FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UBIPITAR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UBIPITAR » 28 apr 2019, 11:30

braco je napisao/la:
irfo je napisao/la:Nema razloga da se ljudi vise pitaju zasto Bogicevic igra ispred Rodina, sve se vidjelo sinoć, Jadranko kolko god da je los i kolko god ga hejtamo svi ovdje, opet je bonucci za ovog lika
Sipa je suspendovan za narednu utakmicu jer je dobio treći žuti sinoć, tako da će Rodin i narednu igrat. I Hajdarević je dobio sinoć treći žuti.
Sipoviću je drugi po TM-u
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 apr 2019, 11:37

UBIPITAR je napisao/la:
braco je napisao/la:
irfo je napisao/la:Nema razloga da se ljudi vise pitaju zasto Bogicevic igra ispred Rodina, sve se vidjelo sinoć, Jadranko kolko god da je los i kolko god ga hejtamo svi ovdje, opet je bonucci za ovog lika
Sipa je suspendovan za narednu utakmicu jer je dobio treći žuti sinoć, tako da će Rodin i narednu igrat. I Hajdarević je dobio sinoć treći žuti.
Sipoviću je drugi po TM-u
Izvinjavam se onda. :D

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 apr 2019, 11:46

A da ga obališ malo strukturi navijača a?

Nit sam vjernik nit me zanimaju ove stvari, al me zanima samo zašto se digla ovolika kuka i motika :lol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 apr 2019, 11:59

Osim13 je napisao/la:A da ga obališ malo strukturi navijača a?

Nit sam vjernik nit me zanimaju ove stvari, al me zanima samo zašto se digla ovolika kuka i motika :lol:
Ma jedan lik kuka, ja takodjer nikakve veze sa religijom nemam, al nek rade ljudi sta hoce, slobodna je drzava i imaju svako pravo da izrazavaju svoje vjerske slobode, niti kome smetaju niti trebaju smetati, nikakav problem.
A ovo sto govori o nekakvom mjenjanju struktura Sarajeva, pa ovo je bas stvar koja pravim "sarajlijama" ne bi zasmetala, mogo si radit sta si htio.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 apr 2019, 13:03

Mi imamo vise neprijatelja medju nama samima koji se predstavljaju kao željovci,nego ovi sto pisu okolo.

Primjer bezobrazluka kad navijaci koji su drkali na Senada i dizu ga u nebesa, taj isti Senad, ta šatro neka struktura ostavila nam stanje kakvo jeste da smo prelosi, sad oni nama pisu kako se oni nadaju da se ce vratiti Željo, bla bla, prosipaju neke žalopoljke kao zabrinuti. Koji su to moralni odroni tek?

Veci su nam takvi problem, nego savez, tuzlaci, zenicani, pitari i ostali. Bar za ove znas sta ti misle, a za ove prelivode ne znas jer njima je samo interes i Senad jer preko njega mogu jedino biti bitni. To nije vidjelo navijaca al ti su glasni preko foruma, drustvenih mreza i ostalog.

Naprave po dva tri profila i onda se sami sebi smiju svojim budalaštinama,repliciraju sami sebE. Oni kao zabrinuti, ne mozemo meda, sta nam uradise, al ta je najjaca sta nam uradi Amar i Selimovic ljudi u klubu pola godine. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 28 apr 2019, 13:57

LjoZee je napisao/la:
HORHE je napisao/la:Vaši postovi su samo dokaz kako se struktura navijaca naglo promijenila, od papaka iz Istocne Bosne do Šošona i drugih i onda nista ne treba da cudi i bude nejasno to je Željo ali nazalost i danasnje Sarajevo kao grad
Hajd ti meni reci kakve veze ima bilo koja vjera sa Zeljom? Ljudi koji navijaju za Zelju i idu na utakmicu ne smiju ici u crkve ili dzamije? Jesu li ovi momci nekog uvrijedili sto su klanjali? Nisu zvali oni sigurno novinare da ih slikaju.
Jedva cekam da nam kaze nove stvari o vjeri. Cuj ne moze u trenerci, cuj nema Sarajevo veze sa ovim. E svasta. Svaka cast braci na namazu, da ih Allah nagradi i izvinite na upadu, ali uvijek branim covjeka koji je vjernik od nekog pilota koji nesto izmislja. Opet svaka cast i mi smo klanjali svugdje i uvijel cemo. Cekam da objasni sto se Sarajevo promjenilo i sto ne moze ama bas ovdje?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 28 apr 2019, 14:10

Bolje ba cvike nabacit,spucan bit svaki dan,poluoduzet ko zombi i glimit lafo mangupa svaka cast momcima ko god da su

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 apr 2019, 14:33

zagor1987 je napisao/la:Bolje ba cvike nabacit,spucan bit svaki dan,poluoduzet ko zombi i glimit lafo mangupa svaka cast momcima ko god da su
Evo normalan pitar :thumbup:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 apr 2019, 14:48

Ostavite ba vjeru, ko sta voli, ovo je sportski forum. Ne znam kakve veze ima Željo, sport, s dzamijom, klanjanjem, budom i ostalim. Bas smarate..

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 apr 2019, 15:03

Dokoljenko je napisao/la:Naredno kolo.

Zeljo_Mladost
Zrinjski_Radnik
Sarajevo_Celik
Siroki_Sloboda

Kako znamo uzeti tri boda i napraviti koji bod prednosti ispred pratilaca. Realno svi imaju na papiru teze utakmice od nas, velika je vjerovatnoca da niko od njih nece uzeti tri boda.
Raspored konkurenata

Radnik:

Zrinjski - Radnik
Radnik - Željezničar
Široki Brijeg - Radnik
Radnik - Sloboda

Sloboda:

Široki - Sloboda
Sloboda - Krupa
Sloboda - Mladost
Radnik - Sloboda

Čelik:

Sarajevo - Čelik
Čelik - Zrinjski
Željo - Čelik
Čelik - Široki

Naš raspored

Željo - Mladost
Radnik - Željo
Željo - Čelik
Tuzla City - Željo

Realno Sloboda i mi imamo "najlakši" raspored, ali od ovih konkurenata najviše bježimo Slobodi (3 boda) i imamo bolju go razliku od njih.
Dokoljenko je napisao/la:Koliko smo kvalitetni pokazuje cinjenica da je raspali E. Zec u odigranih 140 minuta pokazao vise od svih ostalih. Cak je uspio postici dva gola kao i Veselinovic a preostala tri su dali A. Zec, Dado i Krpic. Fascinantno je da ne znamo dati go.

Maxuzija za instagram pokusaje od igraca. Vecinu ovoga ne mogu ni na igrici napraviti.

Kud pogledah ovaj video, tačno mi nije dobro. Veze nemaju ovi naši igrači burazeru.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 apr 2019, 19:28

Ova tema nikad neće razočarati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 apr 2019, 19:41

Osim13 je napisao/la:Ova tema nikad neće razočarati.
:urnebes: :urnebes:

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 29 apr 2019, 10:52

A kada kosa uz tebe osijedi,

Ni tada se nemoj brinuti,

Nasa ljubav ne moze izblijedit",

Mi cemo te uvijek voljeti...

Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 apr 2019, 12:39

Iz ove dvije ekipe sto ispadaju ima finih mladih igraca kojima istice ugovor, Vego i Raguz iz Goska i Dujakovic iz Krupe ovako na prvu

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 29 apr 2019, 13:09

Milanović iz Krupe?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

REGISTROVANI
Kontakt:

Post Postao/la REGISTROVANI » 29 apr 2019, 13:44

Uzećete najbolje mlade igrace ovog ljetnog prelaznog roka a i zainteresovani ste za Vladimira Bradonjića iz Radnika

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 29 apr 2019, 14:02

UBIPITAR je napisao/la:
Iskren da budem ja bih na ljeto potjero sve one koji su ovde više od 2 godine.
Dokazani luzerski mentalitet nama ne treba,samo se nadam da ne inficiraju ove nove koji su zimus došli.

Btw. nama se trenutno nudi 4-5 mahom mlađih igrača,jednostavno momci žele da rade pod ovim stručnim štabom,pametnom dosta.
Pisao sam davno o tom al slabo raja čita,puno gluposti se piše,pa je možda i do toga. :bih:
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 apr 2019, 14:06

stvar koja me drži je da će metla momački raditi nakon sezone

REGISTROVANI
Kontakt:

Post Postao/la REGISTROVANI » 29 apr 2019, 14:31

Imate Šehića i Dacića koji će se vratiti sa posudbi a sada već pokazuju da mogu biti bitne karike i u prvom timu za narednu sezonu a svakako treba obratiti pažnju na imena poput Irfana Hadžića i Vladimira Bradonjića iz radnika Amara Beganovića iz Slobode za kojeg je jedan portal i pisao da je u pregovoru sa vama a tu su i igraci Veleža prije svega Behram ciji je otac ako se ne varam vec obavio razgovor sa predsjednikom vam Badzakom kao i Brazilac Brandao i vecina ovih igraca ako dodje to ce biti zahvaljuci legendi vam Zubanovicu koji ide na nesto keša i veliki procenat od eventualne naredne prodaje na sta manji klubovi realno nisu imuni

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 apr 2019, 14:39

Sta ce nam tolki napadaci, pa nije Kostic trener da igramo 4-2-4 :mrgreen:

Najvaznije nam je dovesti 2 prava vezna igraca koji ce moci kontrolisati tekme u premijer ligi

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.