Juventinisimo je napisao/la:DonCorleone je napisao/la:Naravno da je Pape kriv i donekle savez, pa sta reci na to da su pripreme planirali na takvom mjestu da prva nepogoda poremiti citave pripreme. Ha ja, Njemci ludi, nemaju dovoljno terena u Njemackoj pa idu u Austriju na pripreme, a mi koji zaista nemamo dva terena da valjaju, ostajemo kod kuce

, i buc, pade kisa, i mi posrani

. Dzeko neka ostane u City-u koliko dugo moze, jer tamo ce se svakako najbolje pripremiti na SP, ovo je cirkus.
E jbg sad...sad si stvarno usrao do daske
Postujem te kao forumasa ali ovo ti nije trebalo...od kada se mi mozemo i u cemu porediti sa Njemackom...
De da pokusam biti vidovit...uskoro krece hajka na Dzeku,zbog ne pozivanja reprezentativaca na pripreme u Abu Dabi...

Daj ba Juve,pa nisu pripreme u Austriji 10 miliona maraka...

Prvi put u životu imamo sponzore,lovu,idemo na SP,zagarantovan keš od FIFE zbog plasmana na takmičenje,možemo ići gdje nam se k... digne i oni izaberu Hrasnicu
Uz strašnu izjavu Papeta kako je zbog novinara izabrao Sa,a ne Švicarsku ili Austriju,kako novinari ne bi morali ići u Austriju tj Švicarsku
Ej to izvalit u 21 stoljeću

Pa novinari iz cijele Europe,Amerike,cijelog svijeta će nas pratit ovih dana i mogu doći u BIH, naši iz BiH ne mogu doći npr u Austriju
Pa nije ovo SP 1930. u Urugvaju

Sad imaš tehnologiju takvu da ne moraš mrdnut od kuće a sa svima se možeš cuti i dobit izjavu
Mada kakav je to novinar ili televizija koja ne može poslat svog zaposlenika u drugu državu,ljudi izvještavaju iz Sirije,Iraka pa nikom ništa,šute i rade

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?