KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Kalina je zvjer od igraca i ja se pridruzujem zeljama da nastavak njegove karijere bude jos bolji i uspjesniji...Nadam se samo da ce struka i rukovodstvo pametno uloziti novac u pojacanja jer se svi nadamo jos jacoj Zvjezdi....
- alan_kardec
- Kontakt:
Centarski tandem Cirbes-Sofo

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne znam koliko je pametan potez dovodjenje Schortsanitisa,bice sigurno bruka placen a proslu sezonu nije nista odigrao,tesko da ce on zamjeniti Bobija.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Bobija realno ne može da zamijeni niko. Koga god da dovedemo kao zamjenu, neće biti na Bobijevom nivou.
Nadam se samo da ga nismo pretplatili, a sa druge strane ovo je odličan marketinški potez.
Nadam se samo da ga nismo pretplatili, a sa druge strane ovo je odličan marketinški potez.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nisam bas siguran u to da ce biti bruka placen, jer vec dugo nije igrac koji ima bitnu ulogu u EL. Tj. siguran sam da nece imati platu kao prethodnih godina, jer je nema na osnovu cega dobiti.. Zadnjih nekoliko godina ne igra vise od 15 minuta po mecu. Ali, sve u svemu, ja sam zadovoljan. Ako dodje, bice on i Cirbes dobar tandem.
Bobija niko u Evropi ne moze zamijeniti.
EDIT: Evo vidim da i Alan vec rece isto.
Bobija niko u Evropi ne moze zamijeniti.
EDIT: Evo vidim da i Alan vec rece isto.
Nisam ni mislio biti na Bobijevom nivou,naravno da nema takvog,vise sam mislio da ce tesko biti prvi centar,jer ipak Zvezdi treba prvi centar....Bobija realno ne može da zamijeni niko. Koga god da dovedemo kao zamjenu, neće biti na Bobijevom nivou.
Kad je Cirbes produžio ugovor bilo je jasno da je on prvi centar (po minutaži). Onog što se kvalitetom može nazvati prvi centar, em nema mnogo, em košta mnogo em pokupiše najbogatiji timovi tako da je Sofo možda i najbolje rješenje, kad su već Milutinov i Kuzmić otišli u Grčku.
- alan_kardec
- Kontakt:
Prvi centar će biti Cirbes, valjda. Zato sam i napisao Cirbes-Sofo.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Čeka se veće bomba od Sofa,tako da stavljajte šljemove...
Sofo, Feldeine, AJ Price + još jedan 3/4ppppp je napisao/la:Čeka se veće bomba od Sofa,tako da stavljajte šljemove...
Još par imena je u opticaju ali da sačekamo...braoolyo je napisao/la:Sofo, Feldeine, AJ Price + još jedan 3/4ppppp je napisao/la:Čeka se veće bomba od Sofa,tako da stavljajte šljemove...

Potvrdio i B92 za Sofu 
I ima li sanse da ce Williams igrati sljedece sezone za nas ili 100% odlazi?

I ima li sanse da ce Williams igrati sljedece sezone za nas ili 100% odlazi?
Zadnja izmjena: nepoznat1, dana/u 02 avg 2015, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ko da je bitno ko je u opticaju, ja govorim ko će doći...ppppp je napisao/la: Još par imena je u opticaju ali da sačekamo...

Hoće li stići ovaj Wright iz Turova ?braoolyo je napisao/la:Ko da je bitno ko je u opticaju, ja govorim ko će doći...ppppp je napisao/la: Još par imena je u opticaju ali da sačekamo...![]()
Vjerovatno hoće... ima i jedna bolja opcija ali Wright je Miškov a naši dalje od Miška ne dobacuju tako da...ppppp je napisao/la: Hoće li stići ovaj Wright iz Turova ?
Ko je taj što je još u opticaju ?braoolyo je napisao/la:Vjerovatno hoće... ima i jedna bolja opcija ali Wright je Miškov a naši dalje od Miška ne dobacuju tako da...ppppp je napisao/la: Hoće li stići ovaj Wright iz Turova ?

Pazi kad ću ti reći.
Napisaću ti kad se završi sa Wrightom ili sa njim, ili ako procuri ime već negdje drugo.

- JoseMourinho
- Kontakt:
Pametno nemoj pisat ovdje javno, Duško ce vidjet pa vam ga ukrast i doveat u partizan
ili Igokea možda vam ga preotme

pp,ćutim ko zalivenbraoolyo je napisao/la:Pazi kad ću ti reći.Napisaću ti kad se završi sa Wrightom ili sa njim, ili ako procuri ime već negdje drugo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.