FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
&, $ $ гостујете у $, " " 3 $ са стране ", а " ? вас не ' " ", & не & " $ на ". ", ' " " / не " пуно... $ ", / " & " у ? све $, а $ - $ те $ у $. 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Nemoj ba porediti Pitare i Manijake! To je veliki grijeh! Manijaci su ipak daleko ispred Torpedijanera!bad_boy je napisao/la:Eh sad tekma sa Zeljom,sve je moguce,ni poraz nas ne smije iznenadit,al mislim da cemo ovo uzeti,jer nam trebaju bodovi za opstanak,vrijeme je da neko oduzme bodove Zeljisamo se nadam da nam se nece nabiti na temu ako izgube ko pitari,nisu se skidali sa teme jedni 2 sedmice,i nadam se da nece biti provokacija sa njihove strane .

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma kakvi to,nama 3 boda,a Zeljo nek uzme na kosevu 3 bodatm84 je napisao/la:&, $ $ гостујете у $, " " 3 $ са стране ", а " ? вас не ' " ", & не & " $ на ". ", ' " " / не " пуно... $ ", / " & " у ? све $, а $ - $ те $ у $.

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Kad je tekma u srijedu protiv Želje ??? Ako njih dobijemo,od Rudara mozemo barem bod otkinut,i onda 2 kuci zaredom,moglo bi se puno toga odradit u naredne 3-4 tekme .Probisvjet je napisao/la:Nemoj ba porediti Pitare i Manijake! To je veliki grijeh! Manijaci su ipak daleko ispred Torpedijanera!bad_boy je napisao/la:Eh sad tekma sa Zeljom,sve je moguce,ni poraz nas ne smije iznenadit,al mislim da cemo ovo uzeti,jer nam trebaju bodovi za opstanak,vrijeme je da neko oduzme bodove Zeljisamo se nadam da nam se nece nabiti na temu ako izgube ko pitari,nisu se skidali sa teme jedni 2 sedmice,i nadam se da nece biti provokacija sa njihove strane .
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
", ? сте $ $ нас, ?... - се " & " у ?, ' " ? $ све то $ фер " & ($ ' "). ", $ је % ? ?, / " & ? узео у ? $, ? % "...bad_boy je napisao/la:Ma kakvi to,nama 3 boda,a Zeljo nek uzme na kosevu 3 bodatm84 je napisao/la:&, $ $ гостујете у $, " " 3 $ са стране ", а " ? вас не ' " ", & не & " $ на ". ", ' " " / не " пуно... $ ", / " & " у ? све $, а $ - $ те $ у $.

& ", & $ ? ", ја - ", " ? $ останете у ?

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Ja bih volio da izgubite od zelje...znas zasto...zato sto cete zbog toga ispasti iz lige...plus sto ce vam biti oduzeta 3 boda protiv Sarajeva...a taj povoljni raspored vam nece puno pomoci, jer ne mogu dva srpska kluba ispasti, a vi ste zrtveno janje, pa vi slobodno prospajte bodove 

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
hvala gigant na iskrenim zeljamaGigant je napisao/la:Ja bih volio da izgubite od zelje...znas zasto...zato sto cete zbog toga ispasti iz lige...plus sto ce vam biti oduzeta 3 boda protiv Sarajeva...a taj povoljni raspored vam nece puno pomoci, jer ne mogu dva srpska kluba ispasti, a vi ste zrtveno janje, pa vi slobodno prospajte bodove

" ??!Gigant je napisao/la:Ja bih volio da izgubite od zelje...znas zasto...zato sto cete zbog toga ispasti iz lige...plus sto ce vam biti oduzeta 3 boda protiv Sarajeva...a taj povoljni raspored vam nece puno pomoci, jer ne mogu dva srpska kluba ispasti, a vi ste zrtveno janje, pa vi slobodno prospajte bodove

Nemoj se puno praviti pametan, znas ti odlicno o cemu ja govorim...i naravno da je srpski klub, dokle god ga podrzava doticni dodik....tm84 je napisao/la:" ??!Gigant je napisao/la:Ja bih volio da izgubite od zelje...znas zasto...zato sto cete zbog toga ispasti iz lige...plus sto ce vam biti oduzeta 3 boda protiv Sarajeva...a taj povoljni raspored vam nece puno pomoci, jer ne mogu dva srpska kluba ispasti, a vi ste zrtveno janje, pa vi slobodno prospajte bodoveово се $ $ ? уђе у ? ? "
![]()
" ? " "-а " рс-а а ' &, & ? % ?
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Samo da te podsjetim da su prosle godine ispali Posusje i Orasje a ista je prica bila i gora vec ove sezone.Gigant je napisao/la:Ja bih volio da izgubite od zelje...znas zasto...zato sto cete zbog toga ispasti iz lige...plus sto ce vam biti oduzeta 3 boda protiv Sarajeva...a taj povoljni raspored vam nece puno pomoci, jer ne mogu dva srpska kluba ispasti, a vi ste zrtveno janje, pa vi slobodno prospajte bodove
Ovdje se to vise negleda prijatelju vec se svako bori za goli zivot i boli mene racku koja ce dva da lete ako nije moj voljeni klub u pitanju.
Ova vam prica o nacionalnom kljucu i nekom rasporedu je pravo ofucana i jos samo zaneseni tipovi vjeruju u nju.
$, ето & је по ' " &, ? $... " ?... % је $ " & јања? ? " $ у рс-у $ " " " (" & ")...Gigant je napisao/la:Nemoj se puno praviti pametan, znas ti odlicno o cemu ja govorim...i naravno da je srpski klub, dokle god ga podrzava doticni dodik....tm84 je napisao/la:" ??!Gigant je napisao/la:Ja bih volio da izgubite od zelje...znas zasto...zato sto cete zbog toga ispasti iz lige...plus sto ce vam biti oduzeta 3 boda protiv Sarajeva...a taj povoljni raspored vam nece puno pomoci, jer ne mogu dva srpska kluba ispasti, a vi ste zrtveno janje, pa vi slobodno prospajte bodoveово се $ $ ? уђе у ? ? "
![]()
" ? " "-а " рс-а а ' &, & ? % ?
$ " "... - "... ? ? & ? ? " "-а...

Haj gigant,ako nemas sta pametno napisat,onda nemoras se izvaljivat,a to nek nam oduzmu 3 boda,kad ste poceli prosit po savezu,kukate po medijima itd.samo neznam kad ste poslali papir UEFI,prije mjesec dana,jel ima odg.od UEFE ??? Nije valjda toliko spora ?tm84 je napisao/la:" ??!Gigant je napisao/la:Ja bih volio da izgubite od zelje...znas zasto...zato sto cete zbog toga ispasti iz lige...plus sto ce vam biti oduzeta 3 boda protiv Sarajeva...a taj povoljni raspored vam nece puno pomoci, jer ne mogu dva srpska kluba ispasti, a vi ste zrtveno janje, pa vi slobodno prospajte bodoveово се $ $ ? уђе у ? ? "
@$
% ' "?
% ' "?

zezno se,nisam dobro pogledao,htjeo giganta citirat za ona 3 boda koja jos uvijek traze,al haj nema frketm84 je napisao/la:@$
% ' "?

I ja bih isto volio da ta prica o nacionalnom kljucu ne igra ulogu, ali svi smo svjesni da ce toga biti jos dugo, od sporta pa se ostalo...a vi sto mislite da toga vise nema...brzo cete se uvjeriti u suprotno...ja bih najsretniji bio kada se bude vrjednovao klub po igri, postignutim rezultatima, organizaciji kluba i sl...ali...
A ti, opasni djecace, ne pricaj gluposti, jer je vrlo dobro znano da je kojim slucajem manji sarajevski klub bio u situaciji kao Sarajevo, da bi se to jos na prvom sastanku odlucilo u korist istog...isto kao sto znamo za slucaj slavije na grbavici i sudjenje/nesudjenje penala, slucaj rudara i njihovog golmana, kao i strah Slobode da ih ne zatekne ista situacija, pa ostavljaju igrace na klupi...malo je preofirno...ali ja sam siguran, pored svih vasih zelja da vas sloboda pusti, od toga nece biti nista, jer znaju da ima se radi o glavi, i nece tako lako prpustiti bodove na svom terenu...zivi bili pa vidjeli ko je na kraju bio u pravu!!!
A ti, opasni djecace, ne pricaj gluposti, jer je vrlo dobro znano da je kojim slucajem manji sarajevski klub bio u situaciji kao Sarajevo, da bi se to jos na prvom sastanku odlucilo u korist istog...isto kao sto znamo za slucaj slavije na grbavici i sudjenje/nesudjenje penala, slucaj rudara i njihovog golmana, kao i strah Slobode da ih ne zatekne ista situacija, pa ostavljaju igrace na klupi...malo je preofirno...ali ja sam siguran, pored svih vasih zelja da vas sloboda pusti, od toga nece biti nista, jer znaju da ima se radi o glavi, i nece tako lako prpustiti bodove na svom terenu...zivi bili pa vidjeli ko je na kraju bio u pravu!!!
Kompleksi ili ti ga Nijaz ili ti ga Chuck Noriss ili ti ga...udbaske kiticeGigant je napisao/la:I ja bih isto volio da ta prica o nacionalnom kljucu ne igra ulogu, ali svi smo svjesni da ce toga biti jos dugo, od sporta pa se ostalo...a vi sto mislite da toga vise nema...brzo cete se uvjeriti u suprotno...ja bih najsretniji bio kada se bude vrjednovao klub po igri, postignutim rezultatima, organizaciji kluba i sl...ali...

1921-2011
Pa nije moguce onda da je za ovo svirao penal.bad_boy je napisao/la:Jest,ovaj plaviDevil je napisao/la:
Jel ovaj cupo Joguncic?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- slani grad
- Kontakt:
znaci...GIGANTGigant je napisao/la:Ja bih volio da izgubite od zelje...znas zasto...zato sto cete zbog toga ispasti iz lige...plus sto ce vam biti oduzeta 3 boda protiv Sarajeva...a taj povoljni raspored vam nece puno pomoci, jer ne mogu dva srpska kluba ispasti, a vi ste zrtveno janje, pa vi slobodno prospajte bodove

i sta velis....ispadamo iz lige..zrtveno jagnje

kako ide zivot,pacenik

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
- Kontakt:
Cuj ne mogu dva srpska tima ispast? Ispali jedne godine Rudar Ugljevik i Borac, prosle Posusje i Orasje. Ispadaju 2 srpska samo je pitanje jel laktasi, rudar ili slavija...
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Meni nije jasno sto ljudi misle da ako sutra ne pobjedite, ispadate iz lige. Nidje veze. Prvo sto trenutno imate 5 bodova vise od Laktasa, druga stvar sto kasnije imate dvije domace tekme za redom, te treci razlog je da idete Modrici koju ako ne dobijete, ne zasluzujete realno da budete u ovoj ligi. Po mom misljenju ispadaju Modrica i Laktasi, a sto se tice tekme u srijedu, dabogda vi izgubili i na kraju ostali u ligi 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.