Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- skyisthelimit
Re: Koga nakon Sušića?
Jadno je da mi idemo na noge nasem najboljem strucnjaku koji nas po svemu sudeci odbija.
15.10 - 15.06 ...
-
- Kontakt:
vala se i on preserava..hocu necu,nebi reko,male su sanse,ovo ono..
nabijem i savez na ****,cuj u makarsku,par hiljada se spiskalo,pa putni trosak,pa dnevnice,zasto...
ako hoce nek dodje u sarajevo sta ga molite i udovoljavate,i sebi i njemu,sve to treba vama iz djepa i tu veceru i hotele,majku vam nehljebarsku .
nabijem i savez na ****,cuj u makarsku,par hiljada se spiskalo,pa putni trosak,pa dnevnice,zasto...

ako hoce nek dodje u sarajevo sta ga molite i udovoljavate,i sebi i njemu,sve to treba vama iz djepa i tu veceru i hotele,majku vam nehljebarsku .

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ovo je zalosno sa novinarima, ko njima daje dojave o mjestu sastanka i svemu.
Nas savez i profesionalizam, neka su oni pare potrosili i otputovali na mali odmor.
Nas savez i profesionalizam, neka su oni pare potrosili i otputovali na mali odmor.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Sinan Sinanovic, pa pizda ti bre materina usljiva.
Eto ko se krije iza ovog smijesnog prenosa.

On i onaj smijesni i prije svega NEPISMENI Jusuf Becirevic, glavni klovnovi.
Eto ko se krije iza ovog smijesnog prenosa.

On i onaj smijesni i prije svega NEPISMENI Jusuf Becirevic, glavni klovnovi.
Zadnja izmjena: HarisHelic, dana/u 27 nov 2014, 21:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Ziko je napisao/la:Ziko je napisao/la:Ziko je napisao/la:Evo vidimo da je za izbornika aplicirao jedan pravi trener Dragan Okuka,Srbin zašto ga ne podržati, veliki trener,solidan igrač Veleža neopterećen bratićima,sestrićima,raznoraznim menadžerima takoreći pravi prijedlog....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ziko brate kakvu ti robu trosis 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Zakazana je nova runda pregovora u Dubrovniku a tu uz Avaz putuje i delegacija Premier kladionice, pa ćemo uz live prijenos imati i priliku za live klađenje. Kvota je već u padu na Salem Prolić naručuje jelo više od 2.5 puta i iznosi 1,73.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Goalgetter
- Kontakt:
Emir Delic
Gerade eben ·
Ekskluzivno iz Makarske - Vahid Halilhodžić: "Kraj je kad kažem JA da je kraj"
Gerade eben ·
Sta su jeli za desert?
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Ovaj Delic je najveci debil medju novinarima, a predsjednik udruzenja novinara.Goalgetter je napisao/la:Emir Delic
Gerade eben ·

1946
Čekaj pod jelo se podrazumijeva porcija ili porodična mesna plata? Ako je tanjir ja igram 7+Clutch je napisao/la:Zakazana je nova runda pregovora u Dubrovniku a tu uz Avaz putuje i delegacija Premier kladionice, pa ćemo uz live prijenos imati i priliku za live klađenje. Kvota je već u padu na Salem Prolić naručuje jelo više od 2.5 puta i iznosi 1,73.

Nullius in verba
- Consigliere
- Kontakt:
Meni izgleda kao malo zaostao... ima problema sa izgovoromHead je napisao/la:Ovaj Delic je najveci debil medju novinarima, a predsjednik udruzenja novinara.Goalgetter je napisao/la:Emir Delic
Gerade eben ·
Ekskluzivno iz Makarske - Vahid Halilhodžić: "Kraj je kad kažem JA da je kraj"![]()

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- skyisthelimit
Batko je napisao/la:Sta su jeli za desert?
Sent from Angelina's bed
Srneca..
__
Mozda smo zapeli na vjecitom Borcetu, Vaha ga nece, a on mora biti tu.

Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 27 nov 2014, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Nego, gdje su insideri koji su tvrdili da su pregovori obavljeni u ponedjeljak kad je Vaha stigao u Mostar? 

A spora krenulo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Heller je napisao/la:Čekaj pod jelo se podrazumijeva porcija ili porodična mesna plata? Ako je tanjir ja igram 7+Clutch je napisao/la:Zakazana je nova runda pregovora u Dubrovniku a tu uz Avaz putuje i delegacija Premier kladionice, pa ćemo uz live prijenos imati i priliku za live klađenje. Kvota je već u padu na Salem Prolić naručuje jelo više od 2.5 puta i iznosi 1,73.

Pod jelom se podrazumijeva Salemova kategorija, znači plata je u pitanju.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Koji seljakluk. Kako je moguće da su novinari uopšte saznali mjesto gdje će se održati sastanak između Vahe i čelnika N/FS-a? Ne razumijem kako se narod mogao zavaravati da postoji svijetla tačka u bilo kojoj sferi ove mračne države?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kod: Označi sve
Nakon sastanka u Makarskoj između predstavnika NSBIH i Vahida Halilhodžića, zaključka nema, ali razgovori će se nastaviti u narednih nekoliko dana.
Vahid Halilhodžić je izjavio da ne krije da su šanse da preuzme reprezentaciju Bosne i Hercegovine minimalne.
"Mnogo smo pričali, ali nije bili niti riječi o uslovima, a niti o novcu, koji je nebitan. Jako mi je teško, ali sam u vrlo nezgodnoj situaciji. Kada te tvoj narod zove, to se ne može platiti novcem, ali moji razlozi su privatne prirode i o njima sam upoznao i čelnike NSBiH", rekao je Halilhodžić za Avaz nakon sastanka.
Također, kako je za Avaz izjavio predsjednik NSBIH Elvedin Begić, razgovori će biti nastavljeni u narednih nekoliko dana.
-
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Head je napisao/la:Kad ga zalome veceras u Deepu.

Kad se napiju potrosit ce sve pare pa sutra ce se cudit gdje su otisle