GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

space
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la space » 30 avg 2011, 15:50

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Znam da je paket...ali ipak je puno za naš standard ovde...pa 100 eura bi bio blok za zapad,za najbolja mjesta,,,
to je samo tvoje misljenje,dati po 50 eura za svaku utakmicu nije mnogo

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 avg 2011, 16:52

space je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Znam da je paket...ali ipak je puno za naš standard ovde...pa 100 eura bi bio blok za zapad,za najbolja mjesta,,,
to je samo tvoje misljenje,dati po 50 eura za svaku utakmicu nije mnogo
'de si Kerimov nisam te prepozn'o. :D :roll: Jos dali pakete ulaznica i ovakve cene,nelogican potez.Mamic je ovaj put preterao mora se reci.Ovo je dobra stvar za sam Dinamo,jer nece biti indijanaca koji su tu radi Reala,Lyona,Ajaxa,to me najvise nervira kod evropskih utakmice.Ako ti se navija za protivnicki klub idi na njihovu tribinu.Njima se sada ne isplati placati tri karte,da bi odgledali samo jednu,a opet ne znam koliko se isplati ovima iz daleka sto dolaze da dodju na sve tri.E sada pitanje je platezne moci Dinama,nije se lako odvojiti toliko novaca za tri utakmice,tako da ne znam.Ovo bi mogao biti mac sa dve ostrice,bilo bi lepo kada bi bio pun Maksimir ali bojim se.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 30 avg 2011, 17:16

Ako do 12. septembra ne prodaju sve pakete, onda će pustiti pojedinačne u prodaju, tako da će se sve rasprodati, ovako ili onako.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 avg 2011, 17:21

Ako se ne prodaju svi ovi paketi, u prodaju će na dan utakmice ići i pojedinačne karte.
A čujte, standard u rvata je puno veći nego u bih, a veći nego u srbiji, ali i opet, po meni je ovo skupo.. 1200, 800 i 600 kad se podijele sa tri utakmice dobije se 400, oko 270 i 200, što je opet jako puno za jednu tekmu...

A s obzirom da na dinamovim tekmama u hnlu ne bude više od 2500 gledatelja (po cijenama od 20-80kn), sumnjam da će biti stadion ispunjen, još je rok za prodaju tih paketa od 7.-12. 09., svega 5 dana.

Bumo vidli :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 30 avg 2011, 17:44

Moze se reci da karte nisu skupe ako se gleda pojedinacno, ali ovi "paketi" su veliko sranje. Istina, nekome ko je iz Zagreba to i nije toliko sranje jer ce on vjerovatno otici na sve 3 utakmice. Evo recimo, ja idem zbog Reala, platit cu "paket" 660 kuna ( 660 zbog toga sto cu kupiti karte preko interneta, i izadje 60 kuna skuplje sto je isto velika glupost). Problem je sto su sanse da ja odem na druge dvije utakmice Lyon, Ajax minimalne tako da cu bezveze platiti te dvije karte. Ali eto, sta je tu je. Poredjenja radi, najjeftinija karta za utakmicu Real Madrid - Dinamo koja ce se igrati na Santiago Bernabeu je cca 90 €, dakle skuplje nego ovaj najjeftiniji paket.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 30 avg 2011, 20:41

Karte su preskupe ali sam i očekivao ovo od Mamića.Ono što je sigurno a i pomalo loše je da se sada vrlo teško nekome iz BiH koji ima želju da gleda Reala isplati otići a znam par ljud koji su planirali.Ovo će se limitirati na samo Zagrepčane i okolinu :D
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 31 avg 2011, 13:56

Josip Šimunić potpisao za Dinamo!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 31 avg 2011, 14:07

majestic24 je napisao/la:Josip Šimunić potpisao za Dinamo!
I to na 2 godine.Ostade Hajduk kratkih rukava.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 31 avg 2011, 14:55

Mamic kupio Simunica i Malesa u paketu...Simunica da igra za Dinamo, a Malesa da se Mamic igra s njim...haha :D...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 avg 2011, 14:56

Imat će Dinamo solidnu ekipicu, možda prosjek primljenih golova bude manji od 3,5 :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 31 avg 2011, 15:04

evo nesto vas gledam kako se prepirete pa da se i ja ukljucim

evo ja i raja idemo na tekme samo ako mognemo nekog nac da nam karte uzme 800 kuna istok tri tekme kad skontas prospes po kahvama tolko i na razne gluposti,a ovako imas uzitak za cjeli zivot

jednom sam bio u pragu 2006 cini mi se igrala sparta-arsenal iso sam samo radi anhry-a i platio sam tad kartu oko 50-tak eura

e sad drugo je sto bi neko gledo samo ronalda i kuci,pa gledajte brate pa ove ostale dvije karte nekom prodajte ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 avg 2011, 15:11

Dinamo ima predobru ekipu, ali ruku na srce ako misle da mogu nesto protiv Reala mislim da grijese.
Iako bi ja svim srcem volio da i oni spuste "zvijedice" Kristinu i drugarice na zemlju.

P.S. Pjanic otisao iz Lyona - lakse se dise u Realu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 31 avg 2011, 15:20

Elegant je napisao/la:Dinamo ima predobru ekipu, ali ruku na srce ako misle da mogu nesto protiv Reala mislim da grijese.
Iako bi ja svim srcem volio da i oni spuste "zvijedice" Kristinu i drugarice na zemlju.

P.S. Pjanic otisao iz Lyona - lakse se dise u Realu.

kad bi Real dobio obe utakmice i Lyona i Ajaxa onda bi Dinamo 'lako'...lako jer bi sam odlucivao o sebi, a onda ako popuse nisu ni zasluzili proc...al ako Real dobije obe Dinama, a Lyon i Ajax otkinu pokoji bod Realu onda ce to sve bit cupavo...al ja vjerujem u trece mjesto...moze se bit treci i sa 2 boda, mada je to naucna fantastika :D...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 31 avg 2011, 15:25

Dolaskom Šimunića ubijene dvije muhe jednim udarcem
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 31 avg 2011, 15:33

gospodin Seljakovic je napisao/la:[moze se bit treci i sa 2 boda, mada je to naucna fantastika :D...
Ta naučna fantastika ima izglede samo u skupini gdje su Barca, Milan, BATE i Plzen. Što se tiče Dinama, 3. mjesto je veliki uspjeh, da ne kažem senzacija, nije Ajax kanta za nabijanje pa će Real i Lyon na njemu popravljati gol razliku. Dobro, Real možda i hoće :D, ali Lyon će prosuti bar 1 bod protiv Ajaxa. Očekujem da će Real sve pobjediti uz 1 remi sa Lyonom (16 bodova). Lyon bi mogao pobjediti Ajaxa i odigrati jednu utakmicu neodlučeno, tako da bi bez utakmica sa Dinamom Lyon imao 5 bodova, a Ajax 1 i tu bi Dinamo za 3. trebao Ajaxu uzeti 4 boda ili 2(3) Ajaxu, te 1 Lyon i imati bolju gol razliku od Ajaxa za 3. mjesto. To će biti jako teško, a za 2. mjesto bi trebalo uzet 4 Lyonu i 3 Ajaxu ili svoh 6 Ajaxu uz 2(3) Lyonu što zvuči kao znanstvena fantastika. Sve u svemu moja prognoza je zadnje mjesto uz nadati se da će Real i Lyon isprašiti Ajax (u što ne vjerujem) pa da će Dinamo imati neke izglede za 3. mjesto u međusobnim dvobojima sa Ajaxom.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 31 avg 2011, 16:16

Galion je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:[moze se bit treci i sa 2 boda, mada je to naucna fantastika :D...
Ta naučna fantastika ima izglede samo u skupini gdje su Barca, Milan, BATE i Plzen. Što se tiče Dinama, 3. mjesto je veliki uspjeh, da ne kažem senzacija, nije Ajax kanta za nabijanje pa će Real i Lyon na njemu popravljati gol razliku. Dobro, Real možda i hoće :D, ali Lyon će prosuti bar 1 bod protiv Ajaxa. Očekujem da će Real sve pobjediti uz 1 remi sa Lyonom (16 bodova). Lyon bi mogao pobjediti Ajaxa i odigrati jednu utakmicu neodlučeno, tako da bi bez utakmica sa Dinamom Lyon imao 5 bodova, a Ajax 1 i tu bi Dinamo za 3. trebao Ajaxu uzeti 4 boda ili 2(3) Ajaxu, te 1 Lyon i imati bolju gol razliku od Ajaxa za 3. mjesto. To će biti jako teško, a za 2. mjesto bi trebalo uzet 4 Lyonu i 3 Ajaxu ili svoh 6 Ajaxu uz 2(3) Lyonu što zvuči kao znanstvena fantastika. Sve u svemu moja prognoza je zadnje mjesto uz nadati se da će Real i Lyon isprašiti Ajax (u što ne vjerujem) pa da će Dinamo imati neke izglede za 3. mjesto u međusobnim dvobojima sa Ajaxom.
ma sve je moguce, pa i da Dinamo bude prvi, samo je pitanje koliko je to moguce
ja vjerujem u prolaz dalje, kao navijac Dinama vjerujem i da mozemo bit drugi, al opet je realnost trazit trrece mjesto...pomirit se s tim da cemo bti cetvrti je nesto najgluplje, jer ako si dosao da samo gledas i nista ne napravis onda nisi trebao ni dolazit...ostvaren je cilj ulaska, sad treba postavit cilj prolaska dalje u LP il EL, pa i ako se bude cetvrti mozemo rec da je cilj s pocetka sezone ostvaren i da smo zadovoljni...predavat se ne treba...Lyon je u par dana ostao bez dva vrlo vazna igraca - Pjanica i Lopeza, a Ajax je prodao golmana...Dinamo je ostavio ekipu na okupu, nitko nije otisao, a doslo je jako puno dobrih igraca, cak i Simunic danas...treba samo krenut hrabro odmah protiv Reala i svima pokazat da u Zagrebu nece bas tako lako proc, pa cak i da Real pobijedi...treba skupo kozu prodat, pa makar bilo 0-5, nek ih Real teskim znojem zasluzi i nek Dinamo da sve od sebe i ja cu rec igrali smo protiv jacih, a prije utakmice treba samo mislit na najbolje...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 avg 2011, 16:38

[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 avg 2011, 16:40

Joe Simunic krenuo za parama, Hajduk se prvi javio ali Dinamo ponudio vise. :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 31 avg 2011, 20:57

Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mamić kaže da ne ispušta više LP iz ruku.......nakon 6 godina osvojenih naslova prvaka napokon ste ušli....ajde drago mi je.....ali kako on može garantirat da ce igrat svake sezone LP.....kad je ove sezone uz veliku srecu ispadanjem Gl.Rangersa postao nositelj 4.pretkola i svi koji su gledali utakmicu mogli su vidjet kako nositelj 4.pretkola LP Dinamo Zagreb skoro doživio debakl u Malmo-u od ekipe koja nije nositelj bila......a tipa da je Gl.Rangers ušo u 4.pretkolo Dinamo nebi bio nositelj i automatski bi dobio jacega protivnika...od koje ga bi ispo.....jedino bi možda prošo na srecu.....

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 31 avg 2011, 21:30

Nisi u pravu, Dinamo bi svakako bio nosilac jer je slabiji koeficijent od njega imao APOEL (bio nosilac u Play-offu). Dakle, da je prošao Glasgow, APOEL bi bio među nepostavljenim ekipama.

P.S. Promijenite anketu.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.