Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
raul-zakon je napisao/la:Ma znam, al' opet...dosadno ovako, ubi.![]()
Makar neki stoper ili desni bek, to fali...
Recimo onaj Brazilac, Fernandes, kako li, kažu da je očarao Jozu. Šta je s s njim ?
zizu1991 je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:Ma znam, al' opet...dosadno ovako, ubi.![]()
Makar neki stoper ili desni bek, to fali...
Recimo onaj Brazilac, Fernandes, kako li, kažu da je očarao Jozu. Šta je s s njim ?
I da pominjali su Ivanovića, kada bi on došao u Real, mogao bi Ramos na prirodnu poziciju, smatram da je Realu najveći problem skok igra, Bayern ih je ubio iz kornera ( množina ) i u prekidima, msm, ne mora to da bude Ivanović, kako ti kažeš, samo neki kvalitetan štoper, to nam treba
Sajmerit je napisao/la:Real dogovara transfer lucasa moure,roditelji mu stigli kod pereze na veceru jucer samo sao paolo trazi previse para za njega oko 40 miliona funti
Najvjerovatnije da cemo gledati ovog malog lucasa mouru u madridu slijedece sezone,gledao sam neke snimke igra momak super tek mu 19 godina
Sve dok "you-know-who" ne odluči da navrati !zizu1991 je napisao/la:Polako vraćamo ovu temu u " normalu "
Normalno, ni ja ne bih volio da ide Higuain, samo ne znam, šta igra Moura ? Koju poziciju ?raul-zakon je napisao/la:
Sve u svemu, Mou je ranije rekao da u klub neće dovoditi igrače iste ili čak lošije kvalitete od ovih koje imamo samo da bi se nešto kupovalo ! Dakle u obzir dolaze samo oni igrači who could add something to the team !
@Sajmerit, nije mi to drago.
Mislim, znam da sada izgleda kao da sam sebe demantujem, ali ne bi volio tog malog vidjeti kod nas !
Super je on igrač, veliki talent i sve to, ali ako bi on došao to bi vjerovatno značilo da Pipita ide, a ako moram birati između "Madridista en corazon" i "wonderkid from Brazil" ja biram ovo prvo !
raul-zakon je napisao/la:Sve dok "you-know-who" ne odluči da navrati !zizu1991 je napisao/la:Polako vraćamo ovu temu u " normalu "![]()
Sve u svemu, Mou je ranije rekao da u klub neće dovoditi igrače iste ili čak lošije kvalitete od ovih koje imamo samo da bi se nešto kupovalo ! Dakle u obzir dolaze samo oni igrači who could add something to the team !
Mislim, znam da sada izgleda kao da sam sebe demantujem, ali ne bi volio tog malog vidjeti kod nas !
Super je on igrač, veliki talent i sve to, ali ako bi on došao to bi vjerovatno značilo da Pipita ide, a ako moram birati između "Madridista en corazon" i "wonderkid from Brazil" ja biram ovo prvo !
nemampojma je napisao/la:Ne znam je li neko spomenuo, ali eno ima na AS povezivanje Reala sa Lahmom. Odličan igrač mada od toga nema ništa, a prvi je razlog što je on jedan od najboljih igrača Bayerna, kluba kojem ne trebaju pare i kluba koji je poznat da ne prodaje svoje najbolje igrače.
Bojim se da su, ako Moura dođe, šanse da Pipita ide 90%:10%.Sajmerit je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:Sve dok "you-know-who" ne odluči da navrati !zizu1991 je napisao/la:Polako vraćamo ovu temu u " normalu "![]()
pa dobro ne mora znaciti da pipita ide ne igra lucas moura klasicnog spica vise igra iza napadaca,ima predobru tehniku i extra je mali,ali ipak nisam ni ja za to da se baci 40 miliona na igraca od 19 godina,po meni ove sezone bi trebalo samo beka dobrog dovesti i mi smo spremni za slijedecu sezonu.Sto se ekipa vise mijenja teze je uigrati a momci igraju strasno sada tako da nam ne treba pojacanja puno mozda ovaj danilo iz porta da dode cisto jer arbeloa nije pouzdan 100 %
Nisam BvB - ovac, ali evo osnovnih podataka : rođen je 1985god, igra desnog beka, procijenjen je na jednoj poznatoj njemačkoj stranici na 9 miliona eura... toliko znamraul-zakon je napisao/la:
Molio bih nekog od BvB-ovaca da mi kažu/napišu nešto više o onom Piszczeku, o kakvom se igraču radi, koju poziciju igra(LB ili RB), koliko godina ima, te koliko je pristupačan za transfer. Hvala !
auuuuuuuuu '85...star. Ja sam mislio da on ima max. 22 god.zizu1991 je napisao/la:Nisam BvB - ovac, ali evo osnovnih podataka : rođen je 1985god, igra desnog beka, procijenjen je na jednoj poznatoj njemačkoj stranici na 9 miliona eura... toliko znamraul-zakon je napisao/la:
Molio bih nekog od BvB-ovaca da mi kažu/napišu nešto više o onom Piszczeku, o kakvom se igraču radi, koju poziciju igra(LB ili RB), koliko godina ima, te koliko je pristupačan za transfer. Hvala !
raul-zakon je napisao/la: auuuuuuuuu '85...star. Ja sam mislio da on ima max. 22 god.![]()
Koliko taj Danilo ima godina ?
To je 20-21 godina...nije loše, ako ima imalo Carrlosa u sebi treba to odmah kaparisat' !zizu1991 je napisao/la:raul-zakon je napisao/la: auuuuuuuuu '85...star. Ja sam mislio da on ima max. 22 god.![]()
Koliko taj Danilo ima godina ?
Evo sada gledam, moje godište, 1991
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.