English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sad na livcu svog staviti pare, kvota je 8, ako okrenu uzet pare, ako ne, bar ti nije krivo kad nemoguce se ne ostvari.
CPOJ
Ne daj Boze da kad nas sreca pogleda sa autogolom protivnika.. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Kaze prosjecan navijac manchestera ,jeste vi svi pronicljivi u pm a isti ovaj Liverpul i Darwin zajedno sa njima bi vas nabio u 9 od 10 utakmica ,tako da obelikse ne seri matere ti

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Howe nikad neće biti ništa više od prosječnog trenera. Možda ne bi bilo loše da baš ode u Tottenham dok kotira visoko jer mu ne gine otkaz u Newcastleu kada vlasnici shvate da on nije taj koji ih može podići na najviši nivo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mane.
Klopp hoce da igra nesto sto ne umije. Napadac tipa Darwina je sahrana onog poznatog Kloppovog hard rock stila.
Pep istu gresku napravio sa Haalandom.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 02 jan 2023, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ovo sam rekao još u toku prošle sezone, kada nam je sve još išlo od noge. Trebala je lagana smjena generacija početi još prije dvije godine. Davanje novog ugovora Salahu, uz to još i bogovskog, jedna od gorih odluka FSG-a od dolaska. Mogao si dva igrača zacementirati s tim parama. Ali eto, Kloppov too friendly pristup ka igračima morao je kad tad doći glave.
-
- Kontakt:
Ne znam jel se osvrćeš na moj post, al zajebancija jasno, dok god je Pep tu, City osvaja bar 2 puta u 3 godine

Nije bio poraz nego nabijanje buranije sa stilom ,ubio ih Arsenal ko Kuduz Bademu

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Taman sam se ponadao da će snijeg sutra napokon
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Vidi se koliko fali Mane koji se savršeno odgovarao u ovom sistemu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Izgleda da je pročepio. Budite na oprezu, ide na 40 komada ove sezone.
- Marsal
- Kontakt:
Ne nužno na tvoj nego generalno vidim da se masovno masturbira na Howea i da ga se bespotrebno uzdiže među neku elitu.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑02 jan 2023, 19:36Ne znam jel se osvrćeš na moj post, al zajebancija jasno, dok god je Pep tu, City osvaja bar 2 puta u 3 godine![]()
Elitni treneri u EPL su samo Klopp i Pep, ten Haag i Arteta možda jednog dana, Conte je dobar ali stepenik ispod elitnog. Ostali mi nit smrde nit mirišu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa nisu bas matori. Trent i Robertson 24 i 28 godina. Van Dijk 31, sto je za stopera prime. Salahu je 30. Firmina su zamijenili mladjim.Finn je napisao/la: ↑02 jan 2023, 19:35Ovo sam rekao još u toku prošle sezone, kada nam je sve još išlo od noge. Trebala je lagana smjena generacija početi još prije dvije godine. Davanje novog ugovora Salahu, uz to još i bogovskog, jedna od gorih odluka FSG-a od dolaska. Mogao si dva igrača zacementirati s tim parama. Ali eto, Kloppov too friendly pristup ka igračima morao je kad tad doći glave.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Carra postao ozbiljno dobar punditFinn je napisao/la: ↑02 jan 2023, 19:35Ovo sam rekao još u toku prošle sezone, kada nam je sve još išlo od noge. Trebala je lagana smjena generacija početi još prije dvije godine. Davanje novog ugovora Salahu, uz to još i bogovskog, jedna od gorih odluka FSG-a od dolaska. Mogao si dva igrača zacementirati s tim parama. Ali eto, Kloppov too friendly pristup ka igračima morao je kad tad doći glave.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Predugo su svi zajedno i previse su toga, tacnije sve, osvojili. Nema veze s godinama toliko, koliko sa istrosenosti.Justin je napisao/la: ↑02 jan 2023, 19:40Pa nisu bas matori. Trent i Robertson 24 i 28 godina. Van Dijk 31, sto je za stopera prime. Salahu je 30. Firmina su zamijenili mladjim.Finn je napisao/la: ↑02 jan 2023, 19:35Ovo sam rekao još u toku prošle sezone, kada nam je sve još išlo od noge. Trebala je lagana smjena generacija početi još prije dvije godine. Davanje novog ugovora Salahu, uz to još i bogovskog, jedna od gorih odluka FSG-a od dolaska. Mogao si dva igrača zacementirati s tim parama. Ali eto, Kloppov too friendly pristup ka igračima morao je kad tad doći glave.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tko su onda sve elitni, Pep, Klopp, Carlo?Marsal je napisao/la: ↑02 jan 2023, 19:39Ne nužno na tvoj nego generalno vidim da se masovno masturbira na Howea i da ga se bespotrebno uzdiže među neku elitu.
Elitni treneri u EPL su samo Klopp i Pep, ten Haag i Arteta možda jednog dana, Conte je dobar ali stepenik ispod elitnog. Ostali mi nit smrde nit mirišu.
Okrece ovo Nunez
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Klada od napadaca.
Maguire u napadu = Darwin Nunez
Maguire u napadu = Darwin Nunez
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: LenyYoro15 i 6 gostiju.