Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Invincibles
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ja se samo bojim da ne zavrsimo medju prva 4 jer ce opet idiot(i) po svome... 

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
-
- Kontakt:
Joj nisam ni sanjao da ce mi jednog dana biti zao sto je Bandera otisao,jao kako bi nam tek sad dobro dosao,ko melem na ranu !
Iskreno, ove sezone se nimalo neću nervirati, niti ću brinuti o tome, koji će Arsenal završiti. Mislim da je realno da budu četvrti, al' i ako ne budu, zaslužili su. 
Idemo laganini...

Idemo laganini...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
treba krah da se desi, i da hoce tako bit, da izgubi svaki derbi ubjedljivo, da ispadnu i LP bez ijedne pobjede, budu 10 na tabeli, da im navijaci javno .ebu mater svima i njemu i upravi, da traze povrat novca od karata, nedolaze na tekme, da spaljuju slike sa celnicima uprave i AW-om, i svako huliganstvo koje moze da se dogodi bas da se njima dogodi, eh tada se je nadati nekim promjenama na bolje.arsengunner je napisao/la:doci ce vrijeme kada ce nas kostati politika "nedam ti platu kakvu mozes imati u jednom osrednjem klubu" davno je plata jednog top igraca skocila na 200 hiljada eura a u arsenal ni stoju nedaju nikom...e nemoze,ove godine cemo da placemo za ligom prvaka
Samo za Kronkea, jboguzicu.
- adriano_leite
- Kontakt:
Dosli bi oni da ih se kako moze dovesti za max 5 miliona ili da imaju po 16 godina pa ih dzabice dovesti. Zaista nevjerovatno sta Arsene radi, kao da nije skontao da danas para busi gdje burgija nece, on nesto "po starom receptu, a virus uznapredovao". Covjek vidi da nije nista napravio godinama i on opet ne mijenja nista. Dosli su Poldi i Giroud, ali otisao jedan Song i on nije mogao dati te pare za npr. M'Villu ili duplo manje za Tiotea ili pisljivih 5-6 miliona za Wiela da mu popuni desni bek jer je Sagna povrijedjen i Bog zna u kakvom ce se stanju vratiti. Nadam se da cete se izvuci, jer ste klub sa lijepom tradicijom. Ne znam sta se mora desiti da Arsene skonta gdje grijesi, ali ocito po ovom njegovom ne ide. Legenda je i sve, ali i najbolji grijese, pa tako i on, samo sto on tesko da uci iz gresaka.munja je napisao/la:M Villa, Cabaye, Capoue, Tiote, V.D.Wiel, Dzeko, Del Piero, MBiva, itd, itd toliko moji o nekoj euforiji, o pesimisticnoj euforiji nekako mi bolje zvuci, ostaje nam samo da se nadamo dobrim rezultatima u narednim mecevima, sto prije povratku Sagne, Rosickog i Jacka, te formi ili ozljedi Diabia, ako nedode ubrzo u formu bolje mu je da se ozlijedi ponovo pa da se da sansa Coquelinu ili Pongu, opet je to manje zlo, dati da igraju buduci prvotimci.
a ono "mi vjerujemo u Wengera" polako postaje "mi vjerujemo u Wengerova razocarenja"
Sretno Arsenalu, sabura i zdravlja navijacima ovog tima.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
al najjače svi tako razmišljamo, i ono klub malo uđe u formu ovo ono, pa opet iznova njesra.Arnelinho je napisao/la:Iskreno, ove sezone se nimalo neću nervirati, niti ću brinuti o tome, koji će Arsenal završiti. Mislim da je realno da budu četvrti, al' i ako ne budu, zaslužili su.
Idemo laganini...
hajmo jovo nanovo

Vođa zna.
Neću, budi siguran. Volim kad Arsenal pobjeđuje, al' već od utakmice sa Liverpoolom će mi biti svejedno. Ne isplati se, ja njima sedmično najmanje dobra dva sata namijenim, kad je LP i 4. A gdje je vrijeme izgubljeno na netu, čitanje po portalima, emisije, klipovi. Jbt im mater, imam ja važija posla od toga ionako zadnjih dana ne znam kud udaram od obaveza.
[youtube][/youtube]
hocemo zadnjeg veznog---> hocemo k.rac
hocemo odbrambenog univerzalca---> hocemo k.rac
treba vidit s papetom jel on u formi,najbolji strani igrac francuske lige,mozda nas on izvadi
hocemo zadnjeg veznog---> hocemo k.rac
hocemo odbrambenog univerzalca---> hocemo k.rac
treba vidit s papetom jel on u formi,najbolji strani igrac francuske lige,mozda nas on izvadi
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
ma nije problem ova sezona, ali sta sa narednom ili onom iza ?
Ocito nam je ova ranija izjava Hill-Wooda putokaz i za ovu sezonu
Ocito nam je ova ranija izjava Hill-Wooda putokaz i za ovu sezonu
WOULD BE NICE TO FINISH IN TOP 4, BUT NOT A DISASTER IF WE DON'T
Everton jedan ima bolje pojedince, Totham ima trenutno bolje pojedince, slabiji klubovi se ozbiljno pojacavaju, pa sta ovaj klub radi, ukopava samog sebe...nemogu da vjerujem ali zaista nemogu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Po cemu to? Jedan Jagielka da je bolji od Vermaelena ili jedan Vertonghen? Kosa necu ni da spominjem covjek je klasa iznad Vermaelena.munja je napisao/la:Everton jedan ima bolje pojedince, Totham ima trenutno bolje pojedince,
Celik!3,2,2.
Baines, Felaini da nepisem dalje
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Felaini jaci od Cazorle? A Baines jeste. Zato golman, drugi stoper, prvi stoper, bek, krila oba, centralni vezni, ofanzivni vezni, spicevi.
Celik!3,2,2.
liverpool i arsenal = BRACA po suzama hahahah
- arsengunner
- Kontakt:
ali dobro,wenger je takav, i ja sam glup sto sam se ponadao kao prosle godine transferima u zadnji cas..tada je bila drugacija situacija. Sad je wenger unaprijed poslozio sve kockice( mislim da je znao da ce van pussy otici),doveo pojacanja i sad samo treba da se to uigra i poslozi i sve ce doci na svoje jer dominacija je neminovnost!!
ocigledno da im fali igre i kondicije, gledao sam real neku noc i ozil i khedira su umrli u 70 minuti,isto kao cazorla i podolski..samo vremena malo treba sve ce se to slozit 

Samo WENGER istina je!!!
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... slowly-too" onclick="window.open(this.href);return false;
@AGB shvatio sam te sad

@AGB shvatio sam te sad

Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Za wengera specijalno !
Za wengera specijalno !
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
-
- Kontakt:
navijam za arsenal od malena ali ovaj klub je postao prosjek i to je cinjenica 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I ? I moj Celik je prosjek pa idem na svakukinder_jaje je napisao/la:navijam za arsenal od malena ali ovaj klub je postao prosjek i to je cinjenica

Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.