FK Rudar Kakanj

ziher
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la ziher » 17 mar 2015, 13:19

Prvo ti predpostavljas a ne iznosis cinjenice i po cemu to neko, eto uzmimo za primjer tebe, voli vise Rudar nego sto recimo ja volim Mladost. Cime mjeris tu ljubav, reci mi da i ja znam :?: :?: :?:
Drugo ja sam puno, puno vise pogledao utakmica i na Mladosti i na Rudaru nego sto ti mozes zamisliti pa tako si dajem za pravo da ti kazem da mnogo grijesis. Nije ovdje ljubav prema Edinu ili Musiji, tu je postovanje prema tim ljudima, a mi koji smo svoj zivot proveli na Mladosti mi nemamo samo ljubav prema klubu mi zivimo s tim klubom i uvjek smo zivili ma ko ga vodio i u kojem rangu bio. Trenutna je situacija da smo mi napravili ogroman napredak. Ja bih se volio sresti s tobom onako "live" pa da promuhabetimo onako otvoreno o svemu, a ne ovako preko tastature kad se ne zna ko je ko :nene: :nene:
A o tim momcima sto pricas da su bili Gusari, to od nas niko ne porice, prvo organizovano navijanje u gradu su zapoceli Gusari i to je cinjenicno stanje. Tada je Mladost bila gdje je bila i nije bilo pojma o ovome sto se sada desava ali ljubav prema Mladosti nikad nije bila upitna. Sam ja sam poceo trenirati u Mladosti pa prosao selekcije Rudara pa se vratio u Mladost cim se oformila takmicarska ekipa u juniorskoj konkurenciji. Bjezao sam iz skole da gledam Rudara protiv Sarajeva, Zelje, Celika .... Bio na tribinama kada su prodavali tekme u playoffu: Protiv Jedinstva nas bilo na tribinama ukupno 15 iz Kaknja i sjedio pored Abdica koji se smjeskao na moje i jaranovo nerviranje, a nervirali smo se iako smo znali da je tekma prodata. Od Rudara nikad nisam odustao i Rudar ce uvjek biti moj klub ali samo je sada Mladost isplivala i naravno da mi je Mladost ispred Rudara.
Zato molim te postedi me svojih predpostavki, ako zelis javi se na PP da ti dam svoje podatke pa da vidis da ne palamudim beze.
A sad vozdra i vidimo se na derbiju :salut: :salut: :salut: :salut:

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 17 mar 2015, 17:29

Haha,druze te price mozes prosipati djeci na tribini,ja ti samo mogu reci znam ko si :) Ti i Mladost,su dva razlicita pojma,nisi nikad gledao tekme,samo si u prolazu dok se u klubu nisu pojavili Musija i Begovac,i naravno vidimo se na derbiju,da se ne blamiras bez potrebe,neka ljubav prema Mladosti,to zaboravi,vec sam spomenuo gore,znam te tako da suplje ne prosipaj :)
Rudar Kakanj !!!

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 17 mar 2015, 18:13

jerane meni nije jasno zasto tebi smetaju musija i begovac...musija je bio u rudaru i vidio kakva je situacija i sada ulaze u mladost zato sto je to sada zdravija sredina...nego ti se drzi svog brnjicana dzele...

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 17 mar 2015, 21:03

amar009 je napisao/la:jerane meni nije jasno zasto tebi smetaju musija i begovac...musija je bio u rudaru i vidio kakva je situacija i sada ulaze u mladost zato sto je to sada zdravija sredina...nego ti se drzi svog brnjicana dzele...
Kome smeta ? Ja te ljude zaista cijenim,postujem,samo sam prokomentarisao vas navijace,a ako vec Dzelu spominjes,ja ga ne gotivim previse ali mislim da bi ga vi trebali cijeniti,ako nista bio vam je dole u klubu,odrzavao klub u zivotu,kad ga niko nije ni gledao,cak ni vi,i covjeku treba zahvaliti ali vi o tome ne znate jer niste ni navijali tad,tako da bez potrebe komentarisemo,ja sam vam rekao za vas i to je sve,dao sam vam savjete i tjt.Lijep pozdrav i svako dobro,imate temu FK Mladost,preselite se pa pisite,smarate ovdje bez veze.
Rudar Kakanj !!!

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 29 mar 2015, 21:14

https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphot ... e=55702F2D" onclick="window.open(this.href);return false; :clap: :clap: :clap:

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 11 jun 2015, 20:57

Kakav li tebe idiot napravi GK1996. Hajde ba samo nam prezime makar reci. Iz kakve li si ti vukojebine sišo? :puke:
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 13 jul 2015, 13:20

Kako vam se pokazao sada vec bivsi igrac Eldin Dučić? Kakav je igrac?

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 16 jul 2015, 15:53

Pozdrav Kakanjci!
Ako ima neko da odgovori zna li sta ovaj Ognjen Sinik,bio bi zahvalan :mrgreen:

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 18 sep 2015, 23:46

sjecanje lijepo kad nam je gostovao rudar u gradaccu ,bio je pravi derbi i puno gusara koji su bodrili svoju ekipu kao jedan sa sallovima....a u kaknju nas malo gadjali bakljama i kamenjem ali eto ima nekad i loseg ...pozdrav za istinske navijace rudara i dolazitel u gradacac

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 16 jan 2016, 08:38

Novi trener Rudara Nijaz Kapo. Prozivka ce biti odrzana danas, gdje ce se vidjeti s kakvim se kadrom ulazi u drugo dio sezone. Spekulise se o iskusnim imenima koja bi trebala nositi zeleni dres u narednom periodu

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 17 jan 2016, 03:34

ziher je napisao/la:Novi trener Rudara Nijaz Kapo. Prozivka ce biti odrzana danas, gdje ce se vidjeti s kakvim se kadrom ulazi u drugo dio sezone. Spekulise se o iskusnim imenima koja bi trebala nositi zeleni dres u narednom periodu
Ziher svaka ti cast .

Jedino ti da ozivis temu Rudara . Gdje su ti veliki Gusari koji su okrenuli ledja klubu koji navodno vole .Kad je klub u problemima nikoga to ne interesuje a kad pobjedjuju onda su tu veliki Gusari.Aferim.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 17 jan 2016, 08:45

Dosla je nova uprava, neki novi ljudi su usli u klub i posto poznajem te ljude mislim da za Rudar dolaze bolji dani, iako je u klub u teskoj situaciji i nezahvalno je bilo sta prognozirati

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 17 jan 2016, 12:31

tema je odavno neaktivna, ne mogu sam da pišem...gledajući imena na prozivci, teško da će biti aktivnija. Ono je sramotno ko igra za Rudar

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 17 jan 2016, 14:21

Je li Čizmić jos kod vas?

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 17 jan 2016, 20:22

tropic je napisao/la:Je li Čizmić jos kod vas?
Jest.
#samoRudar #zauvijek

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 21 jan 2016, 13:03

sta sada kazu navijaci rudara o dalasku dvojice -Kapo i Begovac-...hoce li sada biti korida...gdje su sada ti sto su pljuvali po tom dvojcu...garant ce se sada kleti u njih..sretno rudaru...

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 22 jan 2016, 18:29

amar009 je napisao/la:sta sada kazu navijaci rudara o dalasku dvojice -Kapo i Begovac-...hoce li sada biti korida...gdje su sada ti sto su pljuvali po tom dvojcu...garant ce se sada kleti u njih..sretno rudaru...
Kapi svaka cast kao treneru,ali ovaj drugi :lol: :lol: :lol: tek sad se vidi koliko je Rudar na niskim granama nazalost :crazy:
Rudar Kakanj !!!

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 24 jan 2016, 20:14

Svako ko može i na kakav način doprinijeti stabilnosti kluba, trebao bi biti dobrodošao. Neka se svako zapita šta klub koji voli ima od njega samog. Treba pratiti dešavanja, kritikovati i biti oprezan. Trenutno stanje je pravo osjetljivo, sve se može srušiti kao kula od karata ako klub ne bude imao adekvatnu podršku svih nas. Isto tako, sve može krenuti nabolje. Vidjet ćemo.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 jan 2016, 21:28

Begovac da je mogao doprinositi, ostao bi on na Mladosti, al' vidjet ćemo. Ovo (teška situacija u klubu) mu je odlična prilika da pokaže kakve su mu namjere.
#samoRudar #zauvijek

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 26 jan 2016, 21:02

Vedin Kulovic, Arnel Delic i Serif Hasic igrat ce za Rudar do kraja ove sezone kao posudjeni igraci

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.