PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
sarajlijice pojacane hercegovackim dvojcem....jako,Boga mi...hahahaha...valjda bude kakav turnir do pocetka prvenstva....vozdrica i pusica
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Preselio na ahiret pa se okurazio. Sjeti se kako si molio Batman-a za zivot, kad si mi kliznuo niz ruke na vrhu avaz tornjaMuerte je napisao/la:Who's a good boy? Who's a good dog ? Yes, you are!Batman90 je napisao/la:Omiljen refren na sarajevskim ulicama medju navijacima:
Putuj Evropo,
nemoj vise cekati na nas
ne pitaj mnogo,
dospeces i ti na rdjav glas
Pogadja u sridu
Now go get the stick.

Bolje ti je islo sa Arapima i Turcima
To ce sa novog profila kad napravi za par dana. Sta li mu bi sa onim @SuljoNeziric, napisao je svega 40 postova prije nego sto napravi ovaj novi? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Za nedaj Boze
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Zamisli tuge kada nasa SARAJEVSKA (ovako je gramaticki ispravno, mi smo nebeski narod) djeca koja ni sedmu godinu nisu napunila, prozive daleko vise uspjeha, pehara i europskih utakmica od vas koji navijate za Slobodu a imate cetrdeset, pedeset, sedamdeset, devedeset godina.staragarda je napisao/la:sarajlijice pojacane hercegovackim dvojcem....jako,Boga mi...hahahaha...valjda bude kakav turnir do pocetka prvenstva....vozdrica i pusica

Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 24 maj 2016, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Mene zanima koliko ajzea ima profila , ja samo ovaj dva nece da mi odobre i ovaj mi je od brata..joker90 je napisao/la:To ce sa novog profila kad napravi za par dana. Sta li mu bi sa onim @SuljoNeziric, napisao je svega 40 postova prije nego sto napravi ovaj novi?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
I da ima samo jedan profil, opet ima vise profila nego Sloboda trofeja.samirr je napisao/la:Mene zanima koliko ajzea ima profila , ja samo ovaj dva nece da mi odobre i ovaj mi je od brata..joker90 je napisao/la:To ce sa novog profila kad napravi za par dana. Sta li mu bi sa onim @SuljoNeziric, napisao je svega 40 postova prije nego sto napravi ovaj novi?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra ili prekosutra ce isplivati fasizam, nista se ti ne brini.Muerte je napisao/la:Bolje ti je islo sa Arapima i Turcima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Joker90 miran budi, znam da si ocajan zbog evrope jer to su jedine utakmice na koje ides kad Sarajevo igra. Majkl vas je na vrijeme provalio vi ste stream navijaci.
Bas mene zanima kako ce izgledati evropsko gostovanje Fufara, kad ne mogu na pola gostovanja po nasoj drzavi da odu.samirr je napisao/la:Joker90 miran budi, znam da si ocajan zbog evrope jer to su jedine utakmice na koje ides kad Sarajevo igra. Majkl vas je na vrijeme provalio vi ste stream navijaci.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Batman gleda novu epizodu Game of Thrones. Sizofrenija vas puca, brzo na spavanje. Ako bude slicno ujutro kad se probudite, put pod noge i pravac Jagomir 

Imamo taj luksuz , uzimamo pare od kluba a ne idemo na gostovanja.
Kakva ce tek podrska u Zenici biti. Husic rekao da nece vise placati gostovanja.joker90 je napisao/la:Bas mene zanima kako ce izgledati evropsko gostovanje Fufara, kad ne mogu na pola gostovanja po nasoj drzavi da odu.samirr je napisao/la:Joker90 miran budi, znam da si ocajan zbog evrope jer to su jedine utakmice na koje ides kad Sarajevo igra. Majkl vas je na vrijeme provalio vi ste stream navijaci.
Zamisli ovo poslati na evropsko gostovanje, pa ljudi bi poslali animal police na stadion da odstrani ove primate!
Vjerovatno ce na Discovery Channel-u biti dokumentarac o njima, njihovom prirodnom stanistu u Tuzli i nacinu na koji Tuzlaci komuniciraju sa homo sapiensima.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sreca njihova pa zivotinje u Evropi imaju veca prava od ljudi. PETA ce im cuvati ledja
Valjda nece nositi legendarno kuhalo na evropsko gostovanje, sad se sjetih ovog kad ih je pastrmka yebavao!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.