FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Ovo vjerovatno znači da Draxler na ljeto odlazi što je velika šteta kako za Schalke tako i za bundesligu (jedino ako ne ode u Bayern
) ...
Agieren statt reagieren
Fjortoft expert za transfere i bivši igrač Eintrachta reče da će Draxler u Arsenal.Pale_Companion je napisao/la:Ovo vjerovatno znači da Draxler na ljeto odlazi što je velika šteta kako za Schalke tako i za bundesligu (jedino ako ne ode u Bayern) ...
Otisao Draxler ili ne Schalke je uradio dobar posao dovdjenjem Sam-a,jos kad bi mogli capit De Brujna,posudba Tella mozda ,Delafeua,Rafinje,nekog ood ovih igraca Barce t bi bio odlican posao 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Ako je ovo za arsenal istina onda je draxler fakat kreten... Najveca primjedba koju ima u schalkeu je ta sto neigra poluspica a isao bi u arsenal... Jel on stvarno toliko glup da misli da ce ozil otici na klupu da bi on mogao igrati sta pozeli... Izgleda da ga je spopao kasni pubertet pa se ubezobrazio...
Kako je se pisalo Wenger bi ga oprobao u samom napadu sto bi njemu bila zelja...gruezi je napisao/la:Ako je ovo za arsenal istina onda je draxler fakat kreten... Najveca primjedba koju ima u schalkeu je ta sto neigra poluspica a isao bi u arsenal... Jel on stvarno toliko glup da misli da ce ozil otici na klupu da bi on mogao igrati sta pozeli... Izgleda da ga je spopao kasni pubertet pa se ubezobrazio...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ja mislim da je njemu cilj zaigrati za R.Madrid. Gdje god da ode neka mu je sa srećom. Momak ima potencijal da postane jedan od najboljih igrača svijeta tako da i treba da igra za jedan od najboljih klubova na dunjaluku. Bitno je da mi keširamo koji miliončić a mladih talenata ionako imamo dovoljno.gruezi je napisao/la:Ako je ovo za arsenal istina onda je draxler fakat kreten... Najveca primjedba koju ima u schalkeu je ta sto neigra poluspica a isao bi u arsenal... Jel on stvarno toliko glup da misli da ce ozil otici na klupu da bi on mogao igrati sta pozeli... Izgleda da ga je spopao kasni pubertet pa se ubezobrazio...
Ja sam i prije govorio, nije za BuLi gubitak kada ode Schurlle ili njemu slični, takvi se igrači nadomjeste, jer evo kod Levera se i ne osjeti toliko njegov izostanak. Međutim, gubitak jeste ako ode jedan Draxler. Realno je da će otići, teško će ga Schalke zadržat.
Kod Schalkeove uprave mi se ipak neke stvari sviđaju, a moram reći da po pitanju igrača i transfera rade sjajan posao. Možda čak i najbolji nakon Bayerna, a i Wolfsburg je sada tu sve više na visokom nivou.
Schalke igrači olako ne napuštaju, neke veće odlaske su jedino imali u vidu Neuera i Holtbyja. Kod ovog drugog sam im zamjerio uzimanje malo para te svakako moglo se kod tog igrača i pametnije postupit.
Uprava ovog kluba povremeno iznenadi i zvučnijim imenom, neki primjeri su naravno: Raul, Huntelaar, K.P. Boateng.
Ova uprava je velikim dijelom skresala i dugove kluba te evo i sa Samom dovela opet jedno super pojačanje za sitniš. Tako da su oni spremni i za prodaju Draxlera. Ponavljam, njegov odlazak bi bio gubitak, ali oni su već dobro pripremili teren te isto tako bi dobili velike pare ako on ode. 45 miliona bi leglo, to nije mala para, može ono uvijek više, ali ovo je jedna dosta dobra suma. Ako kupis Sama za 2,5 miliona a prodaš Draxlera za 45 opet ti ostaje hrpa para s kojom možeš kupit jedno do dva pojačanja, a čak i ostavit nešto para po strani. Tako da mislim da Schalke ima apsolutno dobru osnovu za budućnost.
A naravno da bi za Schalke bilo super da Draxler ostane, ali zbog svega prethodno navedenog njegov odlazak bi bio daleko od katastrofe...
Treba svakako napomenut da imaju i brojne talente, igrače koji mogu još mnogo napredovat. Primjer su Meyer, Kolašinac i dr. A ono što im se može zamjeriti je najviše pitanje trenera....
Kod Schalkeove uprave mi se ipak neke stvari sviđaju, a moram reći da po pitanju igrača i transfera rade sjajan posao. Možda čak i najbolji nakon Bayerna, a i Wolfsburg je sada tu sve više na visokom nivou.
Schalke igrači olako ne napuštaju, neke veće odlaske su jedino imali u vidu Neuera i Holtbyja. Kod ovog drugog sam im zamjerio uzimanje malo para te svakako moglo se kod tog igrača i pametnije postupit.
Uprava ovog kluba povremeno iznenadi i zvučnijim imenom, neki primjeri su naravno: Raul, Huntelaar, K.P. Boateng.
Ova uprava je velikim dijelom skresala i dugove kluba te evo i sa Samom dovela opet jedno super pojačanje za sitniš. Tako da su oni spremni i za prodaju Draxlera. Ponavljam, njegov odlazak bi bio gubitak, ali oni su već dobro pripremili teren te isto tako bi dobili velike pare ako on ode. 45 miliona bi leglo, to nije mala para, može ono uvijek više, ali ovo je jedna dosta dobra suma. Ako kupis Sama za 2,5 miliona a prodaš Draxlera za 45 opet ti ostaje hrpa para s kojom možeš kupit jedno do dva pojačanja, a čak i ostavit nešto para po strani. Tako da mislim da Schalke ima apsolutno dobru osnovu za budućnost.
A naravno da bi za Schalke bilo super da Draxler ostane, ali zbog svega prethodno navedenog njegov odlazak bi bio daleko od katastrofe...
Treba svakako napomenut da imaju i brojne talente, igrače koji mogu još mnogo napredovat. Primjer su Meyer, Kolašinac i dr. A ono što im se može zamjeriti je najviše pitanje trenera....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mogao bi AVB zasjesti na klupicu umjesto Kellera.
Nije on dzaba bio u posjeti neki dan kod Peppa, moralo se tu nesto muljati a znamo da se i Schalke takodjer priprema u Dohi.
Nije on dzaba bio u posjeti neki dan kod Peppa, moralo se tu nesto muljati a znamo da se i Schalke takodjer priprema u Dohi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Neki njemački mediji su već povezivali AVB sa nama upravo iz razloga što je i on boravio u Dohi. Rekao bih da je to čista patka.
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ub-3010301" onclick="window.open(this.href);return false;Zdena04 je napisao/la:Neki njemački mediji su već povezivali AVB sa nama upravo iz razloga što je i on boravio u Dohi. Rekao bih da je to čista patka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Draksler potpisao za Arsenal!
Eksluzivna vest stiže sa Ostrva, vezista Šalkea stigao na 'Emirejts' za 37.3 miliona funti!
Julijan Draksler je prvo januarsko pojačanje 'Tobdžija', uprava je odrešila kesu i ispalatila otkupnu kauzulu u vrednosti od 45 miliona evra (37.3 miliona funti).
Za jednog od najperspektivnijih igrača Evrope bili su zainteresovani mnogi klubovi, ali on će karijeru nastaviti pod nadzorom Arsena Vengera.
" onclick="window.open(this.href);return false;
jel ima istine u ovome
Eksluzivna vest stiže sa Ostrva, vezista Šalkea stigao na 'Emirejts' za 37.3 miliona funti!
Julijan Draksler je prvo januarsko pojačanje 'Tobdžija', uprava je odrešila kesu i ispalatila otkupnu kauzulu u vrednosti od 45 miliona evra (37.3 miliona funti).
Za jednog od najperspektivnijih igrača Evrope bili su zainteresovani mnogi klubovi, ali on će karijeru nastaviti pod nadzorom Arsena Vengera.
jel ima istine u ovome
- pasha_the_one
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Seaman je napisao/la:Draksler potpisao za Arsenal!
jel ima istine u ovome
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Clanak je zasticen, ali izgleda da Schalke pregovara sa manager-om Holtby-ja oko povratka u Schalke.
Po meni bi ovo bio odlican potez za Schalke, iako rastanak izmedju dvije strane nije bio prijateljski.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- gerdmuller
- Kontakt:
Schalke se odrekao Time Hildebranda 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Blaszczykowski
- Kontakt:
ništa od holtbyja, preskup.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Meni samo nije jasno kako ga mogu u klubui zeljeti nazad nakon brezobrazluka koji je pokazao kad je trebao da produzi ugovor. Okrenuo je klubu ledza kad je bio najvise potreban I da ga se zove nazad, sramota... Mali meyer bi izvisio njegovim povratkom I hvala bogu da od tog nema nista. Nebitno, sutra protiv hsv... Izgleda da ce hunta nastupit samo jos nije sigurno dal kao starter Ili s klupe. Jos su pod upitnikom goretzka I benny ... Ovdje je pobjeda pod muss ,tim prije sto su nam 2 glavna konkurenta za 4to mjesto izgubila svoje meceve I pobjedom bi bili samo 2 boda van lige prvaka. Hamburg je u gofnima ali protiv nas uvijek odigraju dobro tako da ocekujem neizvjesnu utakmicu . Bice zanimljivo gledati duel farfana I jansena. Nadam se da kelleru nece doci luda pa da stavi jonesa u sastav.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
draxler u arsenalu.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
nemoj bit toliko misteriozan brate dragi. daj linkove daj neštoBlaszczykowski je napisao/la:draxler u arsenalu.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ako Schalke bez potrebe proda igraca koji ima klauzulu u iznosu od 45 miliona € i ugovor koji jos traje 4 i pol godine za vec spominjanih 36 miliona €, onda su prestigli HSV u takmicenju za najgluplju upravu u Bundesligi.
Ovo sto Englezi jutros pisu za mene nema smisla, ako se logicno razmislja. No kada su u pitanju Schalke i HSV sve je moguce.
Ovo sto Englezi jutros pisu za mene nema smisla, ako se logicno razmislja. No kada su u pitanju Schalke i HSV sve je moguce.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ako vjerujete Daily Failu onda Draxler ode.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.