FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 20 dec 2012, 22:45

legenda reala je napisao/la: Zar niste vi nešto kao AC Milan na ovom forumu :mrgreen:
Ma nema druze ovdje ti je uglavnom skup starih guz**a koji su mozda mladost prozivjeli za vrijeme vladavine Elbera, Sagnola, Effenberga, Olivera Kahna i kompanije :lol: :lol:
Ima malo i ovih mladjih Bavaraca sto se moze zakljuciti po nekim postovima ;)
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 21 dec 2012, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 20 dec 2012, 23:22

kad pijan covjek vodi twitter acc od giganta :D

Jetzt freuen wir uns alle auf BVB & Arsenal - und dann geht morgen die Welt unter! Naja, Shit happens, letzte LG an euch alle :-) ^Lehm @FCBayern
Thomas Müller - Fußballgott

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 dec 2012, 23:28

Bilall je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: Zar niste vi nešto kao AC Milan na ovom forumu :mrgreen:
Ma nema druze ovdje ti je uglavnom skup starih g****a koji su mozda mladost prozivjeli za vrijeme vladavine Elbera, Sagnola, Effenberga, Olivera Kahna i kompanije :lol: :lol:
Ma jok ba, ovi glavni forumaši su vam vršnjaci s tim gore pobrojanima :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 21 dec 2012, 01:27

legenda reala je napisao/la: Ma jok ba, ovi glavni forumaši su vam vršnjaci s tim gore pobrojanima :P
Morao sam se ispraviti i predhom postu da nebi bio pogresno shvacen :lol:
Nisam onda ni ja daleko od njih sa godinama :D

On topic,
Poldi izjavio da su im sanse za prolaz 50:50
Ja nesto mislim da on itekako ima motiva da Bayernu zabije koju golcinu al nadam se da od tog nema nista.
Lahm zadovoljan zrijebom i tvrdi da cemo ostvariti cilj ako pruzimo maximum.
Rummenigge poziva na oprez.
Nadam se da nece doci do kakvog pada forme temo u februaru jer nas stvarno ocekuju vazni mecevi i u LP i u kupu ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 21 dec 2012, 12:53

Evo rasporeda za zimske pripreme
slika

-----Breno iz zatvora potpisao za Sao Paulo :D

-----Dante na odmoru kuci u Brazilu ko guster samo se fotka na suncu

-----U Minkenu nema smaka svijeta

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 21 dec 2012, 21:31

Evo dok nema nekih utakmica i slicno, da vidimo ustvari koliko je nas klub kroz tradiciju dobro igrao i da vidimo neke statistike sa ostalim klubovima sto iz Bundeslige sto iz ostalih liga.
Pa recimo da protiv Dortmunda imamo skor iz odigranih 92 utakmice: 40 pobjeda -24 poraza -28 nerijesenih
protiv Schalkea iz 90 utakmica: 45 pobjeda-19 poraza- 26 nerijesenih..
protiv Hamburga iz 96 utakmica: 55 pobjeda-20 poraza- 21 nerijesenih
protiv Werdera iz 97 utakmica: 46 pobjeda-27 poraza-24 nerijesenih
protiv Stuttgarta iz 96 utakmica: 58 pobjeda-18 poraza-20 nerijesenih
protiv Mochengladbach iz 90 utakmica: 42 pobjeda-20 poraza- 28 nerijesenih
protiv Leverkusena iz 69 utakmica: 40 pobjeda-16 poraza-13 nerijesenih

Toliko cemo o timovima iz Bundeslige. a sto se tice drugih klubova, recimo da protiv Barcelone iz 7 utakmica odigranih protiv njih u svim takmicenjima, imamo 3 pobjede-2 poraza-2 nerijesena :)
protiv Manchester utd iz 10 utakmica : 3 pobjede-2 poraza-5 nerijesenih :)
protiv Arsenala iz 4 utakmice : 2 pobjede-1 poraz-1 nerijesena:)
protiv Chelsea iz 3 utakmice: 1 pobjeda-1 poraz-1 nerjesena..
protiv Real Madrida iz 20 utakmica: 11 pobjeda-7 poraza-2 nerijesena :)
protiv Valencie iz 9 utakmica: 3 pobjede-1 poraz-5 nerijesenih :)
protiv Rome iz 4 utakmice: 3 pobjede-1 poraz :)
protiv Intera iz 7 utakmica:3 pobjede-3 poraza-1 nerijesena:)
protiv Lyona iz 8 utakmica : 4 pobjede- 2 poraza-2 nerijesena :)

Ovo nam samo govori daa malo je klubova koji se mogu pohvalit sa boljom statistikom od naseg Bayerna.. Inace kroz historiju nam ne leze italijani.. pa tako dobro igramo sa Romom i Interom iako smo izgubili ono finale, dok nam nikako ne lezi Milan recimoo .. tu moramo popravit statistiku cim budemo imali priliku :) znacii bolja statistika od Barcelone, Reala, Valencie, Manchestara, Arsenala, Lyona , Rome i mnogo drugih klubovaaa :)
FC Bayern !!!!!

Klare

Post Postao/la Klare » 21 dec 2012, 23:15

Unesrećeni je Arsenal, dakle,
šta još reći,
sve se zna.

Inače, bili su mi drugi favorit, daleko iza Milana kojeg sam ubijedljivo priželjkivao,
a liče sa postom iznad ubilježi i negativan omjer protiv ovog posrnulog kljuba.

Polusezonom možemo bitit zadovoljni, u nastavku se može kalkulisati pred važne teške nokaut mečeve...

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 21 dec 2012, 23:41

Evo, da i ja nešto kažem o osmini finala
Arsenal pa to sam i priželjkivao, Topnici su u određenoj krizi. Nekako nakon odalaska RvP nisu uspjeli da se sklope igraju nekako toplo-hladno, u Prosincu imaju samo dvije pobjede i 3 poraza, dok mi neznamo za poraz od 28.10.2012 ne sretni Leverkusen :cry: ( samo ovaj podatak je dovoljan da možemo reći da smo favoriti u ovom dvomeču). Dok u međusobnim duelima imamo 2 pobjede i jedan neriješeni rezultat i jenom izgubili :mrgreen:
Vjerovatno će Wenger dovesti 2-3 nova igrača u Januaru što bi možda moglo promjeniti situaciju na terenu mada sumljam :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 dec 2012, 01:50

Sa Don-Jupp-om nema zahebancije, jer je u mladjim danima svoga zivota bio utjerivac dugova... :D :D

slika

Naravno BILD je malo preuvelicao naslov, ali Heynckes u interviju prica o svome djetinstvu i kako se u prodavnici njegove mame moglo upisati u teku i oni koji nakon odredjenog vremena nisu platili imali su problema sa Don-Jupp-om :D :D koji kako sam kaze dug vracao kroz svoj sarm i dozu humora bez upotrebe sile.

Takodjer isti je spomenuo svoj najgori trenutak u djetinstvu kada nije imao novca da plati kartu za kino (on imao jednu marku, a ulaznica kostala 1,10 DM) i tada se zakleo da ce u buducnosti uvijek imati dovoljno novca i da je htio postati arhitetka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 dec 2012, 15:47

Sta reci :) moja zelja je bila Arsenal i tako se i desi , prednost je na nasoj strani i ako odigramo kako znamo i umijemo topnici nece imati sanse.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 22 dec 2012, 18:28

Poldi se malo odvazio pa sere kako su nam sanse iste kao i njima... Nema od tog nista bas sad gledam Arsenal, posmatram im igru i jednostavno neznam sta se mora desiti da mi od njih izgubimo u 2 utakmice odnosno da ispadnemo.

Gledajuci, mislim da mi mozemo bez Robbena i Riberya lagano rijesiti taj dvomec. Onda slijede izvlacenja cetvrtfinala kao i polufinala.

Utakmica u kupu protiv BvB-a ce bit jako zanimljiva,da nam igra Franck,ja bih rekao 80% da su nam sanse za prolaz dalje,aaali ovako mi se nesh cini da je to bara-bara (50-50, 60-60) sto bi Trapatoni rekao...
:lol: :lol: :lol:
Stern des Südens

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 dec 2012, 21:40

Iako preko srca pišem na ovoj temi brijem da smo veliku grešku napravili sto smo prodali RS Cruza. Čovjek uništava Real :)
Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 22 dec 2012, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 22 dec 2012, 21:43

Pa za njega je Robben Captain America :D

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 22 dec 2012, 21:45

proFCB je napisao/la:Poldi se malo odvazio pa sere kako su nam sanse iste kao i njima... Nema od tog nista bas sad gledam Arsenal, posmatram im igru i jednostavno neznam sta se mora desiti da mi od njih izgubimo u 2 utakmice odnosno da ispadnemo.

Gledajuci, mislim da mi mozemo bez Robbena i Riberya lagano rijesiti taj dvomec. Onda slijede izvlacenja cetvrtfinala kao i polufinala.
Ja bas mislim da ce princ da nam "muljne" gol u u jednom od tih dvomeca.
E, sad, ja ne ocekujem da cemo tek tako da ih izujemo iz opanaka, jer ipak je to dosta ozbiljan klub. A, pored toga, oba kluba gaje neki ofanzivan, atraktivan stil igre, brzi i pokretljivi, tehnicki dobro potkovani fudbaleri, sve je moguce. Jes' da je rano govoriti o tome, i da ima jos dosta vremena, ali najvaznije je da tim ostane u kakvoj takvoj formi s obzirom da ce Arsenal imati vise utakmica u nogama tokom "zimske pauze".
Mi smo u hendikepu u zadnjoj liniji zbog povreda i suspenzija, pa bi tu moglo da skripi. Kao sto rekoh, imaju dosta brze fudbalere, bice nezgodno. Nije to Mancester Siti.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 dec 2012, 21:58

MoRe bit bidne da ga Poljo muljne, ali ipak mislim da to neće biti presudno. Ostale stvari što si naveo su jako tačne osim te prednosti koje pridodaješ Arsenalu što će imati više utakmica u nogama. Nisi ti daleko od istine i poznato je da Englezi imaju daleko širi/veći kadar od prosječnog bundesligaša i da su oni naviknuti na ovako gust program i igru bez predaha. Ipak bi ja u ovom slučaju dao prednost Bayernu zbog odmornih igrača, perfektno odrađenih priprema i tempiranja forme u pravo vrijeme (ipak je dovoljno vremena do tog susreta).
Da je nešto duža pauza kao kod Rusa/Ukrajinaca to bi smatrao hendikepom i zato BvB može biti (donekle) sretan.

Samo da nam Dante ostane zdrav, kao i bekovski par i neće biti neke pretjerane brige za te njihove brzonoge napadače. ;)
P.S. Čuje li se šta za Robbena, ima li nagovještaja da pripreme može odraditi?
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 dec 2012, 22:10

Centre forward je napisao/la:Iako preko srca pišem na ovoj temi brijem da smo veliku grešku napravili sto smo prodali RS Cruza. Čovjek uništava Real :)
Što pišeš preko srca......?

Još jednom što se utakmice s Arsenalom tiče, sve sam faktički napisao danas na temi Lige prvaka. Mi smo znači u toj utakmici jasno favorit, jer smo i igrački i po elementima borbe, discipline jača ekipa.
Naravno da mi nećemo skroz lako protiv Arsenala, jer ta ekipa je non plus ultra u Ligi prvaka, nikad nisu ispali u prvom krugu. Prolaze oni, dolazili su i do samog kraja i znali su pobijedit velike protivnike. Međutim, to je mlada ekipa, često im odlaze bitni igrači i sad još nema Van Persieja, tako da su sve to stvari koje idu nama u prilog.

Arsenal je meni zanimljiva ekipa, koja je dugo godina uz Barcu igrala najljepši fudbal i sad znaju odigrat lijepo, ali malo im je sad zavladao pad kvaliteta, renovirali su se, traže se. Nije to bezvezna ekipa, nasuprot, ozbiljni su, samo što mi njima nikako ne ležimo. Ali naravno da se od Arsenala može izgubiti ako se ne uđe maksimalno ozbiljno, a Arsenal bude imao dva fantastična dana ili ti večeri. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 dec 2012, 22:13

effe_sa je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Iako preko srca pišem na ovoj temi brijem da smo veliku grešku napravili sto smo prodali RS Cruza. Čovjek uništava Real :)
Što pišeš preko srca......?
Možda je mislio da je na Realovoj temi. :lol: :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 22 dec 2012, 22:14

Nema te Gero

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 dec 2012, 22:17

Tu sam Burza, sletio sam sa Alpa. :D
Hajd kad si tu napiši šta se dešava sa Arjenom?

Još nisi na Floridi? :?
Vom Jäger zum Gejagten

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 22 dec 2012, 22:20

Robi je jos na posmatranju . Suhva i doktoru da mu pridje i da ga dotakne :) al trebo bi ici sa ekipom u Arapski svijet

Sto se tice Floride tamo sam krajem Januara :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.