Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Imam osjećaj da Barca večeras neće dobiti, mislim da ce biti X ili tjesna pobjeda Arsenala kao sinoć Bayerna.
- juzni vjetar!
- Kontakt:
imate sanse
igra bousqets

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
-
- Kontakt:
igrao sam da ce cesc dati gol,a vidim da neki pricaju da nece igrati
neko prica da hoce,imal neko ko je bolje upucen u vecerasnju tekmu pa da mi kaze igrali ili ne...
neko prica da hoce,imal neko ko je bolje upucen u vecerasnju tekmu pa da mi kaze igrali ili ne...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Evo jos malo i pocinje , bice cupavo skroz ocekujem dobru utakmicu i nadam se pobjedi, zelim srecu i jednima i drugima cujemo se posle tekme.
-
- Kontakt:
hvala
- raja_sa_sjevera
- Kontakt:
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ako bude samo 2-3 razlike slavite to !!! u prvom ste se provukli u drugom necete !!
La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako ista izbaci Arsenal iz daljeg toka takmicenja, to ce biti ovo odsustvo glavnih igraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bilino polje
- Kontakt:
joj u arsenala vezista dobri nemogu povezati tri pasa da im ljudi loptu neuzmu ...........
samo celik ale samo celik ale
Arsenal se usro u gace!
Onako ako budu igrali u drugom nemaju sta traziti, zadnja linija se povukla do Alumunie, treba izaci visoko i igrati na presing.
Onako ako budu igrali u drugom nemaju sta traziti, zadnja linija se povukla do Alumunie, treba izaci visoko i igrati na presing.
- raja_sa_sjevera
- Kontakt:
jeli chelea igo sinoc ili igra veceras ili mozda sutra ili uopste neigra u cetvrtfinalu lptrebevic je napisao/la:Arsenal se usro u gace!
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO
Igra je sramotna, ali sreća da onaj smoto Ibrahimović igra za Barcu a ne Eto'o jer bi već gubili 2-3 razlike.
Ma slušajte mene. Pošlo me ovo skidanje, prvo Švabe pa Topnici.Mrgood je napisao/la:Imam osjećaj da Barca večeras neće dobiti, mislim da ce biti X ili tjesna pobjeda Arsenala kao sinoć Bayerna.
- raja_sa_sjevera
- Kontakt:
nema predaje
nista jos nije gotovo izgubili smo fabregasa ali su i oni stopere
walcot posto konkurencija boltu
fabregas pokazuje gdje je njegovo srce,igra na "jednoj nozi" svaka cast momak
nista jos nije gotovo izgubili smo fabregasa ali su i oni stopere
walcot posto konkurencija boltu
fabregas pokazuje gdje je njegovo srce,igra na "jednoj nozi" svaka cast momak
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO
jel te stidMrgood je napisao/la:Igra je sramotna, ali sreća da onaj smoto Ibrahimović igra za Barcu a ne Eto'o jer bi već gubili 2-3 razlike.

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
mozete biti zadovoljni s ovih 2:2...
barsa je za vas nedostizan nivo 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
neznam ovo nije arsenal bio ... jednostavno nista ni sa cim .... neko ce reci da je barca dobro odigrala i jeste ali arsenal kao da nije igrao ... ne da barca nije dala nego ni arsenal se nije trudio ... nista jos jedna utakmica ... samo mora napadati od pocetka tako jedino se mogu i pobjediti a ne igrati ovako ''smireno'' i u odbrani ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- CollegeGunner
- Kontakt:
Da je Gallas ostao nijedan od onih golova se nebi desio jer su produkt neuigranosti Vermia i Songa u zadnjoj liniji. Prerano su nas pojedini otpisali, u prvih 15-20 minuta oba poluvremena losa igra, no na kraju smo pokazali svoj kvalitet. Posebno u zadnjih 20-30 minuta. Wenger pametno pustio njih da se umore i onda ubacio nezaustavljivog Thea. (covjek je brzi od Bolta)
Naravno, opet smo izgubili Andreya, Williama i Cesca. Ako je ovo ozbiljna povreda onda Chelski ima ogromnu srecu. Prvo jucer Rooney, a sad ovo.
Naravno, opet smo izgubili Andreya, Williama i Cesca. Ako je ovo ozbiljna povreda onda Chelski ima ogromnu srecu. Prvo jucer Rooney, a sad ovo.

Zadnja izmjena: CollegeGunner, dana/u 31 mar 2010, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.