'ta kažu, mi smo gospoda, ne trebaju nama garancije, neka ljudi igraju na BPirfo je napisao/la:Suspendovase ih pitari cergariDokoljenko je napisao/la:Suspenzija Bilinog polja.![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
'ta kažu, mi smo gospoda, ne trebaju nama garancije, neka ljudi igraju na BPirfo je napisao/la:Suspendovase ih pitari cergariDokoljenko je napisao/la:Suspenzija Bilinog polja.![]()
A jesi budala jbt. Nase klube sve u europi gledam kao svoje, kao reprezentacija da igra. Ured sve utakmice ispratim nasih klubova u europi i navijam da pobjede. Svi smo mi nasi prije svega, na stranu ova ovdje prepucavanja. Danas cemo se bolan yebavat ovdje citav dan, al sutra cu navijat za vas kada u europi zaigrate. Svako normalan tako razmislja!svrakino1921 je napisao/la:Budi iskrenredbull93 je napisao/la:Ne mogu shvatiti ove sto se nasladjuju nasim timovima u europi kada izgube. Pa i zeljo kad je nekad davno igrao u europi stvarno sam zelio da pobjede i sto dalje doguraju.
Nivo inteligencije 0 jbt
Nikad nisi zelio da pobjedi Zeljo u Europi
Ne gledam, al već znam pričuirfo je napisao/la:Al ne postoji veci kreten od ovog Spahe, cuj zeli da se dokaze arbitar...
Gdje će sada reprezentacija igrati?Virtu4l je napisao/la:'ta kažu, mi smo gospoda, ne trebaju nama garancije, neka ljudi igraju na BPirfo je napisao/la:Suspendovase ih pitari cergariDokoljenko je napisao/la:Suspenzija Bilinog polja.![]()
irfo je napisao/la:Zukanovic im je kriv za ovo sve, napuco im cijene na transfermarktu pa ih stranci ozbiljno shvate kad vide da kostaju 11 miliona i onda se pripreme fino i razvale ih
nije niko Amara ismijavao radi cinjenica nego radi njegovog objasnjenja, po njemu mi imamo deficit u genetskom kodu, a zapravo smo lijenguze.Rokoko87 je napisao/la:A, ismijavali Amara za spremu i pogrešno shvatali naše ograđivanje od ovih kretena
Na Grbavici, naravno.Dokoljenko je napisao/la:
Gdje će sada reprezentacija igrati?
Fuj!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.