Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ovo ce se Wenger da pita za par mjeseci, tamo oktobar novembar
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
uglavnom ostajuvedofeelgood je napisao/la:Ovo ce se Wenger da pita za par mjeseci, tamo oktobar novembar
[youtube][/youtube]

Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma glava me zaboljela zbog Wengera. Necu mu ovo oprostiti.
@Arnele Kako bolan mozes reci da ne zelis da se nerviras ovu sezonu... Ima ovdje potencijala ba samo da nas povrede zaobidjuuuuuuuuu tj. ne bi morali misliti toliko na povrede da je ovaj doveo barem jednog igraca jos
@Arnele Kako bolan mozes reci da ne zelis da se nerviras ovu sezonu... Ima ovdje potencijala ba samo da nas povrede zaobidjuuuuuuuuu tj. ne bi morali misliti toliko na povrede da je ovaj doveo barem jednog igraca jos
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Više porvršni navijača na jednoj temi vidjeo nisam
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma sta smo/sam povrsan/i brate. Znam ja da je sezona sjebana, al ja cu uvijek vjerovati u ovaj tim pa makar najgore igrace imali, a ni sad nismo daleko od toga. Shvati malo.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ja ne razumijem vas,u vremenu smo gdje svaki drugi dan propadne barem jedan klub,financijski naravno,koliko projekata i poslova propada a vi se bunite šta ne dajemo 30 M nekom tamo LLorenteu il nezz ni javedofeelgood je napisao/la:Ma sta smo/sam povrsan/i brate. Znam ja da je sezona sjebana, al ja cu uvijek vjerovati u ovaj tim pa makar najgore igrace imali, a ni sad nismo daleko od toga. Shvati malo.
:O šta reći na ovo napisano. ?Rosicky je napisao/la:Ja ne razumijem vas,u vremenu smo gdje svaki drugi dan propadne barem jedan klub,financijski naravno,koliko projekata i poslova propada a vi se bunite šta ne dajemo 30 M nekom tamo LLorenteu il nezz ni javedofeelgood je napisao/la:Ma sta smo/sam povrsan/i brate. Znam ja da je sezona sjebana, al ja cu uvijek vjerovati u ovaj tim pa makar najgore igrace imali, a ni sad nismo daleko od toga. Shvati malo.

Vođa zna.
Ma vjerujem i ja u ovu ekipu, al' nije u tome poenta. Poenta je da je uvijek isto.
Prvo je otjer'o Bartleya, pa onda Lansburya. Prodao Robina, pa prodao Songa. Pa jbmu mater, što nije tjerao Squillacija i Diabya, a ovoj djeci Arsenala, Englezima praviti mjesto. Puno manje šanse su da će nas Englezi izraditi, nego stranci.
Prvo to, Arsenal odavno nije Engleska ekipa. Onda ovi bekovi, lijevi je meni veća briga. Nije kupio niti jednog, pa onda prodaš Songa, a da bude stvar gora, potpuno isti slučaj će biti sa Coquelinom. Potpuno isti. Francis je vanserijski talenat, ranga Wilshera, al' šta nam znači kad neće dočekati petu godinu boravka u Arsenalu. Zayebi razvijanje Coquelina, kupi gotovog igrača.
Onda ovi napadači, Podolski ajde, Giroud ok. Dva napadača +Chamakh. Gdje je to dovoljno? Ako nas Giroud ne izvuče svojim golovima, neće niko. Inače za Oliviera mislim da je vrhunski igrač, stvarno klasa od igrača, al' jedan takav nije dovoljan.
I još pokraj svega, mi nemamo dovoljno igrača u zrelim godinama, 25/26-28/29. Imamo ih par, al' nedovoljno. Pa majku mu, mi ni prvih 11 ne možemo više sastaviti, a da nema jednog devetnestogodišnjaka. Volim i podržavam razvijanje talenata, al' ne može ih 15 biti talentiranih. Jedan ili dvojca, maksimalno trojca, a ova ekipa postala Kindergarten.
Priželjkujem već odavno ovog Butlanda iz B'hama, nadam se da će ga Wenger uzeti čim prije i riješiti se Szczesnya. Da će pošutati sve ove neengleze, ostaviti samo 3-4 prava i ostala mjesta popuniti Englezima. Nije samo bjeli londnčan danas Englez, ima ih i iz Nigerije, što su u Londonu rodjeni, Etiopije, Somalije, Španije, Francuza pun London.
Nije ovo netalentirana grupa, al' oni neće osvojiti Premiershipa. Bio sam optimističan pred kraj sezone povodom ove, al' jbt ga sad.
Prvo je otjer'o Bartleya, pa onda Lansburya. Prodao Robina, pa prodao Songa. Pa jbmu mater, što nije tjerao Squillacija i Diabya, a ovoj djeci Arsenala, Englezima praviti mjesto. Puno manje šanse su da će nas Englezi izraditi, nego stranci.
Prvo to, Arsenal odavno nije Engleska ekipa. Onda ovi bekovi, lijevi je meni veća briga. Nije kupio niti jednog, pa onda prodaš Songa, a da bude stvar gora, potpuno isti slučaj će biti sa Coquelinom. Potpuno isti. Francis je vanserijski talenat, ranga Wilshera, al' šta nam znači kad neće dočekati petu godinu boravka u Arsenalu. Zayebi razvijanje Coquelina, kupi gotovog igrača.
Onda ovi napadači, Podolski ajde, Giroud ok. Dva napadača +Chamakh. Gdje je to dovoljno? Ako nas Giroud ne izvuče svojim golovima, neće niko. Inače za Oliviera mislim da je vrhunski igrač, stvarno klasa od igrača, al' jedan takav nije dovoljan.
I još pokraj svega, mi nemamo dovoljno igrača u zrelim godinama, 25/26-28/29. Imamo ih par, al' nedovoljno. Pa majku mu, mi ni prvih 11 ne možemo više sastaviti, a da nema jednog devetnestogodišnjaka. Volim i podržavam razvijanje talenata, al' ne može ih 15 biti talentiranih. Jedan ili dvojca, maksimalno trojca, a ova ekipa postala Kindergarten.
Priželjkujem već odavno ovog Butlanda iz B'hama, nadam se da će ga Wenger uzeti čim prije i riješiti se Szczesnya. Da će pošutati sve ove neengleze, ostaviti samo 3-4 prava i ostala mjesta popuniti Englezima. Nije samo bjeli londnčan danas Englez, ima ih i iz Nigerije, što su u Londonu rodjeni, Etiopije, Somalije, Španije, Francuza pun London.
Nije ovo netalentirana grupa, al' oni neće osvojiti Premiershipa. Bio sam optimističan pred kraj sezone povodom ove, al' jbt ga sad.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
draže mi je ne dopustit sebi dugove nego bit ko Barca i Real ,očito površno pratiš nogomet pa ti nije jasno da klubovi propadaju brzinom svjetlosti,pa u prvoj HNl 3 kluba bankrotirala.šta daljenedim1993 je napisao/la::O šta reći na ovo napisano. ?Rosicky je napisao/la:Ja ne razumijem vas,u vremenu smo gdje svaki drugi dan propadne barem jedan klub,financijski naravno,koliko projekata i poslova propada a vi se bunite šta ne dajemo 30 M nekom tamo LLorenteu il nezz ni javedofeelgood je napisao/la:Ma sta smo/sam povrsan/i brate. Znam ja da je sezona sjebana, al ja cu uvijek vjerovati u ovaj tim pa makar najgore igrace imali, a ni sad nismo daleko od toga. Shvati malo.
naravno da ja pratim površno dok ti tako pratiš detaljno da ti je Llorente neki tamo. I zbog toga što su u HNL 3 kluba dozivila bankroz svaki drugi dan timovi propadaju.
i da, baš će arsenal dozivit bankrot ako ode jednu sezonu u minus i to možda ne bi ni otišao
.
malo razmisli prije nego što počneš bezveze branit smeće u klubu
i da, baš će arsenal dozivit bankrot ako ode jednu sezonu u minus i to možda ne bi ni otišao

Vođa zna.
-
- Kontakt:
Ocigledno je nekima, iskljucivo, bitno da se dovode zvucna imena i da se bori za titule. A to sto klubovi propadaju lijevo i desno...ma daj. Najbolji primjer Glasgow Rangers..mislim tako su se zvali nekad davno...daj pare, daj pojacanja a sada igraju protiv pekara, ucitelja, V.D predsjednika gradskog komunalnog produzeca i tako to.
eto navijacima Arsenala bitna zvucna pojacanja, tacno su nas ovi iz uprave razmazili sve ove godine 

-
- Kontakt:
ma malo vas podyeba*vam. Od kad je Saddam Husein umro vi niste trofeja osvojili...Desole je napisao/la:eto navijacima Arsenala bitna zvucna pojacanja, tacno su nas ovi iz uprave razmazili sve ove godine

nedim1993 je napisao/la:naravno da ja pratim površno dok ti tako pratiš detaljno da ti je Llorente neki tamo. I zbog toga što su u HNL 3 kluba dozivila bankroz svaki drugi dan timovi propadaju.
i da, baš će arsenal dozivit bankrot ako ode jednu sezonu u minus i to možda ne bi ni otišao.
Ne razumiješ poantu,naveo ti je čovjek iznad Glasgow,Porsmuth,Xamax il kako vec se zove onaj svicarski klub,,mogli bi ovako do sutra,haha pa da su doveli nekog,vi bi se opet bunili šta nisu još nekog..i tako u nedogled
kad su tak'e štediše, trebali su prodati i Squillacija, ne znam šta su čekali. A Arshavin i Chamakh još stoje u Arsenalu. Nit' nam trebaju, nit+ će ih Wenger koristiti. Ajde što nikog nije doveo, što nije makar Squillacija prod'o. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
O kakvom propadanju ti pricas? Arsenal ima prihode, mnogo vece nego sto imaju mnogi drugi klubovi u Engleskoj. Ljudi u upravi Arsenala i Wenger imaju dobre plate, mnogo bolje nego sto su plate u vecini drugih klubova u Engleskoj. Sta bi velika vecina klubova dala da imaju takve uslove kao Arsenal?!Rosicky je napisao/la:Ja ne razumijem vas,u vremenu smo gdje svaki drugi dan propadne barem jedan klub,financijski naravno,koliko projekata i poslova propada a vi se bunite šta ne dajemo 30 M nekom tamo LLorenteu il nezz ni javedofeelgood je napisao/la:Ma sta smo/sam povrsan/i brate. Znam ja da je sezona sjebana, al ja cu uvijek vjerovati u ovaj tim pa makar najgore igrace imali, a ni sad nismo daleko od toga. Shvati malo.
Arsenal je jedan od najskupljih fudbalskih klubova na svijetu i ima dobre prihode. Pored toga gule navijace, naplacuju debelo svako gledanje Arsenala. Gule i igrace, ne daju im pare koje bi dobivali u nekim drugim "velikim" klubovima. Nije Robin van TATA na lijepe oci dobio 250 000 eura sedmicno u Unitedu. I onda neko pljuje Robina koji je odbio da ostane i da svoje pare daje ciganima u Arsenalu? Nije budala!
Ja Arsenal jos uvijek smatram velikim i to on i jeste samo sto su ove gnjide u upravi cigani (naravno, i Wenger). Arsenal je jos uvijek u top 10 najskupljih klubova na svijetu!! Zadnjih godina se biljezi pad u vrijednosti (dok drugi rastu) a to bas zato sto cigance i ne osvajaju trofeje.
Kad se prodaju igraci, onda oni vrijede po 30 miliona a kad se kupuje, onda je svako precjenjen? Ne moze to tako dugo, sa takvom politikom prije ili kasnije propadas.
Na sta je Arsenal spao, od favorita za osvajanje Lige Prvaka do kluba kojem ce glavni cilj da zavrsi na tabeli prije Spursa.
Ispred Spursa ce Arsenal biti bez problema , necemo biti prvi ali cemo biti blizu. Poslje Liverpoola ce ovaj transfer day biti zaboravljen. Liverpool igra otvoreno previse da bi se mogli Gunnerima suprostavit. Uzimamo 1-3
RSL & Arsenal
- Neutralan88
- Kontakt:
možda uzimate 1-3 al u ofsajdimaHammoRSL je napisao/la:Ispred Spursa ce Arsenal biti bez problema , necemo biti prvi ali cemo biti blizu. Poslje Liverpoola ce ovaj transfer day biti zaboravljen. Liverpool igra otvoreno previse da bi se mogli Gunnerima suprostavit. Uzimamo 1-3

ili ce Gerrad i Suarez ako bude njihov dan samljet vas ili ce opet biti idealni rezultat 0:0

- frankqqqqq
- Kontakt:
Smiješno, smiješno.Michael Gooner@MickTheGooner
Arsenal ended '11 window with £50m+ in reserves. Queensland Rd sale bought in £26m. Further profits mean sitting on approx £100m. #StockPile
- HighburyHigh
- Kontakt:
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... once-again" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad jako uci u nastavak sezone. Da hocemo proraditi sa golovima, sve bi ok bilo. Coquelin obavezno na DM poziciju posto nemamo prirodnog DM-a. Diaby klupa dok se ne uigra kako treba. Artetu kao prirodnog CM-a sa ofanzivnim obavezama, kao playmakera sto i jeste, ni slucajno DM. Wilshere kad se vrati nadam se da ce biti na pribliznom nivou kao prije. Sagna isto tako.
Vidjet cemo kako stoje stvari sutra, nadam se dobroj tekmi protiv Liverpoola.
Sad jako uci u nastavak sezone. Da hocemo proraditi sa golovima, sve bi ok bilo. Coquelin obavezno na DM poziciju posto nemamo prirodnog DM-a. Diaby klupa dok se ne uigra kako treba. Artetu kao prirodnog CM-a sa ofanzivnim obavezama, kao playmakera sto i jeste, ni slucajno DM. Wilshere kad se vrati nadam se da ce biti na pribliznom nivou kao prije. Sagna isto tako.
Vidjet cemo kako stoje stvari sutra, nadam se dobroj tekmi protiv Liverpoola.
Victoria Concordia Crescit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.