Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kajt i Lukas uvijek bolje igraju protiv jacih
- reds_forever
- Kontakt:
Ovo je Kuytov dan

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- supersonicnigerrard
- Kontakt:
kuyt je masinareds_forever je napisao/la:Ovo je Kuytov dan![]()
![]()
![]()
Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin
Benjamin Franklin
- Megamon
- Kontakt:
Koja skupina antitalenata koja ima protekciju sudija
Nemojte misliti da bi mogao simpatisati periferce malo sam se zezao.Hvala vam sto im derete guzove,opet se nadam tituli

Nemojte misliti da bi mogao simpatisati periferce malo sam se zezao.Hvala vam sto im derete guzove,opet se nadam tituli

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
HAT TRICK KUUUUUYYYYYTTTTTTT!!!!
Treba ih napucati jednom za sva vremena ! 
P.S. Kakav Torres,Suarez je igračina !

P.S. Kakav Torres,Suarez je igračina !

FK Pjetlovi
- moustapha
- Kontakt:
sta ti seres koji **** ? kad sute dobivali nepostojece penale tad se nisi bunio. al razumijem ja vas. nije vama lako hahahaMegamon je napisao/la:Koja skupina antitalenata koja ima protekciju sudija![]()
- supersonicnigerrard
- Kontakt:
sto bi rekli oni sa OBN-a :"mali se prokurazio"
Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin
Benjamin Franklin
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sjećam se da je nakon prvog duela ove sezone @Majestic napis'o(mrsko mi tražit post) nešto u smislu:"Berbatov je bolji od Kuyta jer je zabio 3 gola". E pa, ovo je Kuyt samo zbog njega pobudalio i pokaz'o da je bolji i korisniji igrač od Bugarina(da, neki će reći da mu nije bilo teško, al' zabiti 3 gola Manchesteru je majstorstvo ma koliko oni lagano izgledali).
Iako imam 2 na kladionici, nije mi uopće krivo, jer bolja ekipa vodi.
Iako imam 2 na kladionici, nije mi uopće krivo, jer bolja ekipa vodi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Megamon
- Kontakt:
Huleee je napisao/la:sta ti seres koji **** ? kad sute dobivali nepostojece penale tad se nisi bunio. al razumijem ja vas. nije vama lako hahahaMegamon je napisao/la:Koja skupina antitalenata koja ima protekciju sudija![]()

Hajde ponovo procitaj post,mislim moj.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Obavezno nazovite nekoga ko je u Tuzli na skupu da čujete atmosferu, joj šta sam ja propusti yhebem ti 

Megamon je napisao/la:Huleee je napisao/la:sta ti seres koji **** ? kad sute dobivali nepostojece penale tad se nisi bunio. al razumijem ja vas. nije vama lako hahahaMegamon je napisao/la:Koja skupina antitalenata koja ima protekciju sudija![]()
Nemojte misliti da bi mogao simpatisati periferce malo sam se zezao.Hvala vam sto im derete guzove,opet se nadam tituli![]()
![]()
![]()
Hajde ponovo procitaj post,mislim moj.
hej izvini brat nisam dole ni gledao. samo sam vidio prvu recenicu
Treba ubaciti Carrolla nek se i on upiše u strijelce. 
EDIT:Prizvao sam ga evo sad će za koji minut ući najskuplji igrač LFC-a svih vremena.

EDIT:Prizvao sam ga evo sad će za koji minut ući najskuplji igrač LFC-a svih vremena.

Zadnja izmjena: reds, dana/u 06 mar 2011, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
- DAVID VILLA
- Kontakt:
cestitke na pobjedi..odlican Kuyt... 

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Vidi se da ne sudi Webb !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.