Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

anonymousHD
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 08 jun 2012, 15:56

Franciszek Smuda (selektor reprezentacije Poljske): "Łukasz Piszczek će preći u Real Madrid."

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 08 jun 2012, 16:19

nemampojma je napisao/la:slika

I nije mu broj sedam na leđima ;)
Odavno losiji photoshop nisam vidio -.-'
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jun 2012, 17:10

Kakav photoshop ovo bilo na tekmi.Ozil je na slici,ako ne kontate :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 08 jun 2012, 17:24

LBJ MVP je napisao/la:Kakav photoshop ovo bilo na tekmi.Ozil je na slici,ako ne kontate :roll:
Kontam ja lutko da je Ozil na slici al' jel ti kontas za rijec photoshop .... 4 igraca poredana u liniji oke ova dvojica sto su kod lopte i sto ga cuvaju ... Oke i Pujol kao treci koji sprecava prodor ... pa i gore pique koji pazi na to sve dole ... Al'maskerano i ovaj pored njega su ti povuceni od nekud sa drugog dijela terena .... i stoje svi ravno u liniji i njih svih 7 gleda ozila a nigdje drugog igraca reala -.-'

Kontas ti sada lutko ?
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jun 2012, 17:25

Evo nam će nam doći Pisczek kako li se već piše njegovo ime :lol: :lol: tako kaže Smuda :mrgreen: :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 08 jun 2012, 20:43

slika
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 08 jun 2012, 21:07

madridist je napisao/la:slika
Iz Real Madrida na Euru: Casillas, Ramos, Pepe, Coentrao, Alonso, Khedira, Ozil, Ronaldo, Benzema..što ih ja znam xD
Iz Barcelone: Valdes, Pique, Xavi, Iniesta, Pedro, Buqsuets, Fabregas, Affelay + Villa, Puyol, Abidal (ozlijeđeni a trebali su bit u ekipama, osim abija koji je duze vrijeme bolestan, a za Villu se mislilo da ce zaigrat al eto)

:D sad mi reci :D koga ima najviše u Španskoj reprezentaciji i ko čini tu kreativno-napadačku iglu :D
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 08 jun 2012, 21:18

Realovih igraca ima vise od Barcinih na Euru i zato se ne prosipaj.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

nanek

Post Postao/la nanek » 08 jun 2012, 21:19

Bravo intelektualac, te sve farsine sto si nabrojao, samo piqe xavi iniesta i busqets ce da igraju prvih 11. Te povrrede ne racunaj ali ako vec hoces Villa bi bio na klupi svakako. A oces da pricamo o Realovim ? Sve te igrace koje si nabrojao ce da igraju svih 90 minuta , ali svih i niti jedan nece biti zamjenjen to ti garantujem a i sam znas ako pratis malo te repke da su ti igraci upravo OKOSNICA timova a ne te zamjene o kojima pricas!

e kakve gluposti boze dragi !

EDIT: pardon i buskets klupa, gdje ce pored el grande alonso on igrati hahaha

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 08 jun 2012, 21:23

nanek je napisao/la: EDIT: pardon i buskets klupa, gdje ce pored el grande alonso on igrati hahaha
Ne moras ni ti pretjerivati. Igrat ce i Biskvit i Xabi.

Al' kojom se ovaj kralj logikom vodi, ja mogu reci da nema ni Sahina i Altintopa jer se Turska nije uspjela plasirati, nema Higuaina jer nije zelio igrati za Francusku, Carvalha koji je rekao "zbogom" reperzentaciji i mladjahnog Varanea.

nanek

Post Postao/la nanek » 08 jun 2012, 21:29

Hajde ti meni reci po kojoj logici ce igrati biskvit ? Ja se ne sjecam kad je Spanija zadnji put igrala sa 2 zadnja vezna, mislim nikad od kad je del boske tu.

Caslillas, ramos, piqe javi martinez, jordi alba, alonso.xavi, iniesta,silva,mata,torres,i Lorrente

Mozda cak i cazorla umjesto Mate ;)

Ili Fabregas, ali i on je klupa kod Del Boskea :)

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 08 jun 2012, 21:43

Nisi ti drug moj pogledao izgleda nijednu natjecateljsku utakmicu Spanije u zadnje dvije godine, tri. U svakoj utakmici na Mundijalu su utakmice pocimali njih dvojica zajedno. U kvalifikacijama kada se igralo ozbiljno takodjer. To sto si ti upratio par prijateljskih gdje ima sedam izmjena to je druga stvar.

Finale:
http://www.fifa.com/worldcup/archive/so ... eport.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Polufinale:
http://www.fifa.com/worldcup/archive/so ... eport.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Cetvrtfinale:

Osimina finala:

Sve utakmice su poceli Xabi i Biskvit zajedno.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 jun 2012, 21:46

Po kojoj ne bi igrao?
Pa sam Del Bosque je najveći štovatelj lika i djela Sergia Busquetsa, te imam osjećaj da bi se prije odlučio za njega negoli za Alonsa. Uostalom, zašto mijenjati nešto što funkcioniše?
nanek je napisao/la:Caslillas, ramos, piqe javi martinez, jordi alba, alonso.xavi, iniesta,silva,mata,torres,i Lorrente
Što 12 igrača? Ili (ako si nehotice napisao "v" umjesto "b") da preformulišem, zar ti misliš da će Mata dobiti priliku, a da neće biti Xavija ili Cesca?
Ja sam ubijeđen da će tu biti jedan striker (recimo Torres), a da će umjesto Mate i Llorentea biti Busquets i Xavi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 08 jun 2012, 21:47

nemampojma je napisao/la:Jedan interesantan podatak...

U Njemačkoj reprezentaciji igraju samo tri igrača koja ne nose dres bundesligaškog kluba. Dvojica od te trojice su Khedira i Ozil iz Real Madrida.

Kakav-takav dokaz da i Perez zna trgovati.
A Poldi i Mertesacker :?:
Rođen s tobom da budem

nanek

Post Postao/la nanek » 08 jun 2012, 22:00

Po toj tvojoj logici, silva koji je u strasnoj formi ce da bude na klupi kao i mata, Del boske preferira razbijace kad igra sa jacim repkama, dok biskvit nema sanse da moze igrati protiv slabijih repki, al eto ostaje da vidimo po sadasnjoj formi sumnjam da moze igrati.

Molim te recid a se monoloze salis da bi prije stavio Biskvita nego Alonsa,

a moja greska za 12 igraca :?
Zadnja izmjena: nanek, dana/u 08 jun 2012, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 jun 2012, 22:02

nanek je napisao/la:Po toj tvojoj logici, silva koji je u strasnoj formi ce da bude na klupi kao i mata, Del boske preferira razbijace kad igra sa jacim repkama, dok biskvit nema sanse da moze igrati protiv slabijih repki, al eto ostaje da vidimo po sadasnjoj formi sumnjam da moze igrati.
Pa Busquets je igrao svaku utakmicu na prošlom SP-u. Svaku. Eno, @Portillo ti je predočio dokaze. Ko je rekao da Silva neće igrati? Ja nisam. Mata neće, a i pregorio je u drugom dijelu sezone (valjda si gledao Chelsea). No, haman je bitnije Real - Barca rivalstvo kada gledaš reprezentaciju, jer si "slučajno" izbacio 2 igrača Barcelone za koje možemo reći da su veoma važni kotači reprezentacije Španije. Isto kad bi sad neki navijač Barcelone izbacio Ramosa ili Casillasa. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 08 jun 2012, 22:04

nanek je napisao/la:Po toj tvojoj logici, silva koji je u strasnoj formi ce da bude na klupi kao i mata, Del boske preferira razbijace kad igra sa jacim repkama, dok biskvit nema sanse da moze igrati protiv slabijih repki, al eto ostaje da vidimo po sadasnjoj formi sumnjam da moze igrati.
Kakve su to gluposti? Koga to Spanija ima od razbijaca? Jesul slabe repke Portugal, Nizozemska, Paragvaj, Njemacka, Argentina? Odakle mu 38 nastupa za reprezentaciju ako ga gura samo protiv slabijih protivnika? Ne mogu Silva i Mata koji igraju poptuno razlicitu poziciju, biti konkurenti Biskvitu. I u kakvoj je to formi Biskvit tako ti svega, sta je u toliko ocajnoj formi da ce Del Bosque na zadnjeg veznog morati staviti Javija Martineza? Osim ako nisi nesto drugo htio reci obzirom da je ovo necitljivo.
Nemoj tako bolan, reci, zajebo sam, nisam znao i gotovo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 jun 2012, 22:10

@Nanek,

Pogledaj izjave Del Bosquea kada je Busquets u pitanju, a onda pročitaj moj post pa će ti možda biti jasnije. Dakle, napisano je "imam osjećaj da bi se Del Bosque prije odlučio za Alonsa negoli Busquetsa". Dakle, samo pažljivije iščitati i sve će ti biti rečeno.

Ti haman nisi gledao repku Španije i to se može primijetiti. :mrgreen: Jbg, ni ja nisam pratio Kamerun, zato i nisam pisao ništa o njima na AKN-u. :mrgreen:

nanek

Post Postao/la nanek » 08 jun 2012, 22:10

Monolog je napisao/la:
Pa Busquets je igrao svaku utakmicu na prošlom SP-u. Svaku. Eno, @Portillo ti je predočio dokaze. Ko je rekao da Silva neće igrati? Ja nisam. Mata neće, a i pregorio je u drugom dijelu sezone (valjda si gledao Chelsea). No, haman je bitnije Real - Barca rivalstvo kada gledaš reprezentaciju, jer si "slučajno" izbacio 2 igrača Barcelone za koje možemo reći da su veoma važni kotači reprezentacije Španije. Isto kad bi sad neki navijač Barcelone izbacio Ramosa ili Casillasa. :roll:
Koja 2 igraca, Casillas, ramos, piqe(barca) jordi alba(skoro barca) Javi martinez(ili arbeloa) Xabi Alonso, Xavi Hernandez(barca) Iniesta(barca), Silva, Torres,Lorente.

Edit: ne racunaj biskvita

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 jun 2012, 22:17

:roll:
Do mene je. Ja sam stavio 12 igrača u sastav i rekao da Del Bosque ne igra sa 2 zadnja vezna, te pokušavam i dalje ostati pri tome unatoč dokazima.
Brate dragi, de pročitaj šta si ti napisao a onda pročitaj i @Portillove pa i moje postove na ovu temu. Eh, kad to uradiš, onda se vrati i ostavi post u kome ćeš napisati šta i kako. Nemoj ovako "lupati" i slijepo se držati jedne te iste stvari.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.