Tesko da cu docekati ovaj Washington, niko ni da se pomakne.. CCC
TREBAJU MI PARE

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja sam ove sezone u Europa Ligi na utakmici PAOK - Dinamo igrao vise od 3 zuta kartona. Na UEFA-inoj stranici je pisalo da je bilo 3, a na **** i livescore.com je pisalo da su bila 4 kartona. Na Premierovoj stranici nista nije pisalo i odem u kladionicu i ona meni kaze sacekaj do 6 sati pa dodji onda, dok se kladionica odluci sta ce priznati. Na moju srecu odlucili su da je bilo 4 kartona. Na UEFA-inoj stranici je i dalje pisalo 3 kartona, e sad ne znam po kojem kriteriju su oni to odredili.ever je napisao/la:UEFA je upravu..Ne gledaj na rezultatima nego na uefa.com..
A bilo je 3:4 u korist Reala...
I to ti znamGodfather je napisao/la:Ja sam ove sezone u Europa Ligi na utakmici PAOK - Dinamo igrao vise od 3 zuta kartona. Na UEFA-inoj stranici je pisalo da je bilo 3, a na **** i livescore.com je pisalo da su bila 4 kartona. Na Premierovoj stranici nista nije pisalo i odem u kladionicu i ona meni kaze sacekaj do 6 sati pa dodji onda, dok se kladionica odluci sta ce priznati. Na moju srecu odlucili su da je bilo 4 kartona. Na UEFA-inoj stranici je i dalje pisalo 3 kartona, e sad ne znam po kojem kriteriju su oni to odredili.ever je napisao/la:UEFA je upravu..Ne gledaj na rezultatima nego na uefa.com..
A bilo je 3:4 u korist Reala...
eto, pa ko ima viška keša, nek' proba14.04.2011 02:50, Copa Libertadores, Südamerika (Sreda na Cetvrtak)
Estudiantes La Plata (ARG) - Cruzeiro (BRA)
Tipp: WINER Cruzeiro (BRA) 2.30 6/10
Tipp: Cruzeiro (BRA) 3.20 2/10
Trener domacina ce odmarati: Verona, Beniteza, Pereza, Rodrigo Lopeza a moguce i odbrambene igrace Desabata i Fernandeza.
Kod Gostiju nece nastupiti Montilo jer njegov sin mora na operaciju.
pa ima ja keša samo hoćel doćihodža je napisao/la:eto, pa ko ima viška keša, nek' proba14.04.2011 02:50, Copa Libertadores, Südamerika (Sreda na Cetvrtak)
Estudiantes La Plata (ARG) - Cruzeiro (BRA)
Tipp: WINER Cruzeiro (BRA) 2.30 6/10
Tipp: Cruzeiro (BRA) 3.20 2/10
Trener domacina ce odmarati: Verona, Beniteza, Pereza, Rodrigo Lopeza a moguce i odbrambene igrace Desabata i Fernandeza.
Kod Gostiju nece nastupiti Montilo jer njegov sin mora na operaciju.
Bravo! To je to. I to ona sto radi kaze dodji kasnije dok se odluci sta ce se priznati. Znaci, dok provjere s kojom kombinacijom imaju manje gubitka.ever je napisao/la:I to ti znamGodfather je napisao/la:Ja sam ove sezone u Europa Ligi na utakmici PAOK - Dinamo igrao vise od 3 zuta kartona. Na UEFA-inoj stranici je pisalo da je bilo 3, a na **** i livescore.com je pisalo da su bila 4 kartona. Na Premierovoj stranici nista nije pisalo i odem u kladionicu i ona meni kaze sacekaj do 6 sati pa dodji onda, dok se kladionica odluci sta ce priznati. Na moju srecu odlucili su da je bilo 4 kartona. Na UEFA-inoj stranici je i dalje pisalo 3 kartona, e sad ne znam po kojem kriteriju su oni to odredili.ever je napisao/la:UEFA je upravu..Ne gledaj na rezultatima nego na uefa.com..
A bilo je 3:4 u korist Reala...Vidi,ima vise fora sa tim kartonima..Npr. prije se u derby-u racunalu da ako neki igrac dobije dva zuta i crveni,da se to racuna samo kao jedan zuti..Znaci iskljucujuci zuti ne racunaju kao karton..To i danas vrijedi u nekim kladionicama..
Tek sad vidim da se to ne slaze sa ovom tvojom teorijom,ali ima i ovo isto..Drama,kako oni samo odlucuju to..Ako je bilo manje dobitaka na tvojoj strani dobices,a ako je bilo vise proci ce suprotno
Jesam li ja kome garantovao da nece pasti na ovome,NISAM!Imam pravo kao i svi ostali da postavljam listice,i sta te briga,nisi ti poginuo,ja sam...hodža je napisao/la:kako može dojava pastikelner je napisao/la:Skide me vejle,najmanja kvota...![]()
Nemoj kukati, uvijek ima gore od goregSanchez_8 je napisao/la:
Drama , ulazi papan neki iz Schalkea i bez potrebe dobija zuti , a Stankovic opleo onog golmana kvalitetno i nije dobio zuti halalio mu sudijaKad nece onda bas nece !
Na drugom listicu sam pao na 2-3 ali nije mi jasno igrao sam da ce Tottenham imati vise sutevapo golu 2.40 kvota bila i na rezultatima vitim 5-4 za njih a na prvojeri listica 3-4 za Real , znali neko koliko je tacno bilo i ko je upravu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.