FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma to su kuje koje harače klubom kako im se prohtije već godinama. Posebno 2 jarana paljanin i splitska ćundara.
Željezničar za život cijeli!
Jedan je Sikiras sa Pala,hocu reci Aco sa Pala.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sad igramo sa Olimpikom pa najvjerovatnije nam dolazi Mladost pa opet idemo Olimpiku. Baš me zanima šta če se pisat na forumu kad dobijemo te 3 utakmice. A onda puni samopouzdanja i sa uigranim Šabanom i Ramovićem napadamo pitare i Zrinski. Treba pozitivno razmišljat a vjerovatno i bude tako. U međuvremenu če se i Erić vratit aZec konačno uči u formu koju smo čekali a proradiče i Lendrić.
Ovoj ekipi fali timski duh, pogledajte samo igrače Tuzle i kako proslavljaju svaki penal, a kod nas zabio ga ili fulio ista reakcija... Ni podrške, ni kritike
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
A mozda i ja opalim Ninu Badric.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Idalje mi ne ise u glavu šta se htjelo s njihovim povratkom....al nikako...SudoHusika je napisao/la: ↑11 mar 2021, 23:17Ma to su kuje koje harače klubom kako im se prohtije već godinama. Posebno 2 jarana paljanin i splitska ćundara.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
A do tad ce vrijednost kluba porasti do 20m u Africi i Aziji
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Fali nam kockaraStrikeWarzone je napisao/la: ↑11 mar 2021, 23:31Idalje mi ne ise u glavu šta se htjelo s njihovim povratkom....al nikako...SudoHusika je napisao/la: ↑11 mar 2021, 23:17Ma to su kuje koje harače klubom kako im se prohtije već godinama. Posebno 2 jarana paljanin i splitska ćundara.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kada ce prestati ta famozna prica o Zeljinoj djeci? To su, cast pojedincima, u 95% slucajeva klosari, ulicari, alkoholicari i slicno. Ako npr. Durakovic sa svojih 19 godina izgleda kao bure i sporiji je od Alispahica, o cemu pricamo? Ili Osmanovic koji je sve predispozicije imao zivi apsolutno nesportski. Imamo Sabanadzovica o kojem necu trositi rijeci, smijesan igrac, Hajdarevic - decko koji ne zna osnove fudbala. Sehic koji je izgubljen non stop, i tako dalje, i tako dalje. Ona generacija koja je uz Odu debitovala je rijetkost i nacekat cemo se da se ponovi, nazalost.VeteranSA je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:31Tako je Brko, bravo majstore!!! Samo što npr Miličević ili Duraković ne mogu igrati jer im Amar ne gotivi očeve....jbg nisu spremni pogurati malo, a još i kritikuju...a mali Miličevič golmančina!!!Brkooo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:27Ja prvi trazim kvalitetnu i talentovanu djecu da igraju, znaci Milicevica na golu, Gasala i Kulasina na krilima, Durakovica u vezi a ne ove tzv. "talente" u vidu Subasica, Sehica, Muftica, Nargalica, Bece itd.
Pored ove reakcije Sehica kod gola Tuzle, pogledajte reakciju i Sinise, stavio ruke iza ledja, stao i ceka da Brkic sutira. Ko se sve danas bavi fudbalom![]()
forza
-
- Kontakt:
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
uff gdje me nadjeeee,ali Nina mi je vise nekako kuckasta

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Bacila oko na Zlatana

Obje su bombone al Nina je malo ozbiljnija bolje bi se nosila sa pritiskom
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE

Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
-
- Kontakt:
Kome je ovaj smiješan živo me zanima. Kakav seljakluk Bože sačuvaj.
Željezničar za život cijeli!
A jest mu neko lose protezu uradioSudoHusika je napisao/la: ↑12 mar 2021, 00:18Kome je ovaj smiješan živo me zanima. Kakav seljakluk Bože sačuvaj.

Kakav klosar i neznalica. Kolika samo isfrustriranost zivotom svojim .Ovakvi bi nesto da vagaju, smjenjuju i postavljaju

Sad je IN psovati i vrijedjati Osima, Stilica, Zeca...
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Ovaj sto pise sad idemo Olimpiku Mladosti pa opet Olimpiku.Pa bas radi toga da su uzeli mrtve pitare nikad goru utakmicu nisu odigrali i Tuzlu nakon te 3 tekme bi bili mozda i prvi.Eto zato smo ljuti sto nam se sve nudi a picice boli ****.Eto zato bi sad na sabahu vristo od muke ko nam igra za klub.Ko nam srozava klub neki jad poput Veseljka ili Lendare.
-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.