FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Cevap
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Cevap » 11 maj 2019, 19:49

Dobra tekma a onoj džukeli žižoviću dabogda ispo sa radnikom.
Amar Osim :zviz: :zviz: :shhh:
Jamakova zena na instagramu objavila radnik zeljo prije tekme i nakon nje grb zelje da li nam se Jamak vraća

Ako je Jamak pojačanje ..... onda smo se pojačali :rol:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 maj 2019, 19:50

Ali raja ovo za Sinana je postalo zabrinjavajuće. On koji bi trebao biti nam jedan od glavnih igrača, vazda povrijeđen. Pogotovo naredne sezone kad nam ambicije budu veće, biće zayeban rizik sa njim.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 maj 2019, 19:51

Ali, u ugovoru svakom staviti zabranu ovih proslava “da vas cujem dusmani”. Covjek bi pomislio sve pobijedili, ali ljudi im zvizde i kude onako iz nekog cejfa.

@Cevap ona pravo voli Zelju. Nema to veze sa Jamakom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 11 maj 2019, 19:53

HongKong je napisao/la:To je to, na terenu izborena Europa, na kraju je borba presudila jer kvalitet je itekako upitan. Prvo poluvrijeme vrlo dobro, agresivno na svaku loptu i to nam je otvorilo mnogo dobrih napada, a onda tu dodje do izrazaja nekvalitet. Kako god velika tri boda, popravili smo tu statistiku povratkom Amara. Nekoliko igraca definitivno ne zasluzuje dres koji nose, ali i vjerujem da igraju zadnje utakmice za Zelju.
Kada je Radnik u drugom poluvremenu poceo napadati po nasoj desnoj strani imali smo mnogo problema. Stevanovic definitvno nema mjesta u nekom boljem Zelji, uz njega Bogicevic i Zajmovic.
Hajdarevic i Sabanadzovic jako dobri, mnogo oduzetih lopti, a imali su i dodavanja naprijed s nekim smislom. Bilo je strucnjaka koji se pitaju zasto Hajdar i Saban zajedno, zasto Zec od prve minute i tako dalje. Najtrofejni trener u historiji kluba i cijele lige sigurno zna bolje od pametnjakovica. Mislim da neke i boli sto vise forum ne moze praviti ekipe, dovoditi i tjerati igrace, suspendovati, sklapati taktike i slicno. Idu bolji dani za klub i uspostavljanje sistema kojeg nismo imali.
Sada je ostalo da se rijesi i ta licenca i da se okrenemo novoj sezoni, ovaj period iza nas dobro zapamtiti i ne dozvoliti da nam se vise ponovi.
Kratko, i jasno. Odlican osvrt.

A sada cistka Amare, vjerujemo u tebe, a lobotomcima se timski pokenjamo u stau. **** ce se vise forum pitati za misljenje, ma
ni za sredstvo za ciscenje svlacionica.

Tajo, povedi nas opet!!! Lobotomija na aparatima!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 11 maj 2019, 19:55

Bi nam Jamak valjo dok je Ramazan sad :lol:
Treba nam bruka igraca, ja ovdje vidim u najboljem slucaju 4 igraca za prvih 11 u ozbiljnom Zelji, a to su: Sipovic, Hajdarevic, Ramovic i Veselinovic. Ono na lijepe oci da se navuce. Mujezinovic, Bogi, Stanic, Sadikovic, E. Zec, Fejzic i mozda Stevanovic za klupu. Nisam uzeo u obzir Kjosevskog, Sabana i Krpica jer mislim da idu svakako.
Ako neko pita zasto Hajdarevic, momak je pravi fajter i to jako dobro radi, trci tuce se cupa osvaja druge lopte i to dobro radi. Problem je sto tu prestaje njegov talenat i kad bi trebao samo dati loptu igracu koji je kreativan on je nema kome dati. Ako nadjemo takvog veznjaka Hajdar ce mu leci kao budali samar. Veseli isto moze odigrati dobru utakmicu, ali ako imamo para i mogucnosti da dovedemo 4 nova krila onda to i uraditi. Sipovic i Ramovic su dobri igraci.
Cuva Bog Zelju svog!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 maj 2019, 19:56

Mislim da će i Rodin ići na kraju sezone. Nikakva insajderska, nego neki moj osjećaj.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 11 maj 2019, 20:02

Svi plave avatare. :mrgreen:

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Amar Amar Osim Osim!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 maj 2019, 20:03

Dobro je hajde, u jednom momentu je i Europa bila upitna, mislim upitna je i sada, al' smo je bar izborili na terenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 11 maj 2019, 20:09

Valjda se sad i sredi ta licenca, strucni stab i igraci su uradili svoj dio posla. Strasno kad covjek skonta nakon svega da smo dva kola prije kraja ipak obezbjedili Europu. Kakvi su onda ostali? :lol:
Mada vidimo i kako igra buduci sampion i osvajac duple krune.
Bas je pao kamen sa srca,mogla je ova sezona biti prava katastrofa. Ne znam sad sta je fazon s tom licencom, ako je kako izjavi Selimovic neka tehnicka greska onda bi trebali dobiti. Jbg uplatili smo pare, ali na pogresan racun, ne vidim zasto bi nas onda peglali zbog toga.
Ima li ta odluka neke veze sa Uefom ili samo nas savez odlucuje? Ako je to prvo onda nisam miran.
Cuva Bog Zelju svog!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 11 maj 2019, 20:09

Raonffa je napisao/la:Dobro je hajde, u jednom momentu je i Europa bila upitna, mislim upitna je i sada, al' smo je bar izborili na terenu.
minimalni cilj dostignut ... puh

a ako ne odemo u evropu ko je odgovoran ... na marindvor!

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 11 maj 2019, 20:15

Bice sve u redu. Ide licenca. Cuo sam se sad s ovim iz Uefe koji odlucuje o licencama za zapadni Balkan, reko mi je da nema nikakvih problema. Jos jednom bice sve u redu. Pozdrav. Vas Baho.
Cuva Bog Zelju svog!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 11 maj 2019, 20:21

HongKong je napisao/la:Valjda se sad i sredi ta licenca, strucni stab i igraci su uradili svoj dio posla. Strasno kad covjek skonta nakon svega da smo dva kola prije kraja ipak obezbjedili Europu. Kakvi su onda ostali? :lol:
Mada vidimo i kako igra buduci sampion i osvajac duple krune.
Bas je pao kamen sa srca,mogla je ova sezona biti prava katastrofa. Ne znam sad sta je fazon s tom licencom, ako je kako izjavi Selimovic neka tehnicka greska onda bi trebali dobiti. Jbg uplatili smo pare, ali na pogresan racun, ne vidim zasto bi nas onda peglali zbog toga.
Ima li ta odluka neke veze sa Uefom ili samo nas savez odlucuje? Ako je to prvo onda nisam miran.
Savez sve odlucuje. Kakva Uefa. To je meni najveci cirkus, vidi sudije treba se zaliti Uefi. Eto oni ce se bakcati sa svakim kome se digne da se zali. Mene i jeste strah sto je Savez.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 11 maj 2019, 20:31

Situacija je sljedeca: Zeljo uredno predao sve potrebne papire za licencu. Izmedju ostalog i dokumentaciju o slucaju Petrovic sa dokazima da je uplaceno na vrijeme. Zayeb se desio kod uplate i sve je dokumentovano, uredno prilozeno sa objasnjenjem. Iz saveza odluku o nedavanju licence pravdaju da objasnjenje nije dostavljeno na vrijeme. Znaci ne uplata, nego objasnjenje. Da su kako treba, bez zlih namjera, trebali su nas suspendovati i za pl bih jer zbog istog razloga licence na prvostepenoj nisu dobili Celik i Sloboda.

To je koliko sam upucen iz prve ruke. Ako lazu mene i ja lazem vas, "trafoa' mi. :mrgreen:

Suma sumarum, qurac me boli sve i da smo zakasnili. Argumenti kazu da smo najcistiji od svih premierligasa, neka puste plate svi a Zeljo ce pustiti, pa ce se vidjeti ko placa a ko muti i zavrce. Postoje clanovi u pravilniku koji kazu da savez moze traziti dozvolu od Uefe sve i da nismo platili na vrijeme, sve i da nismo nikako u redu a jesmo, a kao nas "partner' kako vole reci mogli su bar da nam ne nanose stetu. Postoje clanovi koji kazu da za pl bih trebaju prostorije, tereni, prijavljena lica kao doktori, fizioterapeti, obezbjedjenja, klupe za posmatrace, natkrivena mjesta na tribini, vip loze, itd itd. U slucaju da se krenu qurciti klubu koji placa milion poreza a poredjenja radi Radnik 'petnaest' hiljada, ide se sa zalbom Uefi i dokumentacijom sta i kako se odobrava, sta i kako se radi. Plus, mogu zaboraviti Grbavicu. Mi cemo sav dug platiti a brojace prodat u staro gvozdje. To sto su dogovorili sa "bivsim", kada bude imao svoj klub neka zavrse. Grbavica, Zeljin stadion, 1/1!

Sada je vrijeme da svi navijaci stanu uz Zelju, pokazu da je klub na prvom mjestu. U slucaju da nas dokazana mafija iz saveza proba povaliti, jedini koji ce ispastati je FK Zeljeznicar. Ljudi iz kluba ce biti tu ili nece ali Zeljo ce biti ostecen. Zbog talova. Ne dozvolimo da se to desi!

Bice skupstina pa na njoj svako neka kaze sta ima, od povjerenja trenutnim, do planova i stanja, primjedbi, prijedloga.

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 11 maj 2019, 20:38

Mislim da cemo onda dobiti tu licencu. Za nas dva kola prije kraja mozda i zavrsena sezona :lol: Sad kad prorade ovi antitalenti i razvale ove dvije zadnje utakmice kad vise nema pritiska.
Cuva Bog Zelju svog!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 11 maj 2019, 20:42

Nisu oni svi ni antitalenti. Taj pritisak je napravio od njih duplo losije igrace nego jesu. Imajte na umu da su dugo vremena zivjeli pod Ublehasovom cizmom i da im je idiot natovario nevjerovatan pritisak na ledja. Ima tu igraca koji mogu dati ruke. Nismo mi u situaciji da ih 10 otjeramo a 10 dovedemo. Imaju i ugovori a ovi su potop ostavili u klubu.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 11 maj 2019, 20:45

Moguce je i 3.mjesto na kraju
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 11 maj 2019, 20:52

Ma ima, izborili se jesu, ali opet vecina njih ima te psihicke probleme i nije za njih klub u kojem je pritisak uvijek veliki. Nije dobro selektovana ekipa, trebao nam je ovaj prelazni rok samo da popunimo pozicije bili smo suplji sa svih strana. Sad ocekujem kao i zimus nekih 5-6 promjena. Vijdelo se ko koliko moze, jos idu Saban i Krpic najvjerovatnije. Jedva cekam sljedecu sezonu da se vrati Zeljo tamo gdje pripada koliko god neki podmetali nogu.

Ne mogu da se jos jednom ne osvrnem na udarne lobotomce kazu prije dolaska Amara Zeljo bio 4 i borio se za 3 mjesto, zaostajao za Sirokim par boba, a sad nam visi i to 4.mjesto :lol:
Mi tri boda iza Sirokog i objezbjedili 4.mjesto na tabeli. Koliki bolesnik moras biti da takve gluposti valjas. Boli kad se zavnu pipe, ali nam je ovo mozda i najbolje sto se moglo desiti. Konacno se vidjelo ko je kakav. Mater im poltronsku. Ono da pljuje po klubu, po Amaru, po titulama, po ljudima koji su usli u klub kojeg su isisali kao vampiri da probaju spasiti sta se moze. Fuj.
Cuva Bog Zelju svog!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 maj 2019, 20:55

Pokenjam se na instalacije po kućama lobotomcima i Internet resivere koji su ih povezali sa internetom
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 11 maj 2019, 20:58

Osim13 je napisao/la:Pokenjam se na instalacije po kućama lobotomcima i Internet resivere koji su ih povezali sa internetom
Jel' i onom studentu iz Tuzle sto nece na utakmice do daljneg? :rol:

Pojavio se novi acc, kaze nagovorili ga ljudi koji vole Zelju. Pise treba kada se vrate bivsi, provjeriti ko je dao Amaru ugovor na tri i po godine i tuziti ga za nesavjesno poslovanje. :lol:

Svi plave avatare, gazi Zeljo! :opaopa:

SarajevskaHunta
Kontakt:

Post Postao/la SarajevskaHunta » 11 maj 2019, 21:01

Pokenjam se Senadu Misimovoviću u stau, pokenjam se lobotomcima u stau !!!
Zadnja izmjena: SarajevskaHunta, dana/u 11 maj 2019, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.