enobarca je napisao/la:mandraX je napisao/la:Slažem se sa @enobarca, Alexis zaista u nekim situacijama kad treba krenut naprijed, pokušat predriblat, on nema mudda za to, nego stalno vraća loptu natrag...ne može tako stalno ebem mu mater...ima strašnu tehniku, brzinu, al' jednostavno nema mudda...o njegovoj realizaciji, bar što se tiče ove večerašnje tekme, ne treba trošit tastaturu, zaista no comment, mora poraditi na tome...definitivno...
Napokon neko ko shvata o cemu pricam, bravo!!!
Možda i mi ovdje previše kenjamo, imao je on dosta dobrih utakmica, nedo Bog da ja ovim postom gore želim da kazem da je on los igrac, nema sanse, lik je masina...mozda je i ovo stalno vracanje lopte neka Pepova taktika, nešto slično...al' kad ti se ukaže prilika, kad ideš 1 na 1 sa igračem, šta fali pokušat' proć', ako uspije - 90% je gol, ako ne - 'ebaji ga, ko ne riskira - taj ne profitira.... A Alexis je večeras imao par sličnih situacija...
Pedro, jel' ovo onaj igrač što je prošle sezone razvaljivao? Što je redovno punio mreže protivnicima? Ne liči mi nikako na njeg'...ma ni blizu...večeras je igrao 20 minuta (otprilike), pa 15 minuta se lik borio sa terenom da konačno stane na isti sa dvije noge, bez ikakvog klizanja...fuj...
Puyol - jedan jedini oca mi, kako lik igra, kakvu snagu ima, jebbote u nekim trenutcima sam mislio da mu je 20 godina...šteta za onaj šut glavom...
Fabregas, ja ne znam koji mu je qrac večeras...ne može se reći da je bio ****, al' daleko je bio od onoga što on može zaista...
Iniesta mora igrati u sredini!!! Nikakvo krilo eblo ga ono!
Ostali, svi ok...nije niko zakazao, možda je Messi mogao više, al' teško jbg, čim primi loptu trojica su oko njega...
Nadam se da će Barca proći, zaslužili su zaista, nadam se da će ova realizacija doći na svoje...al' prije toga - Real!