BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Mirza nakon Sofije ide u Bergamo pa Wroclav. Oba su CH i trebao bi biti nosilac na oba turnira.
GGL ce biti pravi ispit da vidimo sta Mirza moze.
GGL ce biti pravi ispit da vidimo sta Mirza moze.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
sta je ovo svi sad pisu o mirzi a onog ko sisa
a kad sam ja govorio da je mirza najbolji bh teniser pametnjakovici su znali odgovoriti al sam opet bio upravu..

Ma cudo jedno kako si ti uvijek u pravu! Ne znam samo sta radis ovdje na forumu, kad si tako pametanRocky1 je napisao/la:sta je ovo svi sad pisu o mirzi a onog ko sisa![]()
![]()
a kad sam ja govorio da je mirza najbolji bh teniser pametnjakovici su znali odgovoriti al sam opet bio upravu..
![]()
![]()

Damir sutra drugi mec na terenu br.1 ne prije 12,30. Poslije Ebdenovog meca, na teren izlaze Vesely i Dzumi
Sretno majstoreee
Sretno majstoreee
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
ako ne vjerujes i ako ti nije mrko prelistaj malo stranice pa mozes naci da sam to rekao jest da je bilo davno al potrudi se malo..hm59 je napisao/la:Ma cudo jedno kako si ti uvijek u pravu! Ne znam samo sta radis ovdje na forumu, kad si tako pametanRocky1 je napisao/la:sta je ovo svi sad pisu o mirzi a onog ko sisa![]()
![]()
![]()
![]()

Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Cekaj da ga Mirza nekad obori na kladionici, pa ces vidjet rafalne paljbe i vrijedjanja Mirzehm59 je napisao/la:Ma cudo jedno kako si ti uvijek u pravu! Ne znam samo sta radis ovdje na forumu, kad si tako pametanRocky1 je napisao/la:sta je ovo svi sad pisu o mirzi a onog ko sisa![]()
![]()
![]()
![]()

@esprit24-za tvoju informaciju ja na nase nikad nisam igrao a ni necu nego samo protiv njih..ja sam rekao mirza je NAS najbolji teniser al o tenisu pojma nema da ti pojasnim posto vidim da ti nije se najjasnije.. 

Zasto je uopce bitno ko je nas najbolji teniser ? I sta i da jeste ?
Mirza nema pojma o tenisu???Rocky1 je napisao/la:@esprit24-za tvoju informaciju ja na nase nikad nisam igrao a ni necu nego samo protiv njih..ja sam rekao mirza je NAS najbolji teniser al o tenisu pojma nema da ti pojasnim posto vidim da ti nije se najjasnije..
tako je 

Damir je još uvijek naš najbolji teniser! To je činjenica i ne treba se dalje raspravljati... Jedno je forma, jedno je klasa! To što mi (ili bar ja) pišem(o) ko je bolji to je čista sprdancija.

Kad zamislim da je Mirza prosle godine u ovo vrijeme bio 285 i moro da igra kvalifikacije za Challenger turnire .Stvarno svaka Čast
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
To "jos uvijek" mi se pravo svidjaremA1 je napisao/la:Damir je još uvijek naš najbolji teniser! To je činjenica i ne treba se dalje raspravljati... Jedno je forma, jedno je klasa! To što mi (ili bar ja) pišem(o) ko je bolji to je čista sprdancija.![]()

Salim se malo, ja sa istim zarom pratim obojicu(kada bih morao birati, mirza mi je malo drazi teniser i to je to..) Damir je postavi domaci zadatak za sve bh tenisere pa tako i za Mirzu, i sto se toga tice, Damir je najbolji teniser kojeg je BiH imala.. A reci za nekog da nema pojma o tenisu, a taj neko skinuo skalp mnogim igracima iz TOP 100 i nalazi se u TOP 120 na svijetu, to moze samo izjaviti neko ko nema veze o zivotu a kamoli o tenisu

remA1 je napisao/la:Damir je još uvijek naš najbolji teniser! To je činjenica i ne treba se dalje raspravljati... Jedno je forma, jedno je klasa! To što mi (ili bar ja) pišem(o) ko je bolji to je čista sprdancija.![]()
ma ja kad ne znas sta napisati onda je to samo bila sprdancija

Mora puno bolje da odigra nego danas da bi pobjedio Lopeza nesto kao protiv Hassea na AO i bolje .
-
- Kontakt:
Mislio sam na Memphis Na mtf. Je 9. Vidjecemo hoce li iko dobic WC od jacihthelightblue je napisao/la:Vec je 8.... nista ne trebaFcNankatsu je napisao/la:Damir jos jedan otkaz udaljen od toga da bude nosioc![]()
Naravno ako neko poznat ne dobije WC
Samo je 1 grijeha vri1 FKŽ
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Opet, kažem, izgnorišite ga. Ako vam se ne sviđa njegov post samo preskočite.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Koga treba ignorisat .Neki dodju na forum samo zbog konflikta .Bolesni su to ljudi .Unofficialpage je napisao/la:Opet, kažem, izgnorišite ga. Ako vam se ne sviđa njegov post samo preskočite.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To i kažem, radi tih ljudi đaba ban dobit.BosnaSTL je napisao/la:Koga treba ignorisat .Neki dodju na forum samo zbog konflikta .Bolesni su to ljudi .Unofficialpage je napisao/la:Opet, kažem, izgnorišite ga. Ako vam se ne sviđa njegov post samo preskočite.

Mirza vrlo brzo ulazi u TOP 100. Samo mi je još dilema kakav će na šljaci biti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.