoceli pomoci Celiku?
Kako vam je ovaj brat od Zajke na probiPappy je napisao/la:Jasmin Čampara opet na probi, brat od Zajka Zebe na probi, Mojović stigao vidjeće se da li potpisuje, Salko Jazvin na probi spreman k'o zapeta puška. Meni iskreno najveći utisak u ovoj trening utakmici ostavio mali Hidić. Vidjećemo, šta će biti od toga.
Nije mu Emir burazer.Suljo20002 je napisao/la:Kako vam je ovaj brat od Zajke na probiPappy je napisao/la:Jasmin Čampara opet na probi, brat od Zajka Zebe na probi, Mojović stigao vidjeće se da li potpisuje, Salko Jazvin na probi spreman k'o zapeta puška. Meni iskreno najveći utisak u ovoj trening utakmici ostavio mali Hidić. Vidjećemo, šta će biti od toga.Ja mislim da je on citavu ovu sezonu proveo u Slaviji.Ali hajde opet vi bolje znate za igrace u vasem klubu. pozz...
SenahidPappy je napisao/la:Nije mu Emir burazer.Suljo20002 je napisao/la:Kako vam je ovaj brat od Zajke na probiPappy je napisao/la:Jasmin Čampara opet na probi, brat od Zajka Zebe na probi, Mojović stigao vidjeće se da li potpisuje, Salko Jazvin na probi spreman k'o zapeta puška. Meni iskreno najveći utisak u ovoj trening utakmici ostavio mali Hidić. Vidjećemo, šta će biti od toga.Ja mislim da je on citavu ovu sezonu proveo u Slaviji.Ali hajde opet vi bolje znate za igrace u vasem klubu. pozz...
Ovo mu je najmlađi burazer, igrao u omladincima Željezničara, '95 ili '96 godište.
aa ok onda i hvala na infuPappy je napisao/la:Nije mu Emir burazer.Suljo20002 je napisao/la:Kako vam je ovaj brat od Zajke na probiPappy je napisao/la:Jasmin Čampara opet na probi, brat od Zajka Zebe na probi, Mojović stigao vidjeće se da li potpisuje, Salko Jazvin na probi spreman k'o zapeta puška. Meni iskreno najveći utisak u ovoj trening utakmici ostavio mali Hidić. Vidjećemo, šta će biti od toga.Ja mislim da je on citavu ovu sezonu proveo u Slaviji.Ali hajde opet vi bolje znate za igrace u vasem klubu. pozz...
Ovo mu je najmlađi burazer, igrao u omladincima Željezničara, '95 ili '96 godište.
Kakav je na travi ? Pošto mi tamo planiramo igrati.FaraonTM je napisao/la:SenahidPappy je napisao/la:Nije mu Emir burazer.Suljo20002 je napisao/la:
Kako vam je ovaj brat od Zajke na probiJa mislim da je on citavu ovu sezonu proveo u Slaviji.Ali hajde opet vi bolje znate za igrace u vasem klubu. pozz...
![]()
Igrao je dobro na betonu u vakat kad smo igrali
Super ako je takoPappy je napisao/la:Sa'š ti vidjet naš Vembli.Bio sam na stadionu, biće to dobro zdanje do početka sezone.
Ne 'suje jer i ne igra.BitiSrcemVezan je napisao/la:Super ako je takoPappy je napisao/la:Sa'š ti vidjet naš Vembli.Bio sam na stadionu, biće to dobro zdanje do početka sezone.
Da vas možemo fer i pošteno nabit' nogom u guzicu ka 1. liga RS
![]()
Nego, šta vam je sa onim boemom Đipom? Nešto sam pročitao da su navijači valjda kao bili ljuti jer je stavio na fb sliku armije rbih pa reko da vidim jel' bilo šta, "sujel" mu se na utakmicama?
Vidi ovog indijanca ustvari potipsuje se kao uhljup sa Koseva pa nesreco jedna sta tebe briga za Dzipa bolje ti je gledaj naseg brata Puzija troprstasa i velike zvjezde vaseg tima kako se hvale po Spasovdanskoj kako odradjuju tri poena u gostima qarajuci mlade haman Sarajevske domacice jer ste za vase igrace inostranstvo...i tebe interesuje sujemo li mi Dzipu...smijesan si lik...momcino fataj se razlaza i ne dipr....BitiSrcemVezan je napisao/la:Super ako je takoPappy je napisao/la:Sa'š ti vidjet naš Vembli.Bio sam na stadionu, biće to dobro zdanje do početka sezone.
![]()
Nego, šta vam je sa onim boemom Đipom? Nešto sam pročitao da su navijači valjda kao bili ljuti jer je stavio na fb sliku armije rbih pa reko da vidim jel' bilo šta, "sujel" mu se na utakmicama?
nisi ti dobar jarane, šta ti bi, što se upalilovcen16 je napisao/la:Vidi ovog indijanca ustvari potipsuje se kao uhljup sa Koseva pa nesreco jedna sta tebe briga za Dzipa bolje ti je gledaj naseg brata Puzija troprstasa i velike zvjezde vaseg tima kako se hvale po Spasovdanskoj kako odradjuju tri poena u gostima qarajuci mlade haman Sarajevske domacice jer ste za vase igrace inostranstvo...i tebe interesuje sujemo li mi Dzipu...smijesan si lik...momcino fataj se razlaza i ne dipr....BitiSrcemVezan je napisao/la:Super ako je takoPappy je napisao/la:Sa'š ti vidjet naš Vembli.Bio sam na stadionu, biće to dobro zdanje do početka sezone.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.