FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Dokoljenko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Naprijed Željo ljubavi moja!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
-
- Kontakt:
Realno je da ce te izboriti Evropu prije Radnika s tim da sutra dobijete Mladost , u Bijeljini neka odigrate neriješeno i to je to, Amar je za ovu nasu ligu Ferguson jer proslu polusezonu imali ste ekipu koja je mnogo koštala a ništa pokazala gdje su uspjeli okaljati i klupsku historiju sa šest uzastopnih poraza ovi sada duplo jeftinije koštaju a igraju mnogo bolje a na kraju cilj i uspjeh isti 

Ko, pasa moj, igra bolje? Mi sigurno ne.REGISTROVANI je napisao/la:Realno je da ce te izboriti Evropu prije Radnika s tim da sutra dobijete Mladost , u Bijeljini neka odigrate neriješeno i to je to, Amar je za ovu nasu ligu Ferguson jer proslu polusezonu imali ste ekipu koja je mnogo koštala a ništa pokazala gdje su uspjeli okaljati i klupsku historiju sa šest uzastopnih poraza ovi sada duplo jeftinije koštaju a igraju mnogo bolje a na kraju cilj i uspjeh isti
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Za ovu licencu nekom treba yebati sve od do u klubuuuuu
- Dokoljenko
- Kontakt:
Mnogi bi voljeli ostaviti Zelju bez evrope. Sarajevo i Zrinjski da bi oslabljeni i sa turbulencijama usli u narednu sezonu. Savez, konkretno Elvedin Begic i rs lobi koji preko sudija gura Radnik. Slag na tortu su "nasi", svakodnevno narusavaju atmosferu, lazu, podmecu, kontinuirano rade na tjeranju navijaca koji bi dosli da podrze Zelju. Zalosno ali je tako.
Prezivio je Zeljo i teze momente u svojoj istoriji, tako ce i ove. Ja koliko znam licenca ne bi trebala biti problem, osim ako savez bas ne odluci da nam nasteti. Realno, pola klubova ne ispunjava uslove za takmicenje u ligi, na ivici smo regularnosti ali ne kao i sa sudijama koje nas yebu, ovo je malo vjerovatno, skoro nemoguce. Sto se tice tabele, uz pobjedu sutra misljenja sam da Radnik nije ekipa koja nas moze pobjediti u ovom trenutku i imaju losiji raspored. Znaci i tu smo "blagi favoriti".
A iduce sezone, pucace vam cirevi! Bit ce Zeljo opet sampion!
Prezivio je Zeljo i teze momente u svojoj istoriji, tako ce i ove. Ja koliko znam licenca ne bi trebala biti problem, osim ako savez bas ne odluci da nam nasteti. Realno, pola klubova ne ispunjava uslove za takmicenje u ligi, na ivici smo regularnosti ali ne kao i sa sudijama koje nas yebu, ovo je malo vjerovatno, skoro nemoguce. Sto se tice tabele, uz pobjedu sutra misljenja sam da Radnik nije ekipa koja nas moze pobjediti u ovom trenutku i imaju losiji raspored. Znaci i tu smo "blagi favoriti".

Pa zar nije Misimovic doveo Petrovica? Sto mu on nije na vrijeme isplatio dugovanja? Dobit cemo licencu za evropu, samo Siljka treba otjerati, ne znam koji qrac je cekao sa uplatom.LjoZee je napisao/la:Za ovu licencu nekom treba yebati sve od do u klubuuuuu
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Koliko sam upratio za tu situaciju bili smo na sudu i to se nekad rijesilo ove godine. Sad je samo pitanje ko je zakazao i zbog cega. Ko god bio neka ide odmah. Selimovic je rekao da je to Siljak u jednom intervju cini mi se, a on jos jede g u klubu.Zeljo92 je napisao/la:
Pa zar nije Misimovic doveo Petrovica? Sto mu on nije na vrijeme isplatio dugovanja? Dobit cemo licencu za evropu, samo Siljka treba otjerati, ne znam koji qrac je cekao sa uplatom.LjoZee je napisao/la:Za ovu licencu nekom treba yebati sve od do u klubuuuuu
-
- Kontakt:
Imenom i prezimenom Vukotić VedranuLjoZee je napisao/la:Za ovu licencu nekom treba yebati sve od do u klubuuuuu

De nam to malo bolje pojasni, od kud on u ovoj priciREGISTROVANI je napisao/la:Imenom i prezimenom Vukotić VedranuLjoZee je napisao/la:Za ovu licencu nekom treba yebati sve od do u klubuuuuu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Predprosla uprava ostavila dugove i milione na racunu, dok prosla dugove, istocnu tribinu i teren. Sve su to ista ****.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
sve na stranu, za propust sa kasnjenjem placanja petrovicu nam niko nije kriv, nego sami sebi i onaj ko je odgovoran za propust mora odgovarati, te biti uklonjen iz kluba, bez obzira hocemo li u konacnici dobiti licencu za el.Dokoljenko je napisao/la:Mnogi bi voljeli ostaviti Zelju bez evrope. Sarajevo i Zrinjski da bi oslabljeni i sa turbulencijama usli u narednu sezonu. Savez, konkretno Elvedin Begic i rs lobi koji preko sudija gura Radnik. Slag na tortu su "nasi", svakodnevno narusavaju atmosferu, lazu, podmecu, kontinuirano rade na tjeranju navijaca koji bi dosli da podrze Zelju. Zalosno ali je tako.
pilaj naopako koliko god hoces da su nam dusmani krivi za sve, da su svi protiv nas, da nam se na svakom koraku podmece klip u tockove, da nas sudije stete... za licencu smo sami krivi i tu opravdanja nema.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
-
- Kontakt:
Od kad vam je došla ova nova uprava od prvog dana imaju probleme u vidu opstrukcija i podmetanja to vam je i predsjednik javnio iznijo , Vedran Vukotić je javno rekao da je protiv ovih sadasnjih ljudi i Amara Osima ako se ne varam i na skupstini još , od svih proslih struktura on jee jedini ostao u skupstini kluba i javno i na sav glas pljuje prije svega Nihada Selimovića , i ovo nedobivanje licence je licna osveta Misimovića sadasnjoj upravi Želje neka ovaj portal pita i Biščevića koji je nedavno tvrdio da Misimović i Slavko Petrović imaju dogovor a sa nedobivanjem licence taj dogovor se sada vec jasno i realizovali Sarajevo je mali grad i sve se zna a nedavno su imali slavlje u jednom hotelu cini mi se da je bila neka svadba gdje Šiljak sjedi sa svim proslim clanovima upraveirfo je napisao/la:De nam to malo bolje pojasni, od kud on u ovoj priciREGISTROVANI je napisao/la:Imenom i prezimenom Vukotić VedranuLjoZee je napisao/la:Za ovu licencu nekom treba yebati sve od do u klubuuuuu
A sada ce oni koji su protiv sadasnje uprave i Amara udariti svim silama i njih otkriviti za nedobivanje licence jer svi razlozi nedobivanja licence vuko korijene sa predhodnim sazivom ljudi u klubu zato i ono odugovlačenje predaje papira kluba
**** im ja sve svima koji namjerno opstruiraju rad kluba
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ma nije istina. Mi smo predali da je pusteno na vrijeme, da je bilo sto hiljada na racunu, izvodi iz banke.starigrad je napisao/la:sve na stranu, za propust sa kasnjenjem placanja petrovicu nam niko nije kriv, nego sami sebi i onaj ko je odgovoran za propust mora odgovarati, te biti uklonjen iz kluba, bez obzira hocemo li u konacnici dobiti licencu za el.Dokoljenko je napisao/la:Mnogi bi voljeli ostaviti Zelju bez evrope. Sarajevo i Zrinjski da bi oslabljeni i sa turbulencijama usli u narednu sezonu. Savez, konkretno Elvedin Begic i rs lobi koji preko sudija gura Radnik. Slag na tortu su "nasi", svakodnevno narusavaju atmosferu, lazu, podmecu, kontinuirano rade na tjeranju navijaca koji bi dosli da podrze Zelju. Zalosno ali je tako.
pilaj naopako koliko god hoces da su nam dusmani krivi za sve, da su svi protiv nas, da nam se na svakom koraku podmece klip u tockove, da nas sudije stete... za licencu smo sami krivi i tu opravdanja nema.
Vidjecemo starigrad@, tek pocela bitka, nije ovo ni blizu gotovog.
Da nam se narod smije zbog necije nesposobnosti ybm ti i fudbal i papire i licence i sve
Ima neka zalba, drugostepena, nesto... ?
EDIT
Ima, 8 dana rok. Ma zavrsit ce se ovo, bez brige.
EDIT
Ima, 8 dana rok. Ma zavrsit ce se ovo, bez brige.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Drugostepena zasjeda 30.05
Nista nas nemoze iznenadit a ni licenca ni izlazak u evropu.Mi njima idemo ko ce sudit sta mislite da se nemoze e moze i te kako sredit da ostanemo bez evrope tj bez para i vidi opet nas Radnik **** u zdrav mozak nakon onog penala sa Zrinjskim sta mislite hoce li bit slican samo kontra.Svi se cudite a ovamo nas **** ko stigne.
Trenutno korisnika/ca: antibot, strucnjak9 i 63 gosta.