Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Nisu mi jasni navijači Milana nikako...
Ne tako davno kada su im sudije navlačile svaki mogući penal do trećeg mjesta (neko je i broj postavljao koji nije zanemariv), na svaku osudu od strane drugih navijača su postavljali ostarjelog Berlusconija sa slikom ''DEAL WITH IT''
rugala se ruga a odavno bila druga što bi rekli stari...
Ne tako davno kada su im sudije navlačile svaki mogući penal do trećeg mjesta (neko je i broj postavljao koji nije zanemariv), na svaku osudu od strane drugih navijača su postavljali ostarjelog Berlusconija sa slikom ''DEAL WITH IT''
rugala se ruga a odavno bila druga što bi rekli stari...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Slika, video?Saurman je napisao/la:Ovakve pobjede se samo mogu obiti o glavu Juventusu,pobjede u Italiji bez nekog prevelikog truda i uz obilatu pomoć sudijasamo mogu uliti lažni osjećaj sigurnosti.Prava slika jačine tima se dobija naastupima u CL a tu znamo koliko Juventus ustvari može.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 06 okt 2014, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- korisnikforuma
- Kontakt:
Krademo i time se ponosimo!!!meskalin je napisao/la:Milanu i Interu su se navlačile tekme, dok Juventusu titule...preko 30 tutula Seria A toliko supertimova (ovisno o koji period) a samo 2 titule LP i to obe jedva osvojene...Nema sudija u lp i nema titula, najsmjesnije u svemu je sto trenutno Juve ima 2 puta jaci tim od svih timova u SeriA , a onako im se mora navlaciti.... i najgore u svemu analize koje kakvih stručnjaka , pa pobugu ljudi svi mi imamo oči

Sta si vidio? Molim te pokazi i meni. Slika ili video, te kratko pojasnjenje istog. Hvala.meskalin je napisao/la:Milanu i Interu su se navlačile tekme, dok Juventusu titule...preko 30 tutula Seria A toliko supertimova (ovisno o koji period) a samo 2 titule LP i to obe jedva osvojene...Nema sudija u lp i nema titula, najsmjesnije u svemu je sto trenutno Juve ima 2 puta jaci tim od svih timova u SeriA , a onako im se mora navlaciti.... i najgore u svemu analize koje kakvih stručnjaka , pa pobugu ljudi svi mi imamo oči
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Znate kako se kaze "cime se budala ponosi,pametan se stidi" sad gdje ce se ko pronaci njegova je stvar 

FORZA MILAN
-
- Kontakt:
Sve mogu shvatit,ali kad ti dodje navijac Milana i pocne ti pisat o namjestanju,guranju,kradjama dodje mi da se upucam,klub kojeg ni jedan skandal u italiji nije zaobisao, koji su isto letili u 2 ligu zbog namjestanja,klub kojem je daleko najvise penala svirano,stvarno sramota

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Ne zanima me i ne znam da li su titule kome navlačene ili nisu(nebitno o kojem se klubu radi). Ali da je suđenje u Italiji smiješno, to je već jasna stvar. Što se tiče derbija koji je odigran sinoć, igrači Juventusa su postigli 3 neregularna gola i to je cijeli svijet vidio.I ta činjenica se ne može osporiti, bez obzira koliko to neko pokušavao.Ali isto tako te odluke niko neće moći/htjeti promjeniti bez obzira koliko se neko žalio i kukao.Tri boda su upisana i to je realnost, naravno da odluka o tituli nije pala,ali ako se po jutru dan poznaje onda ..
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Gefufna je napisao/la:Sta si vidio? Molim te pokazi i meni. Slika ili video, te kratko pojasnjenje istog. Hvala.meskalin je napisao/la:Milanu i Interu su se navlačile tekme, dok Juventusu titule...preko 30 tutula Seria A toliko supertimova (ovisno o koji period) a samo 2 titule LP i to obe jedva osvojene...Nema sudija u lp i nema titula, najsmjesnije u svemu je sto trenutno Juve ima 2 puta jaci tim od svih timova u SeriA , a onako im se mora navlaciti.... i najgore u svemu analize koje kakvih stručnjaka , pa pobugu ljudi svi mi imamo oči

Ma, to se zove licemjerje i selektivno pamćenje, uostalom ne živim u zabludi da će navijač Milana, Intera ili Rome napisati da je Juve pošteno pobjedio.Izmišljale se kontroverze prije izmišljaće se opet, to je njihov problem, mi dobro stojimo, šampioni smo a njima ostavljam njihove "kontroverze".Juventino1995 je napisao/la:Sve mogu shvatit,ali kad ti dodje navijac Milana i pocne ti pisat o namjestanju,guranju,kradjama dodje mi da se upucam,klub kojeg ni jedan skandal u italiji nije zaobisao, koji su isto letili u 2 ligu zbog namjestanja,klub kojem je daleko najvise penala svirano,stvarno sramota![]()
p.s. @meskalin, hvala što si postavio te slike, gdje se sve lijepo vidi da je regularno.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Ovakve pobjede se samo mogu obiti o glavu Juventusu,pobjede u Italiji bez nekog prevelikog truda i uz obilatu pomoć sudija samo mogu uliti lažni osjećaj sigurnosti.Prava slika jačine tima se dobija naastupima u CL a tu znamo koliko Juventus ustvari može.
Ne moze mnogo. Nula suteva na gol protiv Atletica, gube od Galatasaraya i Kopenhagena.
Dok s druge strane Roma ravnopravno odigra sa Citijem, cak su i nesto bolji bili.
Nego vidim da se u talijanskom parlamentu diskutovalo o jucerasnjoj kradji, moglo bi opet biti svasta.
Objasnio momak...meskalin je napisao/la:Milanu i Interu su se navlačile tekme, dok Juventusu titule...preko 30 tutula Seria A toliko supertimova (ovisno o koji period) a samo 2 titule LP i to obe jedva osvojene...Nema sudija u lp i nema titula, najsmjesnije u svemu je sto trenutno Juve ima 2 puta jaci tim od svih timova u SeriA , a onako im se mora navlaciti.... i najgore u svemu analize koje kakvih stručnjaka , pa pobugu ljudi svi mi imamo oči

Drago mi je vidjeti koliko ljudi voli Juventus!

Amar Osim selektor BiH
Da još napomenem ove sa selektivnim pamćenjem, kad se žalite na suđenje i izbor sudca za derbi zapamtite da su vaši klubovi podržali Tavekija i ovaj savez koji vam je dao ovakve sudce, Juve je bio protiv.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Koliko možete ponavljati istu priču i vrtiti se u krug, ne vjerujem.
Dosta je bilo mlaćenja prazne slame, rekli ste što ste imali.

Dosta je bilo mlaćenja prazne slame, rekli ste što ste imali.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- invincible1921
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Istina propali su u dosta sfera ali ko je bio 2014. zna da Italijani imaju jedan od kvalitetnijih zivotnih standarda na svijetu. Jedini koji tu ispastaju su stranci, pretezno crnci, arapi, indijci..Centre forward je napisao/la:Ligu je uništila posrnula 'talijanska ekonomija, najvećim dijelom. Istina ima to još faktora. Pa zapitajte se šta bi se desilo sa Premier ligom da nema stranog kapitala, sa Francuzima, istina u manjoj mjeri i sl. Primera je slična, Real i Barca kupe kajmak ostali jedva kraj s' krajem. Atletico još uvijek igra lopte, samo je pitanje dokle ? Svaka liga imala je uspone i padove. Bundeska je specifična, država ne dopušta prodaju klubova i nekada atraktivnošću ne može parirati ostalim klubovima al' takav sistem zaslužuje svako poštovanje.
Bilo kako bilo Juventus (lopovski il' ne) je jedini koji može povuć' Seriu A naprijed. Prvo treba zadržati ključne igrače, zato se nikako ne smije dopustit' odlazak Vidala i Pogbe, a s' druge strane da takva politika natjera ostale klubove da se radi racionalnije i pametnije. Žalosno je vidjet' ovakav Milan koji je u Evropi prošlui deceniju vodio glavnu riječ i Inter, klub koji je prije 4 god bio prvak Evrope.
A sa druge strane mnoge ekipe su se zapustile. Nije ni Juventusov stadion koji donosi prihode dosao kao grom iz vedra nema. Taj projekat je jos nekih 5 godina prije Kalcopolija poceo..
Sve se uglavnom moze kad se hoce, mnoge ekipe nisu imale razvijenu strategiju. Evo Roma je na putu za novi stadion, imaju normalnog vlasnika u odnosu na druge ekipe..
Italijani su poput svih ostalih juznih naroda racunajuci i nas u tu grupu prije svega VELIKI NERADNICI opcenito sto je i uzrokovalo padom...Da nije ovog sjevera zemlje na celu sa Milanom i Torinom grcka bi bila mila majka sta bi se italiji desilo. Kad ti neko kaze italija ti odma pomislis na ove dijelove zemlje i eventualno rim,,,a sta je sa ostalim? Napulj, Sicilija itd itd prosto receno RASPAD SISTEMA, ali sami su krivi , sto bi reko Maca ne moze se dovijeka GUZOVACE ZIJVET. Sve ovo se odrazava i na ligu samo mi nije jasan tako brzi pad :S sto neko rece jbt kad skontas moj Inter je prije 4 godine bio prvak Evrope ...
=\_1921_/=
Ajmo malo ontopic. Ako nije bilo:

- invincible1921
- Kontakt:
Ma ovo se ne zaustavlja, ovako pogodiš jednom u životu.
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ako lopta mora preci skoro cijelim obimom da bi bio gol, pa valjda je isto vrijedi za igraca, pa nije ovo kosarka da kažete gazio je liniju, penal je, jos sto je najgore Pjanić 30 cm izvan 16 metara, bas nema pomoći 

Kakve veze ima gdje je Pjanić. Ključno je gdje mu je noga kojom pravi faul. Ovdje faul pravi na liniji 16erca i sudija pokazuje na bijelu tačku.
Meneza onaj igrač Parme dodiruje po ramenu metar van 16erca i ovaj pada unutra i sudija svira penal. Za pojedine ovdje to je očigledniji penal nego onaj sinoć.
Meneza onaj igrač Parme dodiruje po ramenu metar van 16erca i ovaj pada unutra i sudija svira penal. Za pojedine ovdje to je očigledniji penal nego onaj sinoć.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.