FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sljedeće sezone: (moja želja)
Šehić-bek-Sipović-Cocalić-Pavić-dva klasna veznjaka-Ramović spreman-Veselinović-krilo normalno koje zna probiti-Zec
Šehić-bek-Sipović-Cocalić-Pavić-dva klasna veznjaka-Ramović spreman-Veselinović-krilo normalno koje zna probiti-Zec
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Naredno kolo.
Zeljo_Mladost
Zrinjski_Radnik
Sarajevo_Celik
Siroki_Sloboda
Kako znamo uzeti tri boda i napraviti koji bod prednosti ispred pratilaca. Realno svi imaju na papiru teze utakmice od nas, velika je vjerovatnoca da niko od njih nece uzeti tri boda.
Zeljo_Mladost
Zrinjski_Radnik
Sarajevo_Celik
Siroki_Sloboda
Kako znamo uzeti tri boda i napraviti koji bod prednosti ispred pratilaca. Realno svi imaju na papiru teze utakmice od nas, velika je vjerovatnoca da niko od njih nece uzeti tri boda.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ma mi moramo otici u evropu. Ako ne odemo, s dugom koji su nam ostavili i obavezama koje moramo ispostovati mi smo ga dobrano popusili.
Al vjerujem da cemo izboriti evropu.
Al vjerujem da cemo izboriti evropu.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ma moramo ga baš zglajzat da ne izborimo...al opet, mi smo u pitanju...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sve mi je jasno, samo ne kontam zasto neki Mujezinovica fale? Nije covjek nista uradio od dolaska.
Danas se vidjelo totalna limitiranost Sinise, Rodina. Neinteligentnost Zeca. I nejasno mi je zasto se fali Mujezinovic? Mozel se neko sjetiti sta je uradio? Jedini igrac kojeg treba ostaviti je Ramovoc
Tuzno, zalosno, jadno. Svi oni zapravo legalno kradu klub uzimanjem plata.. Rodin, Stevanovic, Zec zalosni... Stana ne moze nigdje osim u Zelji igrat.
Dovoljno reći
Irfan Fejzić
Čovjek je pokazao da je zaslužio priliku a sve ovo vrijeme mi onog gledali koji poklanja golove prima s centra itd ne treba griješit dušu imo je i finih odbrana
Čovjek je pokazao da je zaslužio priliku a sve ovo vrijeme mi onog gledali koji poklanja golove prima s centra itd ne treba griješit dušu imo je i finih odbrana
Vedran nas je izvukao brat bratu 10 utakmica svojim odbranama, a imao je kikseva naravno. A sad igramo puno cvrsce i to je razlog sto ima manje prilika.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Vedran nas je izvukao samo onda kad je dao go sa centra sve ostalo 
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šta ti hoćeš kakav primitivizam kakav seljakluk ljudi vole i poštuju svoju vjeru i nije im fudbal najvažnija stvar na svijetu nisu sigurno kao ti kojem je molitva bogu na bilo kojem mjestu i od strane bilo koga seljakluk i privitizam;HORHE je napisao/la:Primitivizam i seljakluk prve kategorije jer religija je stvar pojedinca i privatna stvar, a ovakvo izrazavanje na neprikladnom mjestu i to od strane navijača je dno dna, ali ne cudi nista, svakakav sljam se preko noci opismenio i vjeru primio![]()
Jedini seljakluk i primitivizam je ono što su razvukle fufarice među svojim stadom sinoć, al eto, od sinoć je ovo top priča i tema osuđivanja i ismijavanja, a fufarice se ne spominju nigdje. Al dobro, na njihovo sramoćenje je javnost navikla pa se i ne obaziru više.
Jes oni su u ime kluba obavili molitvu
I da, još nešto:
I da, još nešto:
Osim13 je napisao/la:Razguli
Ne znam Oske sto ti,bas ti se prepucavas sa papcima...Niti su tvoj nivo ni tvoja razine inteligencije...Osim13 je napisao/la:Jedini seljakluk i primitivizam je ono što su razvukle fufarice među svojim stadom sinoć, al eto, od sinoć je ovo top priča i tema osuđivanja i ismijavanja, a fufarice se ne spominju nigdje. Al dobro, na njihovo sramoćenje je javnost navikla pa se i ne obaziru više.
Ja za ono sto su navijaci Želje uradili mogu samo odati priznanje...
Nema razloga da se ljudi vise pitaju zasto Bogicevic igra ispred Rodina, sve se vidjelo sinoć, Jadranko kolko god da je los i kolko god ga hejtamo svi ovdje, opet je bonucci za ovog lika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sta tebe boli djon sto neko izvrsava vjersku obavezu? Mozda ljudi ne bi stigli da klanjaju u dzamiji i da udju na stadion. Bolje i ovo nego da propuste aksam. Nisu ljudi klanjali u ime navijacke grupe vec za sebe. I nije ovo nikakva sramota, sramota je nesto drugo sto imamo po tribina. Od ogavnih psovki, nedozvoljenih sredstava i slicne stvari. Ako su pronasli cisto mjesto po vjerskim propisima svaka cast ovim momcima.HORHE je napisao/la:Primitivizam i seljakluk prve kategorije jer religija je stvar pojedinca i privatna stvar, a ovakvo izrazavanje na neprikladnom mjestu i to od strane navijača je dno dna, ali ne cudi nista, svakakav sljam se preko noci opismenio i vjeru primio![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sipa je suspendovan za narednu utakmicu jer je dobio treći žuti sinoć, tako da će Rodin i narednu igrat. I Hajdarević je dobio sinoć treći žuti.irfo je napisao/la:Nema razloga da se ljudi vise pitaju zasto Bogicevic igra ispred Rodina, sve se vidjelo sinoć, Jadranko kolko god da je los i kolko god ga hejtamo svi ovdje, opet je bonucci za ovog lika
- Dokoljenko
- Kontakt:
Koliko smo kvalitetni pokazuje cinjenica da je raspali E. Zec u odigranih 140 minuta pokazao vise od svih ostalih. Cak je uspio postici dva gola kao i Veselinovic a preostala tri su dali A. Zec, Dado i Krpic. Fascinantno je da ne znamo dati go.
Maxuzija za instagram pokusaje od igraca. Vecinu ovoga ne mogu ni na igrici napraviti.
Maxuzija za instagram pokusaje od igraca. Vecinu ovoga ne mogu ni na igrici napraviti.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.