Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ne treba se opuštati 2:0 je najgori rezultat treba zabit još koji 

Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pape koristi isprintanu taktiku Lowa kada je pobijedio Grcku 4-2. Zna Susic kako i sta treba a svi ovi njegovi kriticara sa foruma mogu da mu. Ma ne zelim ban. Nevermind. 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Doce sve na svoje. Kad vide kako se bori za PRAVU domovinu, shvatit ce i oni da je domovina JEDNA I JEDINA, a sve ostale su rezwervne. Takoreci, bespotrebneGorki je napisao/la:Pozdrav navijačima iz manjeg bh entiteta,nije im lako,braća im gube na svim frontovima

miske Bog i batina
amin da tako budeHOPLIT je napisao/la:ma mogu oni biti yebeni kolko hoće al ovdje su svoje odsvirali, ne gine im još koji gol u drugom dijeluAnon je napisao/la:samo polahko momci, privest kraju poluvrijeme, **** su heleni brrr
Glory Glory Manchester United
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Nice and Grčka
Nice and easy soon, if you know what I mean.
Miske je jedan veliki majstor..
Svaka čast momcima!
Svaka čast momcima!
-
- Kontakt:
MISIMOVIC DOMINACIJA!!!!!!!!!!
- storm_raider
- Kontakt:
Zekoo je napisao/la:kolko sam se dero kad je džeko zabio glava me automatski zabolila

Isti sam care vjeruj mi!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Svi do jednog su perfektni, svi igraci !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- AvantiSignora
- Kontakt:
Nije moglo bolje, sada ce se Grci morati otvoriti i bit ce tu vise prostora da se zabije i taj treci,,
Svaka cast igracima, bore se i to je lijepo vidjeti.
Susic pojeo ovog portugalca takticki,,,
Svaka cast igracima, bore se i to je lijepo vidjeti.
Susic pojeo ovog portugalca takticki,,,
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Ali kakvo je slavlje bilo i u zgradama, čak su se i one tresle kad je pao gol, a kamo li tek Bilino Polje.
" onclick="window.open(this.href);return false;
- JohnLennon
- Kontakt:
Ko bi reko da cemo se ovdje slozitiM4kaveli je napisao/la:Misimovic je najbolji igrac BiH svih vremena.

Odlicno poluvrijeme. Hvala vam momci! Jos jedan im uvaljat, cisto da dojam bude ljepsi. Ne vidim nacina kako ovo mozemo prokockati.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Kakvo poluvrijem..SVAKA CAST MOMCI..u drugo poluvremenu dotuci ove smrtnike iz Grcke.VOLIM TEEEE BOSNOOOOO
osjećaj da će ti srce izletit a glava trne od neke nervoze u PM neznam kako ću pogledat drugo poluvrijeme 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Vandelanoitte je napisao/la:Ne treba se opuštati 2:0 je najgori rezultat treba zabit još koji
Treba odvalit bunker sa osam igraca, i rokat u njihov sesnaesterac do besvijesti. Najmanje ce biti 3 sanse , a od tri sanse Dzekica pravi dva gola. A i Vedo bi mog'o izac iz anonimnosti

Kod prvog gola kontam da je sad Pjanke da je nabaci na glavu nekom i dok sam to mislio samo sam vidio leti lopta i dzeki na glavu.Ostatak je poznat.
I sta mislite ko bi trebao da se pridruzi repki do Brazila?
I sta mislite ko bi trebao da se pridruzi repki do Brazila?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Oni su nas izvizdali. Naucili smo da ne prastamo vise nikomDevil je napisao/la:To bas i nije za pohvalu. Bas kao sto nije ni ovo ozvucenje BHT-a.Bliss je napisao/la:hihihi kako smo izvizdali himnu grka

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Umalo se nisam upisao nakon drugog gola, valjda krenulo od srece. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.