FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

enobarca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la enobarca » 18 apr 2012, 23:04

adriano_leite je napisao/la:Brate pa sta ti gledas? Alexis kod nas igra vise u sredini nego krilo. Ribery ima kome da centrira, ali Alexis, Dani, nemaju kome centrirati. Zato se vraca lopta nazad, Xaviju, pa kruzimo oko gola k'o kisa oko Kragujevca. Nakon toga idu brza utrcavanja nasih omalenih napadaca ili veznjaka, jer svi su vezni i svi su napad, jer to je nas stil igre, ne znas od koga prijeti opasnost. Nema kod nas fajde centrirati, jer gorostasi su sada u odbranama svih ekipa, a nasi igraci su u prosjeku 170 cm jbg. Ako i idemo na neki centarsut, onda je to prizeman, rezantan centarsut.
Evo gledam Survivor na Obn-u, sto pitas?
Ako je vama dovoljno da igrac koji je placen 40 miliona samo dodaje loptu nazad, ni ne pomisljajuci na kakav dribling, onda ok, po tome je on odlican...

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 18 apr 2012, 23:06

_Bad_boy je napisao/la:Champions League 2011-12
Wednesday 18 April 2012 19.45
Score
Chelsea 1 – 0 (HT 1 – 0) Barcelona

Possession 21% 79%
Corners 1 8
Goal attempts 4 24
On target 1 6
Fouls 12 9
Offside 5 2
Veceras nismo bili miljenici srece,al nazalost to je fudbal.U revansu se nadam prolazu i da nam se vrate ove promasene sanse i da poentiramo.
I sva ta lijepa statistika pada u vodu kad izgubis ali lijepa je to utjeha
Glory Glory Man United !!! :D

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 18 apr 2012, 23:07

Samo iskopleksirana osoba moze reci da je Barci potrebna pomoc od sudija.
A vidim ima ih ovdje na bacanje. Svasta, ne ide mi u glavu da se neko ne moze pomiriti da ovi ljudi igraju trenutno najbolji i najljepsi fudbal. Svaki iole realan navijac ce reci isto.
Barcelona bi ovo rijesila samo da su imali malo vise srece, ali Didier nije htio tako.
Inace kad on pogodi, Chelsea nikad ne izgubi (CHL) :D.

Nakon svega, opet mislim da ce Barca zavrsiti ovo kod kuce u svoju korist.
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 18 apr 2012, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 apr 2012, 23:08

Monolog je napisao/la:Pa je l' to krivac za gol Valdez? :roll:
A, najjače mi je sad ovo da Fabregas ne vrijedi, da je Sanchez krampa, da je ovo, da je ono. :mrgreen: Pa polako ljudi, Messi nije zabio, kako će tek ona prva dvojica to učiniti? :mrgreen:
Dosta zajedničkog imaju navijači Barcelone i Reala, to se najbolje primijeti nakon poraza. :mrgreen:
Oni navijaci koji duze navijaju za ovu ekipu, koji su navikli na poraze i debilska izdanja omiljene nam ekipu u pojedinim utakmicama u proslosti, koji su prosli kroz sito i reseto, lakse podnose ovakve utakmice i vise cijene ovu ekipu.

Valdez slabo sta da je mogao kod gola, ali on je los golman, kiks golman, mnogo me podsjeca na Bartheza. Ne smijem ni zamisliti da imamo loptu manje u nogama i da nas ekipe vise napadaju, uh to bi bilo strasno. Nikada nismo imali golmane dobre i haman da nikada necemo ni imati. Ja bih iskreno volio nekog golmana iz Njemacke, tamo ima talentovanih golmana, npr. onaj mali ter Stegen ili kako se vec zove, iz Borussie M. em je mlad em je perspektivan golman.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 18 apr 2012, 23:08

enobarca je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Brate pa sta ti gledas? Alexis kod nas igra vise u sredini nego krilo. Ribery ima kome da centrira, ali Alexis, Dani, nemaju kome centrirati. Zato se vraca lopta nazad, Xaviju, pa kruzimo oko gola k'o kisa oko Kragujevca. Nakon toga idu brza utrcavanja nasih omalenih napadaca ili veznjaka, jer svi su vezni i svi su napad, jer to je nas stil igre, ne znas od koga prijeti opasnost. Nema kod nas fajde centrirati, jer gorostasi su sada u odbranama svih ekipa, a nasi igraci su u prosjeku 170 cm jbg. Ako i idemo na neki centarsut, onda je to prizeman, rezantan centarsut.
Evo gledam Survivor na Obn-u, sto pitas?
Ako je vama dovoljno da igrac koji je placen 40 miliona samo dodaje loptu nazad, ni ne pomisljajuci na kakav dribling, onda ok, po tome je on odlican...
Razumljivo je da si razocaran kao i svi navijaci Barce,ali veceras nije stvar bila ni u Sanchezu koliko u tome da jednostavno nismo imali srece,i prisebnosti pri realizaciji.Nije samo aleksis masio sansi,nego svi od reda.24 suta su upucena prema golu i ni jedan nije zavrsio u mrezi.Nadat je se boljoj realizaciji u uzvratu.I pored poraza ja nisam nezadovoljan.nema veze nije se dalo pa sta,jel trebamo sad sve igrace staviti na linc.mislim budi realan,bit ce bolje
-PAJA Fan Club!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 apr 2012, 23:08

I dalje smatram da ce Barca i Real biti u finalu. Losa realizacija odnosno losa igra se ne mogu dvaput ponoviti ;) .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Tarot
Kontakt:

Post Postao/la Tarot » 18 apr 2012, 23:09

Večeras gubite minimalnim rezultatom od 1-0 uz mnoštvo propuštenih prilika .. Koga interesuje rezultat meča Bayern - Real nek se javi na pp .

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 18 apr 2012, 23:10

YaSSaL je napisao/la:Jel' moguce ovo izgubiti? Jel' moguce protiv onakvog odrona zijaniti utakmicu? Jel' moguce da je onakva ekipa uopste dosla do ove faze takmicenja?

Jos ne mogu da vjerujem sve ovo...
Sta pricas ti kakav odron od ekipe???
Chelsea dobro igra, a vas je problem sto ne znate pospremiti loptu u mrezu...
Siguran sam da ste svi gledali utakmicu, jeste li vidjeli kako igraju igraci celzija? oni su ginuli za svaku loptu, tacno im se vidila zelja za pobjedom!
Ja to cijenim kod ekipe...
Iako je celzi danas pobjedio, na Nou Campu se nece dobro provesti, 85% barcelona ide dalje...
A ja sam tipovao danas na celzi :), ali obori me Marsej pih
HALA MADRID!!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 apr 2012, 23:11

Slažem se sa @enobarca, Alexis zaista u nekim situacijama kad treba krenut naprijed, pokušat predriblat, on nema mudda za to, nego stalno vraća loptu natrag...ne može tako stalno ebem mu mater...ima strašnu tehniku, brzinu, al' jednostavno nema mudda...o njegovoj realizaciji, bar što se tiče ove večerašnje tekme, ne treba trošit tastaturu, zaista no comment, mora poraditi na tome...definitivno...

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 18 apr 2012, 23:11

red devil88 je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:Champions League 2011-12
Wednesday 18 April 2012 19.45
Score
Chelsea 1 – 0 (HT 1 – 0) Barcelona

Possession 21% 79%
Corners 1 8
Goal attempts 4 24
On target 1 6
Fouls 12 9
Offside 5 2
Veceras nismo bili miljenici srece,al nazalost to je fudbal.U revansu se nadam prolazu i da nam se vrate ove promasene sanse i da poentiramo.
I sva ta lijepa statistika pada u vodu kad izgubis ali lijepa je to utjeha
Da.svakako da pada,ali meni kao navijacu ovog kluba je vazno da su dali sve od sebe i da su se borili.Bit ce jos pobjeda i poraza na stotine,navijao sam i kad su gubili od levantea navijat cu i dalje.Ova statistika govori da su oni dali sve od sebe al jednostavno veceras nije htjelo u gol.Chelsea-u svaka cast i ako u uzvratu ne uspjemo okrenuti rezultat u svoju korist zasluzeno ce proci.
-PAJA Fan Club!!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 18 apr 2012, 23:13

mandraX je napisao/la:Slažem se sa @enobarca, Alexis zaista u nekim situacijama kad treba krenut naprijed, pokušat predriblat, on nema mudda za to, nego stalno vraća loptu natrag...ne može tako stalno ebem mu mater...ima strašnu tehniku, brzinu, al' jednostavno nema mudda...o njegovoj realizaciji, bar što se tiče ove večerašnje tekme, ne treba trošit tastaturu, zaista no comment, mora poraditi na tome...definitivno...
Napokon neko ko shvata o cemu pricam, bravo!!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 apr 2012, 23:14

mandraX je napisao/la:Slažem se sa @enobarca, Alexis zaista u nekim situacijama kad treba krenut naprijed, pokušat predriblat, on nema mudda za to, nego stalno vraća loptu natrag...ne može tako stalno ebem mu mater...ima strašnu tehniku, brzinu, al' jednostavno nema mudda...o njegovoj realizaciji, bar što se tiče ove večerašnje tekme, ne treba trošit tastaturu, zaista no comment, mora poraditi na tome...definitivno...
Imao je muda kad nam zabi majku mu :lol: ...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 apr 2012, 23:17

adriano_leite je napisao/la: Oni navijaci koji duze navijaju za ovu ekipu, koji su navikli na poraze i debilska izdanja omiljene nam ekipu u pojedinim utakmicama u proslosti, koji su prosli kroz sito i reseto, lakse podnose ovakve utakmice i vise cijene ovu ekipu.
Apsolutno. Kao da su ljudi zaboravili sezone u kojima je Barcelona u posljednjim kolima igrala mečeve za plasman u Ligu Prvaka. Nije to bilo prije 40 godina. :mrgreen: Ovo što se večeras desilo je sasvim normalna stvar u fudbalu. Pa Španija je izgubila od Švicarske i na kraju osvojila prvenstvo. A, i ove godine je Manchester uništio Newcastlea, pa na kraju opet bilo 1:1. Loš dan se desi svima, ali zbog toga se ne treba niko kriviti. :mrgreen: Što je najžalosnije, nakon meča u kome je Barcelona bila bolji rival, ljudi bi mijenjali 4-5 igrača, trošili milione i tako se borila protiv sreće. :mrgreen:
Nego, kad si već spomen'o tog golmana, ja sam prije par mjeseci pročitao da je na Barceloninom radaru. Sad, koliko ima istine u tim špekulacijama - to ne bih znao reći. A sigurno je da momak ima potencijal da bude jedan od boljih. Nijemac je, a svi znamo kakve oni golmane imaju. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 18 apr 2012, 23:19

Nail for Real je napisao/la:
Imao je muda kad nam zabi majku mu :lol: ...
A jes vama tesko zabiti(malo sale) :lol: ...

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 apr 2012, 23:22

Evo kako je večerašnji Chelseajevu taktiku vidio Emmanuel Frimpong (slika s njegovog Twittera)
:mrgreen:
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 apr 2012, 23:24

Monolog je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Oni navijaci koji duze navijaju za ovu ekipu, koji su navikli na poraze i debilska izdanja omiljene nam ekipu u pojedinim utakmicama u proslosti, koji su prosli kroz sito i reseto, lakse podnose ovakve utakmice i vise cijene ovu ekipu.
Apsolutno. Kao da su ljudi zaboravili sezone u kojima je Barcelona u posljednjim kolima igrala mečeve za plasman u Ligu Prvaka. Nije to bilo prije 40 godina. :mrgreen: Ovo što se večeras desilo je sasvim normalna stvar u fudbalu. Pa Španija je izgubila od Švicarske i na kraju osvojila prvenstvo. A, i ove godine je Manchester uništio Newcastlea, pa na kraju opet bilo 1:1. Loš dan se desi svima, ali zbog toga se ne treba niko kriviti. :mrgreen: Što je najžalosnije, nakon meča u kome je Barcelona bila bolji rival, ljudi bi mijenjali 4-5 igrača, trošili milione i tako se borila protiv sreće. :mrgreen:
Nego, kad si već spomen'o tog golmana, ja sam prije par mjeseci pročitao da je na Barceloninom radaru. Sad, koliko ima istine u tim špekulacijama - to ne bih znao reći. A sigurno je da momak ima potencijal da bude jedan od boljih. Nijemac je, a svi znamo kakve oni golmane imaju. 8-)
Ma naravno, ali eto ima ovih mladjih narastaja koji su navikli samo na pobjede i titule :D tako da i njih moramo da razumijemo mi iskusniji koji smo se svega nagledali :lol: .
Amin da je ter Stegen na nasem radaru, jako bi me obradovalo ako bi on dosao kod nas, jer je veliki potencijal, a ne bi nas vjerovatno ni puno kostao jer jos nije u pravim godinama za golmana. Vjerovatno bi to bilo do nekih 10-15 miliona i bili bismo mirni narednih 10-15 godina, s obzirom koliko dugo golmani mogu vrhunski da brane, a malom je tek cini mi se 20 godina, ili mozda i 19. Valdez mi od prvog dana nije drag, jer covjek brani nemoguce a prima glupe golove, pa nikad necu zaboraviti kada mu Villa zabi s centra :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 18 apr 2012, 23:25

DesimaL je napisao/la:Evo kako je večerašnji Chelseajevu taktiku vidio Emmanuel Frimpong (slika s njegovog Twittera)
slika
S tim da je i na Drogbi bilo igrača koliko na Messiju, ali je Drogba otresao svakog od njih.
CAMP MOU!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 apr 2012, 23:26

enobarca je napisao/la:
Napokon neko ko shvata o cemu pricam, bravo!!!
Možda i mi ovdje previše kenjamo, imao je on dosta dobrih utakmica, nedo Bog da ja ovim postom gore želim da kazem da je on los igrac, nema sanse, lik je masina...mozda je i ovo stalno vracanje lopte neka Pepova taktika, nešto slično...al' kad ti se ukaže prilika, kad ideš 1 na 1 sa igračem, šta fali pokušat' proć', ako uspije - 90% je gol, ako ne - 'ebaji ga, ko ne riskira - taj ne profitira.... A Alexis je večeras imao par sličnih situacija...

Pedro, jel' ovo onaj igrač što je prošle sezone razvaljivao? Što je redovno punio mreže protivnicima? Ne liči mi nikako na njeg'...ma ni blizu...večeras je igrao 20 minuta (otprilike), pa 15 minuta se lik borio sa terenom da konačno stane na isti sa dvije noge, bez ikakvog klizanja...fuj...

Puyol - jedan jedini oca mi, kako lik igra, kakvu snagu ima, jebbote u nekim trenutcima sam mislio da mu je 20 godina...šteta za onaj šut glavom...

Fabregas, ja ne znam koji mu je qrac večeras...ne može se reći da je bio ****, al' daleko je bio od onoga što on može zaista...

Iniesta mora igrati u sredini!!! Nikakvo krilo eblo ga ono!

Ostali, svi ok...nije niko zakazao, možda je Messi mogao više, al' teško jbg, čim primi loptu trojica su oko njega...

Nadam se da će Barca proći, zaslužili su zaista, nadam se da će ova realizacija doći na svoje...al' prije toga - Real!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 apr 2012, 23:27

Namiks je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:Evo kako je večerašnji Chelseajevu taktiku vidio Emmanuel Frimpong (slika s njegovog Twittera)
slika
S tim da je i na Drogbi bilo igrača koliko na Messiju, ali je Drogba otresao svakog od njih.
Upravo,na Drogbi se prava redaljka vrsila,tako da slika pomalo lose odslikava situaciju na terenu,pogotovo sto ni izbliza Messi nije bio ovoliko cuvan. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 18 apr 2012, 23:28

Ja baš mislim da je bilo kontra ,više igrača bilo na Drogbi nego na Messiju :mrgreen:

Biće ovo zanimljivo.
You'll never walk alone.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.