2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2013-14 NBA Season
Westbrook bi trebao na parket za 2 sedmice....
LenBias je napisao/la:[youtube][/youtube]
jos ako ovako nastavi nece dugo
Poslao ga po ruze

Sve je objašnjeno u komentaru na taj klip 

UpravoNeutral je napisao/la:Sve je objašnjeno u komentaru na taj klip

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Cavaliers coach Mike Brown said 7-footer Andrew Bynum might play tonight against Brooklyn in the season-opener. Brown said Bynum wouldn't start, but might play a few minutes provided he doesn't have any setbacks in his pre-game warmups. Bynum has been lobbying to play, Brown said. He last played in an NBA game in May 2012.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Hajte momci, u nastavku zapeo, pa sta ima veze ako ga je malo provozao sto i jeste Cole napravio..BIHfan je napisao/la:UpravoNeutral je napisao/la:Sve je objašnjeno u komentaru na taj klipLijepo se vidi da je zapeo za Andersonovu nogu. Al hajd pusti klince nek se vesele.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
rose je najmladji mvp svih vremena, njega niko ne moze provozati, pogotovo neki tamo cole
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odlicna vijest za CLE...Volio bih vidjeti na sta 'lici' .adriano_leite je napisao/la:Cavaliers coach Mike Brown said 7-footer Andrew Bynum might play tonight against Brooklyn in the season-opener. Brown said Bynum wouldn't start, but might play a few minutes provided he doesn't have any setbacks in his pre-game warmups. Bynum has been lobbying to play, Brown said. He last played in an NBA game in May 2012.

- adriano_leite
- Kontakt:
Kazu da je jako zeljan igre i da odlicno izgleda u igri 5 na 5. Kaze Miles da izgleda kao da nije uopste pauzirao. Ne mogu docekati tekmu, jos 55 minutaNEZALAGANJE je napisao/la:Odlicna vijest za CLE...Volio bih vidjeti na sta 'lici' .adriano_leite je napisao/la:Cavaliers coach Mike Brown said 7-footer Andrew Bynum might play tonight against Brooklyn in the season-opener. Brown said Bynum wouldn't start, but might play a few minutes provided he doesn't have any setbacks in his pre-game warmups. Bynum has been lobbying to play, Brown said. He last played in an NBA game in May 2012.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma slusaj nesto...On je meni ,pored Ala Jeffersona i Cousinsa(ma koliko blesav bio),ofanzivno najtalentovaniji centar i ima monstruoznu visinu za danasnje uvjete u NBAu.Ako moze dati 15min,to ce sigurno imati efekta i osjetice se njegovo prisustvo.Naravno,sve zavisi i koliko je mobilan,prije svega defanzivno.Ne govorim za veceras samo,vec inace. BTW Wade odsutan veceras za MIA-'sore knees'.adriano_leite je napisao/la:Kazu da je jako zeljan igre i da odlicno izgleda u igri 5 na 5. Kaze Miles da izgleda kao da nije uopste pauzirao. Ne mogu docekati tekmu, jos 55 minutaNEZALAGANJE je napisao/la:Odlicna vijest za CLE...Volio bih vidjeti na sta 'lici' .adriano_leite je napisao/la:Cavaliers coach Mike Brown said 7-footer Andrew Bynum might play tonight against Brooklyn in the season-opener. Brown said Bynum wouldn't start, but might play a few minutes provided he doesn't have any setbacks in his pre-game warmups. Bynum has been lobbying to play, Brown said. He last played in an NBA game in May 2012..

Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 30 okt 2013, 23:22, ukupno mijenjano 2 puta.
- adriano_leite
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la: Ma slusaj nesto...On je meni ,pored Ala Jeffersona i Cousinsa(ma koliko blesav bio),ofanzivno najtalentovaniji centar i ima monstruoznu visinu za danasnje uvjete u NBAu.Ako moze dati 15min,to ce sigurno imati efekta i osjetice se njegovo prisustvo.Naravno,sve zavisi i koliko je mobilan,prije svega defanzivno.Ne govorim za veceras samo,vec inace. BTW Wade odsutan veceras za MIA-'sore knees'.

eto ga na zagrijavanju

Jason Lloyd
@JasonLloydABJ
Andrew Bynum is active tonight. That means he's playing. #Cavs
Ono sto sam ja i govorio ranije, da ce biti spreman mnogo prije nego se prognoziralo. Eh sad, ako je to 15 minuta u prvih mjesec ili dva, ja prezadovoljan. On nam svakako treba kasnije u PO.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Hit se raspada
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ipak 93 godine tankiranja nisu bile dovoljne , treba i Wiggins pa bi se moglo u PO...
HEAT sampionski.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
26 - 4 ? Sta se desava ? Gledam Boston pa ne stizem upratit sve.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
I ja bih volio objasnjenje... hahaasunsao je napisao/la:26 - 4 ? Sta se desava ? Gledam Boston pa ne stizem upratit sve.
Fali Wade
smesan ti komentar iskreno, pokazali su vam sinocBIHfan je napisao/la:HEAT sampionski.![]()
![]()

Sinoc imali sutersku noc, danas bazena ne mogu pogoditi. To je to, jednostavno ne mozes preko jedne utakmice zakljuciti neke stvari. Mi smo opet na kraju ih blizu sitgli be ikakvog suta, sve fulali.asunsao je napisao/la:26 - 4 ? Sta se desava ? Gledam Boston pa ne stizem upratit sve.

Heat je daleko od super mega ekipe, al su i dalje najbolji.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
trebao si se sinoc smijati kada su vas lupali po usima puc pucBIHfan je napisao/la:HEAT sampionski.![]()
![]()

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma da, do Decembra se ne treba nista uzimati zdravo za gotovo. Evo vidim vec se pise da je Clevelend los, a nisu odigrali ni 1. cetvrtinu protiv ekipe koja moze doci i do finala vrlo lako. Momci iz Phile su se jos dodatno na otvaranju "nalozili" da dobiju sampione 

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.