NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
samo što je tada bio Warior i to iz Phile...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ma znam brate,samo se salim.Inace ovi Kobeovci ne vole cuti da je neko veci Lejker od Koeba pa moram maloPasha je napisao/la:samo što je tada bio Warior i to iz Phile...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sta rece i osta zivL-Train je napisao/la:najveci Lejker ikadPasha je napisao/la:čudi me da niko nije spomenuo da je Wilt na današnji dan prije tačno pola vijeka zabio stotku...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
pa dobro, po mom mišljenju Kobe je trenutno treći u tom nekom izboru, iza Magica i Mikana...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nisam ga ni spominjao dok niste poceli gledati statistiku Kobea iz ove sezone i Jamesa....lik je pravio takvu usporedbu Jamesa u najboljim godinama, sa Kobeom na zalasku karijere i pritome nerazmisljajuci da Kobe ima ono sto James jos uvjek nema, a to je najvaznije prsten...ma sto bi ja velicao Rosa on je uzeo MVP nagradu, tako da se vise sta da kazem..i svakako nikad nisam ni mjesao Rosa sa Kobeom, Jamesom i td ...po meni je James najdominantni igrac u ligi danas, ali napominjem danas, ali nikako da je neko ko se moze porediti sa Kobeom u Jamsovim godinamabimbrlica je napisao/la:Joj ovog Salta sve ga kao boli qrac za Jamesa, a jedva ceka priliku da nesto lose kaze o njemu. Ako pri tome moze uvelicati Rosea i Bullse onda jos bolje.
Stvarno ne znam sto ste toliko navalili na covjeka. 4 od 5 igraca prve postave istoka se za.ebavalo kad su izlazili i samo se o Jamesu pise.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Što reći na ovu vijest:
LeBron James became the only player with at least 35 points, 10 rebounds, 5 assists, 5 steals and no turnovers in a game since the NBA started to keep track of turnovers during the 1977-78 seaso
LeBron James became the only player with at least 35 points, 10 rebounds, 5 assists, 5 steals and no turnovers in a game since the NBA started to keep track of turnovers during the 1977-78 seaso
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Ne znam sve su danas veliki igraci i atlete al kad vidim onaj potez Drazena na Olajuwonu ili one fade awaye od Jordana pozelim da se pojavi takav igrac pa makar bio najarogantnija osoba ne samo u NBA nego na citavom svijetu
Thomas Müller - Fußballgott
- SaltCityAttack
- Kontakt:
iao bi on izgubljene barem dvije da mu se koraci svirajuSirAlexFerguson je napisao/la:Što reći na ovu vijest:
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- BelminMUFC
- Kontakt:
pa ja sam zadovoljan sa ovom trenutnom kosarkom, tj nba-om. cesto bude jako neizvjesnih matcheva a tu je jos dosta kvaitetnih igraca koji takodjer prave odlicne poteze..
pod kvalitetne igrace podrazumijevam wadea, kobea, nowitskog, nasha, garnetta, lebrona, itd... a lin i ovi ostali qrci za mene su samo prosjecni igraci.
pod kvalitetne igrace podrazumijevam wadea, kobea, nowitskog, nasha, garnetta, lebrona, itd... a lin i ovi ostali qrci za mene su samo prosjecni igraci.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
wouuuuu tekme Jazz-Heat
.. vrati se Miami i Harris sad kos faul i imaju 1p prednosti 4 sekunde do kraja Miami ima loptu
EDIT:
woaaaaaaaa koja drama na kraju i Jazzeri dobise Miamia
...nisam vjerovao da ce uspjeti doci do pobjede, posebno sto su prokockali prednost u utkamici u kojoj su vodili citavo vrijeme 10+ ralzike.Harris vise sretno ubaci onaj kos i dobi faul kojeg je cini mi se napravio Wade...4 sekunde do kraja Miami je imao sansu da dodje do pobjede, ali Haslem je profulao otvoren sut, nakon sto mu je James dao loptu...Mozda je ondje James trebao krenuti naprijed i zavrsiti ono jer zaista je imao odlicnu tekmu, kao i Wade...sve im je ulazilo u zadnjem periodu, a posebno Jamesu.James nocas fenomenalan 35p 16-24 sut 10 skokova i 6 asistencija....Samo na kraju izgleda zaista kod Miamia ima problema ko ce zavrsiti onda kad treba, jer on ili Wade...veceras je zapalo Haslema koji profula onako otvoren sut
..samo nije Miami ni zasluzio da dobije ebiga kad su gubili citavu tekmu.. Battier nocas uzeo 7 suteva i svi su bili sutevi za 3p od cega je pogodio 6 za 18p 
Bilo kako bilo ovaj rasplet situacije nama navijacima Bullsa najvise odgovara
...ponovo preuzimamo istok i dalje ostajemo jedina ekipa koja je ubiljezila vec 30 pobjeda
... GO BULLS!!!!!!
EDIT:
woaaaaaaaa koja drama na kraju i Jazzeri dobise Miamia
Bilo kako bilo ovaj rasplet situacije nama navijacima Bullsa najvise odgovara
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Kako je Wade napravio 2 glupa faula na Harrisu, jedan na šutu za tri a drugi na samom kraju utakmice koji je i odlučio utakmicu, još je u završnici i promašio jedno bacanje kojim bi imali najmanje produžetak jer bi vodili +3 pred zadnji napad Utaha. Stvarno glupo.
Stvarno šteta za ovu zadnju akciju Heata, James je odigrao sam fantastičnu utakmicu, stvarno ga je lijepo gledati kako igra i trebao je ovo završiti sam pa kako bude, jest da je ovaj potez ispravan jer je tražio otvorenoga suigrača, ali trebao je ići sam do kraja pa kako god. Stvarno šteta za ovaj poraz jer je prepuštena prva pozicija Bullsima, nadam se početku pobjedničkog niza u nedjelju u Staples Centru protiv Lakersa. Nadam se povratku Bosha jer je on falio, to je bilo očigledno.
Stvarno šteta za ovu zadnju akciju Heata, James je odigrao sam fantastičnu utakmicu, stvarno ga je lijepo gledati kako igra i trebao je ovo završiti sam pa kako bude, jest da je ovaj potez ispravan jer je tražio otvorenoga suigrača, ali trebao je ići sam do kraja pa kako god. Stvarno šteta za ovaj poraz jer je prepuštena prva pozicija Bullsima, nadam se početku pobjedničkog niza u nedjelju u Staples Centru protiv Lakersa. Nadam se povratku Bosha jer je on falio, to je bilo očigledno.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
jbg,nevjerovatna utakmica steta sto smo izgubili,u zadnjem napadu krenuli su da udvoje Jamesa tako da je bilo logicno da doda,nazalost Haslem promasi otvoren sut sa 5 metara.
Ne zamjerim ja Wade nista,nazalost jest usr.ao,ali desava se sta ces.Sljedeca utakmica protiv LA-a,ocekujem njegovo iskupljenje
Ne zamjerim ja Wade nista,nazalost jest usr.ao,ali desava se sta ces.Sljedeca utakmica protiv LA-a,ocekujem njegovo iskupljenje
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Ma ne zamjeram ni ja, jednostavno se desio pehL-Train je napisao/la:jbg,nevjerovatna utakmica steta sto smo izgubili,u zadnjem napadu krenuli su da udvoje Jamesa tako da je bilo logicno da doda,nazalost Haslem promasi otvoren sut sa 5 metara.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- bear grylls
- Kontakt:
Mogao je lebron sam da ide na onu zadnju akciju al dobro nemoze mu se zamjerit jer je pogodio onu trojku pa ono za dva negdje 25 sekundi do kraja. Wade je usrao kod onog suta za tri glupost pa onaj jos jedan faul rijetko mu se to u defanzivi desava al eto desilo se. Nista poraz idemo dalje sjajno smo se vratili dobra lekcija je i ovo bila, bullsi nemojte se prerano radovat bicete drugi na istoku 
Ma dzaba se Bullsovci nadaju,na kraju ce morati pokleknuti.Sljedecu utakmicu idemo da razmontiramo Lakerse 
Lebron mister clutch hehe,nema on mu.da da pogodi zadnji sut i zato ima 0 titula i zato mu je samo moze donijet neko drugi cuj dao Haslemu loptu.Moze on ubacit 50 poena ali ne mogucnost da pogodi zadnji sut ga odvaja od velikana tipa MJ23,Bird,Magic itd pa i od Kobea.
eto hvala na objasnjenju,hajmo daljedema je napisao/la:Lebron mister clutch hehe,nema on mu.da da pogodi zadnji sut i zato ima 0 titula i zato mu je samo moze donijet neko drugi cuj dao Haslemu loptu.Moze on ubacit 50 poena ali ne mogucnost da pogodi zadnji sut ga odvaja od velikana tipa MJ23,Bird,Magic itd pa i od Kobea.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
bear grylls je napisao/la:Mogao je lebron sam da ide na onu zadnju akciju al dobro nemoze mu se zamjerit jer je pogodio onu trojku pa ono za dva negdje 25 sekundi do kraja. Wade je usrao kod onog suta za tri glupost pa onaj jos jedan faul rijetko mu se to u defanzivi desava al eto desilo se. Nista poraz idemo dalje sjajno smo se vratili dobra lekcija je i ovo bila, bullsi nemojte se prerano radovat bicete drugi na istoku
rodjak ne moras kudit Wada za zadnji kos Harrisa, jer je Harris prvo karno Jamesa, pa je Wade morao uletiti tu da zaustavi vec vjerovatno cisto polaganje Harrisa, tako da beze simpatizeri Jamesa zele prebaciti krivnju na Wada
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
@Salt-ti si vise opsjednut LeBronom,nego li i jedan njegov fan ovdje 
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Ma nek su mi objasnio stvari. I ne može se prigovoriti @bear grylls jer je on fan Wadea a ne Jamesa. Dosta je više pribijanja na križ LeBrona, sada on mora svaku utakmicu odlučiti, ma čovjek daje sve od sebe svo vrijeme na parketu, bori se ko lav, on i Wade su vratili Heat iz zaostatka, doveli ih čak u prednost, ali na kraju su vlastitom obrambenom nesmotrenošću izgubili utakmicu. A za onaj zadnji šut, pa zašto pucati preko dvojice daleko teži šut kada je suigrač slobodan, to su sinoć rekli i na poluvremenu utakmice Phoenix-LAC, tu mu jednostavno nema zamjerki. Što je rekao jedan kolumnist, Bryant u zadnjih 5min utakmice opali 10 šuteva a zabije 2 pa ga svi hvale.L-Train je napisao/la:@Salt-ti si vise opsjednut LeBronom,nego li i jedan njegov fan ovdje
Evo kompletne izjave:
Jesu ovi Ameri zbilja tolko glupi i ludi ili jednostavno vole raditdramu i stvarat priču (koju raja guta) iz svakakvih idiotarija? čini mi seda sve po malo...
sunce mu kalajsano, Lebron James odigra (još jednu) monstruoznu utakmicu, frajer zabije 35 poena (šut 66,7%),uzme 10 skokova, podijeli 6 asista, ukrade 3 lopte i nema turnovera...esad, čovjek (koji nije pogledao utakmicu) bi mislio da je tonenormalno, da je to nešto najbliže što možeš doći savršenstvu! aliglavni i osnovni komentar utakmice (od onih Amera sa početka priče) je"he passed again"...
pa dobro, ide taj čovjek pogledati sažetke...i kaj vidi? "75 cents" ili uprijevodu Lebron-no-last-quarter-James UBIJA u zadnjoj četvrtini, uzadnjoj minuti zabije 2 užasno teška šuta (pogotovo ona duga dvica), ionda, 4 sec prije kraja, nesposobna budaletina ide dodavat (kad gadvojica čuvaju) otvorenom čovjeku na vrhu reketa...mislim, sramota, pajel on normalan?! kakvo je to njegovo shvaćanje košarke?! dodavatslobodnom suigraču? daj dečko sicni u fotelju, uzmi par kazeta odgospona Kobe Bryanta, pa pogle kak se to šutira preko 2 ruke (dok tesuigraču gledaju sa strahopoštovanjem), a zabijaš 1 od 4 lopte! TO JESMISAO KOŠARKE
istini za volju, nije mi Lebron najdraži sportaš na svijetu...ali ovošto rade Ameri je užas! masakriraju čovjeka, ali što je još gore -masakriraju košarkašku inteligenciju...i zato se od ovog trenutkaiskreno nadam da će Miami Heat uzeti naslov tako da će Lebron James 10sec prije kraja 7 utakmice Finala dodati loptu otvorenom Milleru natricu, a ovaj to ladno staviti, nakon čega će Lakersima ostati 5 sec zanapad, gdje će Bryant šutirati fadeway preko Lebrona i Wadea ifulati...to bi bila pobjeda pameti, inteligencije - košarke
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.