ma oni cekaji 5 do 12 pa ce onda bit daj sta imazvjezdas je napisao/la:Pojacanja se zaledila.Cekaju pojacanja da se uvale u poznatije klubove pa zato drze cijenu,kada se ne uvale nigdje onda se moze cijena obarat.Jbg.nismo mi Sarajevo niti Zeljo da lahko,posto zasto dovedemo igraca.Nesto je sve ovo traljavo,valjda nas u Novoj godini obraduju s necim sto valja.Mozda se i zbog toga ne desava nista.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Da bi Jovic odvojio Zvijezdu od dna i ostvario obecano mora se ugledat na Laktase prosle sezone koji su bili najbolji u drugom dijelu al ipak ispali,treba dovesti najbolje sto ima. Laktasi su imali lovu a mi sigurno puno manje.U proljece ce biti zestoko kada znamo da se pola lige bori za opstanak.Gutav raspored.Treba pobijediti sve kod kuce,a kako donijet sa strane bez ekstra igraca.Ovo sto imamo i ovakve igrace dovedemo kao nase tesko ce biti ostvareno.Daj Boze da grijesim,al nisam nesto optimistican.Jos ako dodamo onakvo sudjenje kao u prvom dijelu bice gusto.Valjda ne budem upravu,VOLIM TE,VOLIM ZVIJEZDOOOO,VOLIM TE SRCEM SVIM,PONOSNI SU NA TEBE TVOJI ZMAJEVIII.
U BH. Ligama za nas nema pojačanja, da bih neko došao u Zvijezdu da igra međju prvih 11. mora doći iz Hrvatske ili možda jeftinije varijante su Srbija odnosno Beograd, oni imaju zone svoje ima milion igrača. Koji bih došli za ove uslove koje Zvijezda nudi vrlo lahko...
Da upravu si.Drina,Leotar,Slavija imaju vise igraca iz Srbije nego iz BiH.To su klubovi prilicno siromasni ali imaju ljude koji znaju naci dobrih igraca za malo para.Mi smo trebali drzat Matica da trenira djecu i da dovodi kvalitetna pojacanja ili da ga placaju da bude neko samo ko ce nam iz Srbije preporucit sto valja.Dobar je to covijek,koliko nam je radosti donio i mislim da bi po tom pitanju bio idealan.Pa i Zeljo i Sarajevo imaju po nekoliko kljucnih igraca iz Srbije.
Zadnja izmjena: zvjezdas, dana/u 27 dec 2010, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
nema nista od toga gdje jedan covjek odlucuje oko pojacanja
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Jel može neko sa sigurno potvrdit da nas je pojačao Đelmić iz Drine?
Dragon Town
Bolje ti je prvo da se naucis pravilno pisati, pa tek onda da se javljasciro_ciro je napisao/la:U BH. Ligama za nas nema pojačanja, da bih neko došao u Zvijezdu da igra međju prvih 11. mora doći iz Hrvatske ili možda jeftinije varijante su Srbija odnosno Beograd, oni imaju zone svoje ima milion igrača. Koji bih došli za ove uslove koje Zvijezda nudi vrlo lahko...

Je li to onaj poremeceni iz Zenice sa shizofrenskim komentarima.Da,mora se tako lijecit.Svoje psihicke poremecaje lijeci na nasoj stranici.Mora da mu je onaj Zenicki smog razorio i ono malo nervnih celija.
AMA BOLESNI STE VI, I JEDAN I OVAJ DRUGIPalermo je napisao/la:Bolje ti je prvo da se naucis pravilno pisati, pa tek onda da se javljasciro_ciro je napisao/la:U BH. Ligama za nas nema pojačanja, da bih neko došao u Zvijezdu da igra međju prvih 11. mora doći iz Hrvatske ili možda jeftinije varijante su Srbija odnosno Beograd, oni imaju zone svoje ima milion igrača. Koji bih došli za ove uslove koje Zvijezda nudi vrlo lahko...a da ne pricamo o nebulozama koje spominjes
-
- Kontakt:
Evo prilika da nasa uprava reaguje i dovede jednog odlicnog igraca koji je danas napustio Borac.Radi se o Ljubisi Vukelji.Ako nasi imaju velike ambicije u nastavku prvenstva Vukelja bi bio odlicno pojacanje.
Da,odlican je igrac,al ipak mislim da je on raskinuo s Borcem jer unaprijed zna za neki klub gdje ce nastaviti karijeru.Kamo srece da je to Zvijezda.
Je li to nema muslimana dobrog.Nešto samo srbe spominjete.A ja to je zbog toga što na čelu sjedi cvitkušić,a bošnje finansiraju.SRAMOTA ZA JEDAN GRAD DA SEBI TO DOZVOLI.
-
- Kontakt:
NACIONALIZMU U SPORTU NIJE MJESTO !deset je napisao/la:Je li to nema muslimana dobrog.Nešto samo srbe spominjete.A ja to je zbog toga što na čelu sjedi cvitkušić,a bošnje finansiraju.SRAMOTA ZA JEDAN GRAD DA SEBI TO DOZVOLI.
Pozabavi se ti svojom Slobodom DESET i kod vas je sedam,osam što srba što hrvata.Mi smo bili i ostat cemo multinacionalni,grad je takav a i nama nasa draga BiH.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
NE SERI!!deset je napisao/la:Je li to nema muslimana dobrog.Nešto samo srbe spominjete.A ja to je zbog toga što na čelu sjedi cvitkušić,a bošnje finansiraju.SRAMOTA ZA JEDAN GRAD DA SEBI TO DOZVOLI.
Dragon Town
Puko sam kad samo čitam igrači najbolji preko Drine ili iz Banja Luke.Pa de mi odgovorite ima li u ovoj Bosni igrača ,(a brate ima)koji nisu ato Srbi a da ste ga pomenuli.Moj jaran je otišao u jedan srpski klub i vjerujte ni minute mu nisu dali da odigra,a oni došli po njega.Sve na nacionalnoj osnovi.Pa kad je tako što to fali našim momcima,a da nepominjem šta nam još uvijek se radi.Poštujem svakoga ko mene poštuje,a i suprotno.
Ha ha,koje gluposti pises,prvo su dosli po njega zato sto je musliman,a onda mu nisu dali igrati vjerovatno sto je musliman,nigdje logike,ne pisi gluposti,ti si jedini opterecen nacionalizmom na ovoj temi.deset je napisao/la:Puko sam kad samo čitam igrači najbolji preko Drine ili iz Banja Luke.Pa de mi odgovorite ima li u ovoj Bosni igrača ,(a brate ima)koji nisu ato Srbi a da ste ga pomenuli.Moj jaran je otišao u jedan srpski klub i vjerujte ni minute mu nisu dali da odigra,a oni došli po njega.Sve na nacionalnoj osnovi.Pa kad je tako što to fali našim momcima,a da nepominjem šta nam još uvijek se radi.Poštujem svakoga ko mene poštuje,a i suprotno.
-
- Kontakt:
Ima li kakvog habera o pojacanjima ?
Vidi se da si glupan jer ti izgleda treba crtati,ali žao mi je samo djece Zvijezde koja igraju po tuđim njivama,i ispaštaju zbog takvih jer su tamo sve izgleda prodane duše.možda se nekad uključim opet ali kad vidim da ima pametnih ljudi na portalu
napokon da se vratim na forum banovali me od tekme zvijezda VS sloboda
znal ko imal kakvi pojacanja???vidim borac trazi pomoc od banja luke,igraci slavije nemaju sta da jedu,nadam se da ce ovi nasi sta poduzet pa probrat sta iz ova dva kluba kao npr vukelja iz borca...pozz
znal ko imal kakvi pojacanja???vidim borac trazi pomoc od banja luke,igraci slavije nemaju sta da jedu,nadam se da ce ovi nasi sta poduzet pa probrat sta iz ova dva kluba kao npr vukelja iz borca...pozz

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.