kakvi sve kvazi navijaci diskutuju na ovom forumu, ne mogu da vjerujem
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Strucnjaci bi palili slike Arsena Wengera
Definitivno je ovaj Arsenal jaci od Liverpoola, samo je pitanje koliko ce ih Wenger naloziti i koliko ce biti uspjesna njihova realizacija.
O igri ne treba brinuti ..
O igri ne treba brinuti ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Prelazni rok je uspjesno odradjen i hvala bogu zavrsen. Sada se na miru mozemo okrenuti igranju utakmica
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ovaj Neutralni stvarno treba dobit hlađenje al et ja kad šta kažem onda mene banuju.
A onako me ne nekad Arsenal tj ljudi koji ga vode ostave tako bez riječi da ne znam šta da mislim.
Prvi put ne znam šta da mislim o utakmici, tim nam je tako čudan. Ne znaš ni kako će igrat, ni kako će djelovat na terenu, kako će se branit kako će se napadat. E svašta
A onako me ne nekad Arsenal tj ljudi koji ga vode ostave tako bez riječi da ne znam šta da mislim.
Prvi put ne znam šta da mislim o utakmici, tim nam je tako čudan. Ne znaš ni kako će igrat, ni kako će djelovat na terenu, kako će se branit kako će se napadat. E svašta
Vođa zna.
pa nema ti sta bit cudan,svi igraju na svojim prirodnim pozicijama,sve pozicije imas pokrivene,nije bas da stoperi igraju napad i tako to....fali eto taj klasicni zadnji vezni a meni se ionako nije svidjala ta ideja,za razliku od prosle godine sad sa klupe mozes nekog i ubacit i ocekivat neku malu promjenu u igri sto nije bio slucaj,nakon ove 4 utakmice koje slijede sve ce se znat,nemoj se bezze nerviratnedim1993 je napisao/la:Ovaj Neutralni stvarno treba dobit hlađenje al et ja kad šta kažem onda mene banuju.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ako išta Bould je ojačao odbranu, osjeća se prisustvo njegovo. Eh, sutra moramo al moramo dobit Liverpool ako nešto hoćemo. Volio bih ovakav timArsenal have allowed the opposition just 10 shots at goal so far this season, fewer than any other Premier League side. (bbc)
Sczesny
Odbrana: Yennaris - Per - Vermaelen - Gibbs
Vezni red : Coquelin - Arteta - Cazorla, na krilima: Gervinho - Oxlade
Napad: Giroud
Mislim da ovaj tim može sutra dobit Liverpool, a bit će to dobro(valjda)kad se vrate Jack i Sagna u tim.
Za nadati se da ce sva pojacanja proraditi. Sad za sad je samo Cazorla pokazao kvalitet. Klasa igrac.
Ne treba puno ocekivati i nervirati se.....
Bod protiv Liverpoola ce biti k'o kuca, ako se osvoji.
Arsenal bi mogao ove sezone pokazati kriticarima novo ruho uzimajuci u obzir stil igre koju preferira wenger.
Po meni kljucni igraci ove sezone ce biti arteta i cazorla, dva jako tehnicki potkovana igraca.
Ko sumnja da podolski nece biti dostojna zamjena za persia po mom misljenju se jako vara jer ako s te pratili bundes ligu vidilo se da je on taj jedini koji je keln drzao u koliko tolikom kontinuitetu.
Najbolje bi bilo da igra konstantno centralnog napadaca jer tu on najvise dolazi do izrazaja!
Naravno tu je i giroud koji mozda moze i bolje odraditi ali tu je teren pa nek se dokazu, uglavnom wenger je na slatkim mukama!
Malo je tesko prihvatiti cinjenicu da je song otisao jer je on tip igraca tzv. " pokrivac", u ovom slucaju bi bio idealan za santia i artetu al ne sumnjam da ce wenger izvuci najbolje iz diabya i druzine!
U svakom slucaju nadam se jednom iznenadjenju arsenala za sve koji ne vjeruju da ce bilo sta napraviti!
Po meni kljucni igraci ove sezone ce biti arteta i cazorla, dva jako tehnicki potkovana igraca.
Ko sumnja da podolski nece biti dostojna zamjena za persia po mom misljenju se jako vara jer ako s te pratili bundes ligu vidilo se da je on taj jedini koji je keln drzao u koliko tolikom kontinuitetu.
Najbolje bi bilo da igra konstantno centralnog napadaca jer tu on najvise dolazi do izrazaja!
Naravno tu je i giroud koji mozda moze i bolje odraditi ali tu je teren pa nek se dokazu, uglavnom wenger je na slatkim mukama!
Malo je tesko prihvatiti cinjenicu da je song otisao jer je on tip igraca tzv. " pokrivac", u ovom slucaju bi bio idealan za santia i artetu al ne sumnjam da ce wenger izvuci najbolje iz diabya i druzine!
U svakom slucaju nadam se jednom iznenadjenju arsenala za sve koji ne vjeruju da ce bilo sta napraviti!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sutra ce biti teska utakmica, ali mislim da se moze do pobjede. Bitno je da odbrambeno bude na nivou, a golovi ce doci.
Celik!3,2,2.
- TheVerminator
- Kontakt:
Odbrambeno smo sjajni, to statistika pokazuje, još samo da se počnu davati golovi, sutra je idealna šansa, da barem 2 zabijemo jer je u Liverpoolu odbrana očajna.. Još ako bude igrao Škrtel možemo i 3 gola očekivatiAllGunsBlazing je napisao/la:Sutra ce biti teska utakmica, ali mislim da se moze do pobjede. Bitno je da odbrambeno bude na nivou, a golovi ce doci.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jest, ali se mora priznati da je Liverpool ipak jaca ofanzivno ekipa od Stokea i Sunderlanda. Meni je bitno da bude ''Clean Sheet'' a ostalo ce doci. Bas kao sto si rekao slabija im je odbrana, posebno sto imaju dva kiksera nazad, i zato treba da bude dobra defanzivna predstava tako se ne moras muciti da bude prejaka ofanzivna.
Celik!3,2,2.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Potpis. Svakako mislim da mozemo do pobjede, iako cce biti iznimno teska utakmica, ali i remi bi bio odlican.SamoZeljo je napisao/la:Za nadati se da ce sva pojacanja proraditi. Sad za sad je samo Cazorla pokazao kvalitet. Klasa igrac.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- King Kenny
- Kontakt:
Vi ste na osnovu greske Skrtela i prvog kola zakljucili da je u Liverpoola odbrana OČAJNA
,ta ISTA odbrana je prosle sezone primila 10 manje golova u ligi od vase granitne
.
Ne kazem da Liverpool nece primit gol ili da Arsenal nece pobijedit,svasta se moze desiti sutra,al pojam "ocajna" nadam se da se zajebayete.
Ne kazem da Liverpool nece primit gol ili da Arsenal nece pobijedit,svasta se moze desiti sutra,al pojam "ocajna" nadam se da se zajebayete.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bez Aggera je ocajna. Hajmo realno, Agger je pola odbrane. I da jos je tu Downing umjesto Enriquea, te Carragher umjesto Aggera. A znamo kakav je Carragher protiv Arsenala. Nije to ta odbrana od prosle godine. Uostalom ni Arsenalova proslogodisnja i ova nije ista, bolja je za Steva Boulda, valjda znas ko je to.
Celik!3,2,2.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nasa granitna odbrana je pola prosle sezone igrala bez sva cetri beka,a te pozicije su krpili Vermalen i Miquel lijevo i Djouru i Koscienly desno pa ti vidiKing Kenny je napisao/la:Vi ste na osnovu greske Skrtela i prvog kola zakljucili da je u Liverpoola odbrana OČAJNA,ta ISTA odbrana je prosle sezone primila 10 manje golova u ligi od vase granitne
.
Rođen s tobom da budem
- King Kenny
- Kontakt:
Bez Aggera je odbrana losija al ne i ocajna pa nece Carra ili Coates s baustele na utakmicu,znaju ljudi valjda sutnut loptu
.
Sto se tice Downinga,mozda Enrique sutra pocne a ne Stewart
.
Nakon guglanja sam doznao vise informacija o Steve-u ,valjda je dobar toliko koliko ti kazes
.
Mozda ste vi upravu,mozda ja kao simpatizer Liverpoola nisam u stanju primjetit te stvari o kojima vi govorite,vezano za Aggera i sl. al sacekajmo utakmicu,sve ce se pokazat,ko bude bolje nek i pobjedi ionako ne ocekujem puno od ove sezone.
Sto se tice Downinga,mozda Enrique sutra pocne a ne Stewart
Nakon guglanja sam doznao vise informacija o Steve-u ,valjda je dobar toliko koliko ti kazes
Mozda ste vi upravu,mozda ja kao simpatizer Liverpoola nisam u stanju primjetit te stvari o kojima vi govorite,vezano za Aggera i sl. al sacekajmo utakmicu,sve ce se pokazat,ko bude bolje nek i pobjedi ionako ne ocekujem puno od ove sezone.
YNWA!
YNWA!
- TheVerminator
- Kontakt:
Ali opet ta ista odbrana Liverpoola je ove sezone primila 5 golova više od Arsenalove, to je činjenicaKing Kenny je napisao/la:Vi ste na osnovu greske Skrtela i prvog kola zakljucili da je u Liverpoola odbrana OČAJNA,ta ISTA odbrana je prosle sezone primila 10 manje golova u ligi od vase granitne
.
Kao što reče AGB, bez Aggera je dosta lošija. Nisam gledao utakmicu protiv WBA, ali po vašim komentarima, sam vidio da je opet Škrtel pravio kikseve..
Jesu li oporavljeni Vojo i Kos?
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vidi ni mi ne govorimo da je odbrana Liverpoola na nivou Celikove, ali Arsenalu ce sad biti lakse jer se Liverpool kao cijeli tim nece braniti vec pokusavaju igrati. U takvoj igri svaka je odbrana slaba, i Arsenalova i Barcelonina, svacija. Jos nedostatak Aggera. Uostalom niko ne mzoe reci sa sigurnoscu da ce lose odigrati, mozda upravo bude obrnuto. Vidjeti cemo sutra. Samo neka bude dobra i korektna utakmica.
Kos jeste,Wojo je upitan.
Kos jeste,Wojo je upitan.
Celik!3,2,2.
- King Kenny
- Kontakt:
Skrtel je napravio kiks
osim te greske odigrao je odlicno,sumnjam da ce mu se u dogledno vrijeme ponoviti slicna situacija.
Kakvo je stanje s Arsenalom ko bi mogao poceti sutra?
Kakvo je stanje s Arsenalom ko bi mogao poceti sutra?
YNWA!
YNWA!
- TheVerminator
- Kontakt:
Znači opet ćemo uživati u Vitomirovim čarolijama
@KingKenny Wojciech je upitan, vraća se Koscielny.. Možda jedina promjena bude da na desnom beku zaigra Yennaris, ostalo je sve manje-više isto kao i u prošloj utakmici
@KingKenny Wojciech je upitan, vraća se Koscielny.. Možda jedina promjena bude da na desnom beku zaigra Yennaris, ostalo je sve manje-više isto kao i u prošloj utakmici
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.