Amar Osim

Jamakova zena na instagramu objavila radnik zeljo prije tekme i nakon nje grb zelje da li nam se Jamak vraća
Ako je Jamak pojačanje ..... onda smo se pojačali

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kratko, i jasno. Odlican osvrt.HongKong je napisao/la:To je to, na terenu izborena Europa, na kraju je borba presudila jer kvalitet je itekako upitan. Prvo poluvrijeme vrlo dobro, agresivno na svaku loptu i to nam je otvorilo mnogo dobrih napada, a onda tu dodje do izrazaja nekvalitet. Kako god velika tri boda, popravili smo tu statistiku povratkom Amara. Nekoliko igraca definitivno ne zasluzuje dres koji nose, ali i vjerujem da igraju zadnje utakmice za Zelju.
Kada je Radnik u drugom poluvremenu poceo napadati po nasoj desnoj strani imali smo mnogo problema. Stevanovic definitvno nema mjesta u nekom boljem Zelji, uz njega Bogicevic i Zajmovic.
Hajdarevic i Sabanadzovic jako dobri, mnogo oduzetih lopti, a imali su i dodavanja naprijed s nekim smislom. Bilo je strucnjaka koji se pitaju zasto Hajdar i Saban zajedno, zasto Zec od prve minute i tako dalje. Najtrofejni trener u historiji kluba i cijele lige sigurno zna bolje od pametnjakovica. Mislim da neke i boli sto vise forum ne moze praviti ekipe, dovoditi i tjerati igrace, suspendovati, sklapati taktike i slicno. Idu bolji dani za klub i uspostavljanje sistema kojeg nismo imali.
Sada je ostalo da se rijesi i ta licenca i da se okrenemo novoj sezoni, ovaj period iza nas dobro zapamtiti i ne dozvoliti da nam se vise ponovi.
minimalni cilj dostignut ... puhRaonffa je napisao/la:Dobro je hajde, u jednom momentu je i Europa bila upitna, mislim upitna je i sada, al' smo je bar izborili na terenu.
Savez sve odlucuje. Kakva Uefa. To je meni najveci cirkus, vidi sudije treba se zaliti Uefi. Eto oni ce se bakcati sa svakim kome se digne da se zali. Mene i jeste strah sto je Savez.HongKong je napisao/la:Valjda se sad i sredi ta licenca, strucni stab i igraci su uradili svoj dio posla. Strasno kad covjek skonta nakon svega da smo dva kola prije kraja ipak obezbjedili Europu. Kakvi su onda ostali?![]()
Mada vidimo i kako igra buduci sampion i osvajac duple krune.
Bas je pao kamen sa srca,mogla je ova sezona biti prava katastrofa. Ne znam sad sta je fazon s tom licencom, ako je kako izjavi Selimovic neka tehnicka greska onda bi trebali dobiti. Jbg uplatili smo pare, ali na pogresan racun, ne vidim zasto bi nas onda peglali zbog toga.
Ima li ta odluka neke veze sa Uefom ili samo nas savez odlucuje? Ako je to prvo onda nisam miran.
Jel' i onom studentu iz Tuzle sto nece na utakmice do daljneg?Osim13 je napisao/la:Pokenjam se na instalacije po kućama lobotomcima i Internet resivere koji su ih povezali sa internetom
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.