Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Zanimljiva je ova diskusija na forumu navijača Galatasaraya. Nisam znao da su nakon Misketove suspenzije pobijedili samo Kasimpasu.
Osvrću se na sjajnu partiju Misimovića protiv Poljske, gol i asistencija im nisu promakli, i kažu da je to uradio nakon što je već tri sedmice bio suspendovan, tj. nije bio u takmičarskoj formi.
Osvrću se na sjajnu partiju Misimovića protiv Poljske, gol i asistencija im nisu promakli, i kažu da je to uradio nakon što je već tri sedmice bio suspendovan, tj. nije bio u takmičarskoj formi.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 14 dec 2010, 18:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mene cudi samo, zasto ova suspenzija vec traje 1 mjesec 
Hagi cigane

Hagi cigane

Sad je Galata pojela go-vno kao i Lyon sa Puelom.Ako ga se zele rijesiti moraju velike pare iskesirati.
A Hagi isto tako,kad bi ovog vratio u ekipu.A ovaj odigrao dobre meceve.Sam bi sebe popisao.
Dok je u stvari najveci krivac onaj u gradu Golfova.koji i sam kusa poparu koju je zamjesio.
A Hagi isto tako,kad bi ovog vratio u ekipu.A ovaj odigrao dobre meceve.Sam bi sebe popisao.
Dok je u stvari najveci krivac onaj u gradu Golfova.koji i sam kusa poparu koju je zamjesio.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jbg, tako mu grah pao.
Jedan mi je od dražih naših igrača, te mi je uistinu krivo ovo što mu se događa. Evo, recimo da je Hagi u pravu(iako je moje mišljenje da nije), pa da vidimo šta su napravili nakon što su se riješili korova. APSOLUTNO NIŠTA
Kao što neko napisa, samo jedna pobjeda od suspenzije Misketa i to je to. Da ne govorim o posljednjem meču kada su igrali sa Gancerbiligijem koji im je očitao fudbalsku lekciju.
Da li ovo ima veze s tim što igramo sa Rumunijom, ne znam. Prije bih rekao da je ovo pokazivanje javnosti da je Hagi ipak kadar suprotstaviti se nekim "izvikanim" fudbalskim imenima. Također, ukoliko Galata ovako nastavi, sigurno će George dobiti nogu, jer niko neće trpiti prosječnost pa i ispodprosječnost na klupi. No, također bi bilo neozbiljno najuriti trenera nakon samo 2 mjeseca vođenja ekipe, jer Galata je ipak jedan od najtrofejnijih turskih klubova.
Dakle, za Misketa bi najbolje bilo da Galata izgubi narednih 4-5 utakmica jer bi to ipak značio oproštaj od Hagija, a bolje sutra za Zvjezdana. Ukoliko se Miske nađe u prvom timu(nekako sumnjam u ovaj epilog), te ukoliko Galata opet odigra jednu lošu utakmicu, opet će se kola slomiti na njemu pa će Hagi moći izjaviti:"Vidite da sam bio u pravu kada je Misimović u pitanju" i zaluditi dovoljno fanatične Turke i sa Misketom se možemo pozdraviti.
Jedan mi je od dražih naših igrača, te mi je uistinu krivo ovo što mu se događa. Evo, recimo da je Hagi u pravu(iako je moje mišljenje da nije), pa da vidimo šta su napravili nakon što su se riješili korova. APSOLUTNO NIŠTA

Da li ovo ima veze s tim što igramo sa Rumunijom, ne znam. Prije bih rekao da je ovo pokazivanje javnosti da je Hagi ipak kadar suprotstaviti se nekim "izvikanim" fudbalskim imenima. Također, ukoliko Galata ovako nastavi, sigurno će George dobiti nogu, jer niko neće trpiti prosječnost pa i ispodprosječnost na klupi. No, također bi bilo neozbiljno najuriti trenera nakon samo 2 mjeseca vođenja ekipe, jer Galata je ipak jedan od najtrofejnijih turskih klubova.
Dakle, za Misketa bi najbolje bilo da Galata izgubi narednih 4-5 utakmica jer bi to ipak značio oproštaj od Hagija, a bolje sutra za Zvjezdana. Ukoliko se Miske nađe u prvom timu(nekako sumnjam u ovaj epilog), te ukoliko Galata opet odigra jednu lošu utakmicu, opet će se kola slomiti na njemu pa će Hagi moći izjaviti:"Vidite da sam bio u pravu kada je Misimović u pitanju" i zaluditi dovoljno fanatične Turke i sa Misketom se možemo pozdraviti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Znao sam da ce biti greska ako predje u Tursku.
Nikome nebi preporucio da predje u Tursku ili Grcku da igra fudbal jer ima svakakvih slucajeva i mnogo gorih od ovog slucaja Misimovica
Nikome nebi preporucio da predje u Tursku ili Grcku da igra fudbal jer ima svakakvih slucajeva i mnogo gorih od ovog slucaja Misimovica
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ja mislim da je ovo odlican rasplet po nasu reprezentaciju... 
Nasi ce toliko da popizde radi svega ovoga, a Misimovic posebno, i onda ce imati ne jedan, nego deset motiva vise da poderu ciganiju u BiH, a vala i u Rumuniji. Dao bih Misimovicu odmah da igra u prvih 11, mislim da bi letio po terenu i unistavao sve oko sebe. Probudio bi se taj balkanski inat...
Salu na stranu, mislim da ce se ovo rijesiti uskoro. Nije ovo ni tako tragicno, jer sada svakako ide zimska pauza, te mu to ne znaci toliko sto nece biti u takmicarskoj formi. Bitno je da se nadje neka solucija do pocetka proljetnog dijela, a to ce sigurno biti slucaj, jer uprava Galate sigurno nece dopustiti da se ova prica drzi mjesecima "na ledu".

Nasi ce toliko da popizde radi svega ovoga, a Misimovic posebno, i onda ce imati ne jedan, nego deset motiva vise da poderu ciganiju u BiH, a vala i u Rumuniji. Dao bih Misimovicu odmah da igra u prvih 11, mislim da bi letio po terenu i unistavao sve oko sebe. Probudio bi se taj balkanski inat...

Salu na stranu, mislim da ce se ovo rijesiti uskoro. Nije ovo ni tako tragicno, jer sada svakako ide zimska pauza, te mu to ne znaci toliko sto nece biti u takmicarskoj formi. Bitno je da se nadje neka solucija do pocetka proljetnog dijela, a to ce sigurno biti slucaj, jer uprava Galate sigurno nece dopustiti da se ova prica drzi mjesecima "na ledu".
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ljudi Hagi jest **** ali ja gledam skoro svaku utakmicu Galate i imao sam prilike gledati i par utakmica kada je Misimovic igrao. nista i apsolutno nista nije pokazao niti se sa loptom sastao kako treba. Na terenu se samo setkao i glumio glumu. Mislim ja razumijem i rukovodstvo da su razocarani u njega, no nemam pojma oko tih transfera i klauzula ali mislim da je Galati zao sto su bas njega doveli, pogotovo sa cinjenicom da u turskoj ekipa moze samo imati 6 stranaca, dakle dolazak Misimevica je za njih veliki kiks i gledat ce da ga se odmah sada na zimu rijese, ili njega ili Hagija, vidjet cemo..No Hagi ima beskrajan kredit u Galati ebo mamu svoju rumunsku....
eto kao sto sam i najavio, zele ga se rijesiti pod hitno, ne samo zbog novca nego i zbog te kvote od 6 stranih igraca...Sad je Misketu najbolje da se zainati i na htjedne nazad i moze ih ucjenjivati koliko zeli
Zasad neka se vrati u Wolfs. pa onda moze kod Magatha u Schalke
Sta ima od inata? Zar nije bolje i za nas i za njega da igra, nego da se kurci po Turskoj?Analitico je napisao/la:eto kao sto sam i najavio, zele ga se rijesiti pod hitno, ne samo zbog novca nego i zbog te kvote od 6 stranih igraca...Sad je Misketu najbolje da se zainati i na htjedne nazad i moze ih ucjenjivati koliko zeli
Ma nema on gdje igrati, u Galati eto nece a i da se vrati u Wlf opet bi ga na klupu smjestili jer ce uvijek Diego biti ispred njega ma koliko god da Miske bio bolji...Ipak je ono brazilska gnjida....BegAx je napisao/la:Sta ima od inata? Zar nije bolje i za nas i za njega da igra, nego da se kurci po Turskoj?Analitico je napisao/la:eto kao sto sam i najavio, zele ga se rijesiti pod hitno, ne samo zbog novca nego i zbog te kvote od 6 stranih igraca...Sad je Misketu najbolje da se zainati i na htjedne nazad i moze ih ucjenjivati koliko zeli
Demantovane tvrdnje turskih medija: Wolfsburg ne želi Misimovića
Turski mediji ponovo su se raspisali o Zvjezdanu Misimoviću, kojeg, kako kažu, Galatasaraj želi vratiti Volfsburgu.
Iako je u Istanbul doveden kao veliko pojačanje, naš reprezentativac je pod suspenzijom i ne trenira s prvotimcima velikana s Bosfora. To je izazvalo priče da ga Galatasaraj želi vratiti Volfsburgu, ali u praksi stvari ne stoje baš tako.
Naš izvor iz Volfsburga, dobro upućen u zbivanja u klubu, tvrdi da njemački prvoligaš nije zainteresiran za Misimovićev povratak.
- Volfsburg na tom mjestu ima Dijega (Diego), a o Misimovićevom povratku se uopće i ne razmišlja. Zvjezdanu navijači još nisu oprostili izjave o tome da želi ići u neki veći klub - riječi su našeg sagovornika.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
[youtube][/youtube]
Gol Misimovica protiv Spanije iz dosad nevidjene perspektive
.
@Elmar, Hvala
Gol Misimovica protiv Spanije iz dosad nevidjene perspektive

@Elmar, Hvala

- fahrenheit
- Kontakt:
IZ istanbulskog su Galatasaraya napokon blizu da si ispune davnu želju: dolazak 28-godišnjega turskog veznog nogometaša Hamita Altintopa.
Osim što je vrsnom središnjemu veznom igraču Bayerna ugovor na isteku (ljeto 2011. godine), turski klub nada se da je na štihu zbog Zvjezdana Misimovića, bosansko-hercegovačkoga 28-godišnjeg veznjaka koji je pod suspenzijom premda ima važeći ugovor sve do ljeta 2014. godine.
"Što se mene tiče, Misimović ne postoji", rekao je rumunjski trener Galatasaraya Gheorghe Hagi, koji je Bosanca udaljio iz momčadi zbog nediscipline, za njemački magazin Kicker.
Misimović je dijete minhenskog Bayerna. U Münchenu je rođen i u Bayernu je prošao kompletnu nogometnu školu prije negoli je potpuno eksplodirao kod Felixa Magatha u Wolfsburgu u sezoni 2008/2009, kada je momčad doveo do bundesligaškog naslova. Iz Bayerna tada nisu djelovali nezainteresirano.
Altintop je pak dugogodišnja tiha patnja istanbulskog kluba, u kojem smatraju da bi rođenjem Nijemac iz Gelsenkirchena mogao postati novi lider igre njihove momčadi.
Osim što je vrsnom središnjemu veznom igraču Bayerna ugovor na isteku (ljeto 2011. godine), turski klub nada se da je na štihu zbog Zvjezdana Misimovića, bosansko-hercegovačkoga 28-godišnjeg veznjaka koji je pod suspenzijom premda ima važeći ugovor sve do ljeta 2014. godine.
"Što se mene tiče, Misimović ne postoji", rekao je rumunjski trener Galatasaraya Gheorghe Hagi, koji je Bosanca udaljio iz momčadi zbog nediscipline, za njemački magazin Kicker.
Misimović je dijete minhenskog Bayerna. U Münchenu je rođen i u Bayernu je prošao kompletnu nogometnu školu prije negoli je potpuno eksplodirao kod Felixa Magatha u Wolfsburgu u sezoni 2008/2009, kada je momčad doveo do bundesligaškog naslova. Iz Bayerna tada nisu djelovali nezainteresirano.
Altintop je pak dugogodišnja tiha patnja istanbulskog kluba, u kojem smatraju da bi rođenjem Nijemac iz Gelsenkirchena mogao postati novi lider igre njihove momčadi.
"Like a krme in Teheran."
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ja bih volio vidjeti zamjenu između ova dva kluba Altintop-Misimović 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nemoguca zamjena. Barem sto se tice ove sezone.Sexmachineboy je napisao/la:Ja bih volio vidjeti zamjenu između ova dva kluba Altintop-Misimović
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Nažalost, ali upravu siOmerbavarac je napisao/la:Nemoguca zamjena. Barem sto se tice ove sezone.Sexmachineboy je napisao/la:Ja bih volio vidjeti zamjenu između ova dva kluba Altintop-Misimović

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Sto je Misimovic otisao u Tursku??? Sto??
Steta... Toliko dobar igrac, ali toliko los izbor..
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- Sexmachineboy
- Kontakt:
I najbolji griješeD1n0 je napisao/la:Sto je Misimovic otisao u Tursku??? Sto??

U početku ni ja nisam bio za tu opciju(jer sam fan Fenera

Hagi: Misimovic za mene vise ne postoji
Hagi, Hagi, cigane Rumunski.
Da se hoce ovo ostvarit, da Bayern kupi Misketa
Hagi, Hagi, cigane Rumunski.
Da se hoce ovo ostvarit, da Bayern kupi Misketa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.