La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Ambicije su mu da setka u losij ligi, nabija statistiku i uzme sto vise para. On za trčanja više nije, odavno.Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2021, 11:50Sam kaže da je ovo klub po mjeri za njegove ambicije.
Znači da Barsu više ne smatra doraslom da bude rame uz rame sa najvećim klubovima.
Lud je ko god misli da je ove g. zelja za odlaskom bila manja u odnosu na burofaxShategabri je napisao/la: ↑11 avg 2021, 11:50Sam kaže da je ovo klub po mjeri za njegove ambicije.
Znači da Barsu više ne smatra doraslom da bude rame uz rame sa najvećim klubovima.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Shategabri
- Kontakt:
Jest, ali kad imaš Neymara, Mbappea, onda tu je drug iz repke koji vuče, Di Maria...da ne idem dalje sa Ramosom, Donarummom, Hakimijem i kompanijom. Pravi dream team u fudbalu. Ni galacticosi se ne mogu mjeriti sa ovom ekipom.Evander je napisao/la: ↑11 avg 2021, 11:56Ambicije su mu da setka u losij ligi, nabija statistiku i uzme sto vise para. On za trčanja više nije, odavno.Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2021, 11:50Sam kaže da je ovo klub po mjeri za njegove ambicije.
Koševo Zapad
- Chapman1886
- Kontakt:

Samo Sloboda | COYG
- Shategabri
- Kontakt:
I na kraju ce uzeti strasnu Francusku ligu, a u LP ispasti od neke ozbiljne i poslozene ekipe. Neko zaista smatra da ce ovaj PSG moci funkcionisati?Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2021, 11:58Jest, ali kad imaš Neymara, Mbappea, onda tu je drug iz repke koji vuče, Di Maria...da ne idem dalje sa Ramosom, Donarummom, Hakimijem i kompanijom. Pravi dream team u fudbalu. Ni galacticosi se ne mogu mjeriti sa ovom ekipom.Evander je napisao/la: ↑11 avg 2021, 11:56Ambicije su mu da setka u losij ligi, nabija statistiku i uzme sto vise para. On za trčanja više nije, odavno.Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2021, 11:50Sam kaže da je ovo klub po mjeri za njegove ambicije.
Ova slika pokazuje pravi stanje. Ova djeca koja kukaju za Messiem, to su navijaci Messia, ne Barcelone. Ja za Barcelonu navijam od 1994. I nikakav igrac mi ne moze biti bitniji od kluba. Volio sam Romarija, shebao se kad su otisli Ronaldo, Figo...Chapman1886 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 12:03![]()
![]()
![]()
jatakovci sa ovog foruna prvi doletili.. Evander i romarijo jedini iskreni navijači barsleone i nisu idelopoklonici
Ali tad sam najvise gotivio Barcelonu, kad je najlosija bila. Mogu sad i za opstanak se boriti, ali to ne znaci da cu lajkati instagram profil PSG-a ili City-a.
- Shategabri
- Kontakt:
Novi galacticosi. Vidjećemo hoće li isto proći.Evander je napisao/la: ↑11 avg 2021, 12:08I na kraju ce uzeti strasnu Francusku ligu, a u LP ispasti od neke ozbiljne i poslozene ekipe. Neko zaista smatra da ce ovaj PSG moci funkcionisati?Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2021, 11:58Jest, ali kad imaš Neymara, Mbappea, onda tu je drug iz repke koji vuče, Di Maria...da ne idem dalje sa Ramosom, Donarummom, Hakimijem i kompanijom. Pravi dream team u fudbalu. Ni galacticosi se ne mogu mjeriti sa ovom ekipom.
Koševo Zapad
Sad ce tek da igra pred pravim navijacima
PROGNOZA
40 golova i 20 asist. u ligi
- Shategabri
- Kontakt:
Ja sad s predstavljanja.
Sjajna atmosfera, pozitivna energija, super grad. Preporuke svima.
Kaže mi Messi da se vraća nakon 2 sezone u Barcelonu.
Kaže pozdravi mi @Evandera i @Romaria maksuz
Sjajna atmosfera, pozitivna energija, super grad. Preporuke svima.
Kaže mi Messi da se vraća nakon 2 sezone u Barcelonu.
Kaže pozdravi mi @Evandera i @Romaria maksuz
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ne mozes imati Bernata na beku, a u vezi Vijnalduma, Verattia, Hereru, Gueyea, Paredesa, Pereiru i zvati se galacticos.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ok i oni galacticosi su imali recimo ponekog Gutija i tako to (mada je Guti Zidane za sve pobrojane

Messi, Neymar, Mbappe, Donarumma, Ramos, Hakimi, Di Maria...naravno ima tu još panjeva, ali ovo je priličan broj nekakvih zvijezda u jednoj ekipi.
Iskusnih, u usponu, kako hoćeš.
Jasno, PSG nikad neće moći u istu rečenicu sa Realom i oni galacticosi su neponovljivi, samo kontam da će ova ekipa puna zvijezda na kraju biti neki ćorak kao i galacticosi.
Koševo Zapad
- Felixians4
- Kontakt:
nema tu panjeva
Sve ok, samo nisi nasao najbolji primjer.Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2021, 13:58Pa ok i oni galacticosi su imali recimo ponekog Gutija

Čak jedan Solari je bio bolji od ovih PSG-ovih nabacanih igrača.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Shategabri
- Kontakt:
Slažemo se za Gutija, ali je u onom Realu uglavnom bio vodonoša i igrač s klupe.Pogba je napisao/la: ↑11 avg 2021, 14:02Sve ok, samo nisi nasao najbolji primjer.Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2021, 13:58Pa ok i oni galacticosi su imali recimo ponekog GutijaGuti je bio igračina.
Čak jedan Solari je bio bolji od ovih PSG-ovih nabacanih igrača.
Dobro, hajmo reći pokušaj od galacticosa

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.