FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako bi birao koga da ostavimo to bi bili Mustafa, Veseli, Dado, Sipovic, Sinisa, Hajdar i meni Asim nije los jer ima brzinu koja nama treba. Ostalo nabit s noge na nogu..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ja bih samo Veselinovića ostavio od sadašnjih krila za narednu sezonu.
Protiv Slobode bih izveo ovaj sastav:

Ako ne bude Šaban spreman, onda Hajdarevića umjesto njega. Bogija i Stanu odmoriti.

Ovo je statistika golova koje je Sloboda postigla ove sezone, te vremenski intervali tih golova. Sloboda igra dosta slabije prvo poluvrijeme, što vidimo po broju postignutih i primljenih golova.
Protiv Slobode bih izveo ovaj sastav:

Ako ne bude Šaban spreman, onda Hajdarevića umjesto njega. Bogija i Stanu odmoriti.

Ovo je statistika golova koje je Sloboda postigla ove sezone, te vremenski intervali tih golova. Sloboda igra dosta slabije prvo poluvrijeme, što vidimo po broju postignutih i primljenih golova.
Kad ce Ermin biti iole spreman? On nece nikad cijelu moci, ali je predobar za 20 minuta otprilike. Dosta moze pomoci. Uz Veselinovica na drugoj strani izgleda to top sto se tice krila. Ramovic vec dosta slabo u zadnje vrijeme...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I ja čisto sumnjam da Bibliotekar i Stanić mogu odigrati 3 tekme u 7 dana,tako da očekujem 3-4 promjene.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ali kakav glup kiks Bogicevica i Sipovica nas je mogao kostati sinoc. Boze dragi, obojica kod lopte i gledaju ko da je milion maraka, a ne lopta koju trebaju izbit u pm. Sipovic je borben i vidi se da mu je stalo, ali nekad 
Najgora dilema mjesto stopera a ne zna se koje gori Bogi i Rodin. Rodin je takav kiks igrac kao Kemo da je to ne povjerovati. A bas u Tuzli ce nam biti potrebno da na toj poziciji budemo full dobri, inace cemo ga poflautati..
Znal ko kakav je Ramić iz Goška bil nam valjo na ljeto ?
Pregledah izvjestaj s utakmice. Osim jedne sanse koju si imali zbog greske naseg stopera nista nisu uradili na utakmici.
Sudiju suspendovati da vise nikad ne sudi. Crveni karton ko suza, a penal ne moze biti ocigledniji na 2 metra od njega gdje imao jako dobar pregled trenutka kad lopta pogadja igraca Širokog u ruku. Jedino ocigledno je da nije svirao penal s namjerom, drugog razloga nema, a niti opravdanja. Direktno pobjedom bi otisli u evropu.
Ne smije nam se vise desiti sezona da se štima jednom Radniku. **** nam je hadzija majku majcinu na svim poljima, fuj.
Sudiju suspendovati da vise nikad ne sudi. Crveni karton ko suza, a penal ne moze biti ocigledniji na 2 metra od njega gdje imao jako dobar pregled trenutka kad lopta pogadja igraca Širokog u ruku. Jedino ocigledno je da nije svirao penal s namjerom, drugog razloga nema, a niti opravdanja. Direktno pobjedom bi otisli u evropu.
Ne smije nam se vise desiti sezona da se štima jednom Radniku. **** nam je hadzija majku majcinu na svim poljima, fuj.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ramic je nase dijete, mislim cak da je kod Osima debitovao. Ne znam sta da ti kazem.Cevap je napisao/la:Znal ko kakav je Ramić iz Goška bil nam valjo na ljeto ?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Joj Boga vam manite se Hadzica, Ramica, gdje ce to igrati kod nas majka mu stara.
Spic mora biti kvaliteta Lendrica, sve ostalo mi se ne pomicemo nigdje.
Doveli ovu sohu Zajmovica, njega se otarasimo pa opet da dovodimo Ramice, Hadzice. Nemojte molim vas. Znam da ih nece dovoditi al provlaciti takve price..
Spic mora biti kvaliteta Lendrica, sve ostalo mi se ne pomicemo nigdje.
Doveli ovu sohu Zajmovica, njega se otarasimo pa opet da dovodimo Ramice, Hadzice. Nemojte molim vas. Znam da ih nece dovoditi al provlaciti takve price..
DEFANZIVAC NAPUŠTA GRBAVICU: Žele ga dva kluba iz BiH, Željo mu pronašao zamjenu
Siniša Stevanović, koji je u zimskom prelaznom roku 2016. godine stigao u Željezničar u ljetnom prelaznom roku napustit će Grbavicu, saznaju ****.
Desnom beku plavih ugovor ističe 31. maja 2019. godine, a prema našim saznanjima Uprava Plavih je odlučila da mu neće ponuditi nastavak saradnje. Stevanović je izgubio mjesto standardnog prvotimca Željezničara, pa je bilo i za očekivati da ne ostane na Grbavici.
Za njegove usluge su, navodno, zainteresovani Mladost iz Doboja kod Kaknja i Borac iz Banja Luke, koji se vraća u Premijer ligu BiH. Ovaj desni bek, koji je sa Plavima prošle sezone osvojio Kup naše zemlje u dresu Željezničara je odigrao 92 zvanične utakmice.
Kako je naš portal ranije pisao Željo je zamjenu za Stevanovića pronašao u mladom desnom beku Slobode Amaru Beganoviću, koji igra sjajno ove sezone. Uprava Željezničara čini sve kako bi ovog talentovanog defanzivca dovela na Grbavicu.
Sloboda i Željezničar će sutra od 20 sati na stadionu Tušanj odigrati svoj susret 29. kola BHT Premijer lige BiH.
Zar ovaj nema ugovor sa Slobodom na duze? Ako ima nista od toga.
Železničar mora paziti na njuške kakve dovodi i na DNK igraca poseljačit će te se sa ovim iz Slobode
Moramo se bazirati na ove mlade igrace u drugim klubovima tipa Mustafe. Ovaj mali desni bek je odlican, samo koliko ima istine u tome.
Nema istine, ovaj portal sportske mlate gluposti danimaBezideja je napisao/la:Moramo se bazirati na ove mlade igrace u drugim klubovima tipa Mustafe. Ovaj mali desni bek je odlican, samo koliko ima istine u tome.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pretpostavio sam.irfo je napisao/la:Nema istine, ovaj portal sportske mlate gluposti danimaBezideja je napisao/la:Moramo se bazirati na ove mlade igrace u drugim klubovima tipa Mustafe. Ovaj mali desni bek je odlican, samo koliko ima istine u tome.
Sloboda bez Ivetića, Barabana, Husejinovića i Alispahića protiv nas.
-
Ahmerakaa1921
- Kontakt:
Bez 4 glavna igraca igraju, ovo se mora iskoristiti!! i mi smo kriticni ali oni bez ove cetvorice su mrtva ****
Ne znam, opet ne mogu biti nešto posebno optimističan. Ono što je po meni šokantno je to da protiv top 6 ekipa nismo dali nijedan (!!!) go u ovoj drugoj polusezoni. Znači pitari 0-3, Široki 0-0, Sloboda 0-0, Radnik 1-0 i Zrinjski 1-0.
Ono čemu se nadam da nećemo gledati kao godinama unazad u Tuzli (izuzev u kupu prošle godine) izbijanje i nabijanje lopte od strane naše ekipe jer Krpić nema šta da traži pored Adžema i Ignjatovića u zračnim duelima.
Ono čemu se nadam da nećemo gledati kao godinama unazad u Tuzli (izuzev u kupu prošle godine) izbijanje i nabijanje lopte od strane naše ekipe jer Krpić nema šta da traži pored Adžema i Ignjatovića u zračnim duelima.