Gledo dok je Dzekson igro , prvo poluvrijeme katastrofa , 100 postotne prilike niste iskoristiliGunnerS je napisao/la:Jel' ti možda gledaš utakmicu ?!ragazzidelsud1987 je napisao/la:Kako ste samo loši
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
i sad su losi ? sto su imali onoliko prilika a nisu ih iskoristili , kad se desi tako nesto ,kaze se bili ste dobri samo vam je falila zavrsnica ili niste bili konkretni , a ne ..ragazzidelsud1987 je napisao/la:Gledo dok je Dzekson igro , prvo poluvrijeme katastrofa , 100 postotne prilike niste iskoristiliGunnerS je napisao/la:Jel' ti možda gledaš utakmicu ?!ragazzidelsud1987 je napisao/la:Kako ste samo loši
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Pa trebo si gledati čitavu utakmicu a ne gledati kako Džeko igraragazzidelsud1987 je napisao/la:Gledo dok je Dzekson igro , prvo poluvrijeme katastrofa , 100 postotne prilike niste iskoristiliGunnerS je napisao/la:Jel' ti možda gledaš utakmicu ?!ragazzidelsud1987 je napisao/la:Kako ste samo loši

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Da mi je samo znati koje to 100% prilike??ragazzidelsud1987 je napisao/la:Gledo dok je Dzekson igro , prvo poluvrijeme katastrofa , 100 postotne prilike niste iskoristiliGunnerS je napisao/la:Jel' ti možda gledaš utakmicu ?!ragazzidelsud1987 je napisao/la:Kako ste samo loši
CitY je natjerao skoro cijeli tim Evertona u kaznjeni prostor ali 100% prilike? Ja ih nisam vidio.
Ocigledno ne gledas tekmu ili ne znas gledati.
Poslije 1:0 se Everton otvorio i bilo je prilika, ali kad si ti ostavio ovaj komentar, NIJE!
1+tevezito je napisao/la:MILNERRRRRRR
IO SONO INTERISTA
Ma vidiš da mlate bezze, ne vole City zbog nečeg tamo desetog a pola klubova je takvih i onda sada ne znaju, ne mogu itd itd...SamoZeljo je napisao/la: Da mi je samo znati koje to 100% prilike??
CitY je natjerao skoro cijeli tim Evertona u kaznjeni prostor ali 100% prilike? Ja ih nisam vidio.
Ocigledno ne gledas tekmu ili ne znas gledati.
Poslije 1:0 se Everton otvorio i bilo je prilika, ali kad si ti ostavio ovaj komentar, NIJE!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Miha je danas, definitivno bio najbolji. Smijesi mu se sjajna buducnost, bar ja tako mislim (momku je tek 23 god.). Sigurno ce biti jedan od najboljih svjetskih bekova, ako to vec nije i sada.
Izdržati, to je temelj vrline!
Izjednacenje.Hvala gospodi iz Stoke Cityja.Posebno Crouchu i Begovicu.Sada se okrecemo utakmici protiv Bayerna u Ligi Prvaka najteze gostovanje u grupi i pravi ispit nase snage ove sezone.Bayern u velikoj formi tako da se radujem utakmici da vidimo bas gdje smo i koliko smo jaki.S obzirom da znamo kako Big Ed igra protiv njemackih odbrana ne bi me iznenadilo da on zabije.Ovo je po meni kljucni dio sezone kada cemo pokazati da li smo spremni igrati na vise frontova.Utakmica na rasporedu u utorak uz prenos na FTV-u.Sto se tice prvenstva tu nam slijedi gostovanje kod Blackburna koji je u velikoj krizi.Ta utakmica se igra u subotu u 16.00 h.Naravno da bi trebali pobijediti tu utakmicu ako zelimo ostati u trci za titulu.Za sada smo u igri i nadam se da sto duze ostanemo u toj borbi.U Carling cupu igramo sa Wolwesima na strani nije ni tako los zrijeb s obzirom koje su sve ekipe ostale u igri.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Sta ono city trazi Robina van Persia,stvarno nisu normalni,pored toliko kvalitetnih napadaca (Dzeko,Tevez,Aguero,Balotelli) oni traze jos jednog,mada mislim da su to ipak samo spekulacije,da nije istina,osim u slucaju da Balotelli i Tevez napuste klub.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
možda žele da razmjene balotelija i/ili teveza za njega?Narin je napisao/la:Sta ono city trazi Robina van Persia,stvarno nisu normalni,pored toliko kvalitetnih napadaca (Dzeko,Tevez,Aguero,Balotelli) oni traze jos jednog,mada mislim da su to ipak samo spekulacije,da nije istina,osim u slucaju da Balotelli i Tevez napuste klub.
inače gomilanje tolikih napadača može se smatrati ili genijalnošću ili ludošću ..iako to nema nikakve veze.... ako osvoji par trofeja rotirajući ih, svi će reći 'mancini je genije' ako ne osvoji reći će da je neznalica, a ništa od toga ne mora biti istina jer tu ima previše varijabli da bi se moglo na takav način o tome pričati

"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Rivalitet je veliki ali zrtve treba postovati evo jedne stvari koju ce uraditi Manchester City kako bi ispostovao poginule.http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... aster.html
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
-
- Kontakt:
Džeko i Kolarov nerazdvojni. 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
http://mcfc.co.uk/Video/Features/City-v ... tunnel-cam" onclick="window.open(this.href);return false;
8:37
8:37

Don't hate what you don't understand.
Izjave naseg reprezentativca i Mancinija.
Obratite paznju kada jedan od novinara postavi pitanje vezano za RvP ( za one koji ne znaju , kruze glasine dailymail.a , the Sun.a , kako bi RvP trebao preci u redove plavog dijela manchestera)
http://www.mcfc.co.uk/Video?play=1
Obratite paznju kada jedan od novinara postavi pitanje vezano za RvP ( za one koji ne znaju , kruze glasine dailymail.a , the Sun.a , kako bi RvP trebao preci u redove plavog dijela manchestera)
http://www.mcfc.co.uk/Video?play=1
-
- Kontakt:
Najjače kada Džeko kaže
yea!
yea!

Jimmy from the hood je lud.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.