FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Engleze nikad otpisivati! Da se ne pokajete nakon ovog dvomeca
Znači Martinez u odbranu? a Gustavo kao zadnji vezni protiv Arsenala?!
Zelja mi se ispunila . Favoriti smo al bice stvarno tesko jer nije ni Arsenal rinaka
Mozda cak i golovi u gostima odluce

Mozda cak i golovi u gostima odluce
Thomas Müller - Fußballgott
- bavaraccccc
- Kontakt:
Bice to apsolutno fenomenalna tekma,obje ekipe igraju napadacki nogomet i nece biti misevskog bunkerisanja i povlacanja sto mi je drago radi same tekme,stavise sada kada razmislim kada bih mogao birati izabrao bih Arsenal,jasno je da smo favoriti i tako se i trebamo postaviti,odmah cvrsto se postaviti u Londonu i pokazati ko je gazda.... 

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Brat mi navija za Arsenal tako da ce biti u kuci svadja xD Pobjedicemo ih ! 

Mia San Mia...
- Rekordmeister
- Kontakt:
Jedina realana opcija je ta.Ne zelim ni pomisljati da ce staviti Buytena,na onakvu brzu i mladu navalu Arsenala.davud87 je napisao/la:Znači Martinez u odbranu? a Gustavo kao zadnji vezni protiv Arsenala?!
Milsim da ne bi trebalo biti nekih problema protiv Arsenala, prolazimo aBd 

Volim te Zeljo!!!
Slažem se, samo onda ne znam kakvu li svrhu ima Buyten kao četvrti odbrambeni u ekipi Bayerna, kada za ovakve situacije imamo Martineza pa i Gustava?Rekordmeister je napisao/la:Jedina realana opcija je ta.Ne zelim ni pomisljati da ce staviti Buytena,na onakvu brzu i mladu navalu Arsenala.davud87 je napisao/la:Znači Martinez u odbranu? a Gustavo kao zadnji vezni protiv Arsenala?!
- anton 1983
- Kontakt:
Mislim pazite koliko smo mi jaki: Mi smo u biti dobili drugog po redu najtežeg protivnika i zadovoljni smo!!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Sammer: Čast mi je što poznajem Wengera, bit će uzbudljivo protiv Arsenala
U osmini finala Lige prvaka sastat će se Arsenal i Bayern Munchen, a Mathias Sammer, sportski direktor Bavaraca, uzbuđen je zbog ovakvog žrijeba i istakao je da mu je veliko zadovoljstvo što će poznaje dobro Arsena Wengera.
Summer kaže da Bayern mora osigurati mjesto u četvrtini finala Lige prvaka. Wenger tečno govori njemački jezik, a i bio je član njemačke vojske, tako da je sportskom direktoru Bavaraca velika čast što poznaje francuskog sutručnjaka.
"Veoma atraktivan žrijeb, koji obećava da će biti veoma uzbudljivo. Moramo osigurati mjesto u narednom krugu. Imao sam zadovoljstvo da upoznam Wengera malo bolje. On je sjajna osoba i djelimično je Nijemac. Igranje na tom stadionu protiv takvog protivnika će biti veoma atraktivno", rekao je Summer.
Thomas Müller - Fußballgott
- BavaracZenica
- Kontakt:
Upravo gledam " onclick="window.open(this.href);return false; kada smo igrali protiv Arsenala u sezoni 2000/2001 Na njihovom terenu je bilo 2-2 vodili su 2-0 Henry i Kanu.. a onda Tarnat cini mi se i slobodnjak Mehmeta
Strasno
:) onda u istoj sezoni smo igrali kak slijedi : Bayern Munchen-Arsenal 1-0
i sezona 2004/2005 ja mislim bilo je na nasem stadionu 3-1 i onda smo na njihovom stadionu izgubili 1-0 i prosli smo dalje
:) znaci
Arsenal - 1 pobjeda Bayern - 2 pobjede i jedna utakmica odigrana nerjeseno

Arsenal - 1 pobjeda Bayern - 2 pobjede i jedna utakmica odigrana nerjeseno

FC Bayern !!!!!
Utakmice ce biti kvalitetne i lijepe za gledanje, sanse su na vasoj strani, trenutno ste mnogo bolji nego mi, al jbg nikad se ne zna 

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Bavarac iz Zenice mi je uzeo rijec iz usta...
Ja ove omladine 
Nego, neke su mi sitnice zapele za oko sokolovo i hajd reko da ih sa vama podijelim...
Kampanja za nok-aut B-) fazu za nas pocinje i zavrsava u Londonu (nije isti stadion,ali taman dovoljno razlike da se kupi kikiriki i pice).
U sezoni 2000/01 smo prvo put igrali protiv Topnika i sastali se s njima u drugoj fazi i na kraju osvojili. A prethodno smo titulu LP-a izgubili od crvenih Engleza (a prosle sezone nafakaski plavi Englez).
U sezoni 2004/05 smo igrali takodjer u 1/8 finala protiv Topnika i Piza je u pobjedi od 3:1 dao dva gola. U narednon kolu nas je izbacio plavi Englez.
Takodjer, bice ovdje male pozdravne note sa Podolskim koji pamti predivne 3 godine svoje karijere u Bavariji
Nesto mi opet govori da cemo Klempu preko ledja Engleza podignuti i to jos na engleskom tlu
I da, prvi mec se igra 19.2., a drugi 13.3.
Ajd zivili

Nego, neke su mi sitnice zapele za oko sokolovo i hajd reko da ih sa vama podijelim...
Kampanja za nok-aut B-) fazu za nas pocinje i zavrsava u Londonu (nije isti stadion,ali taman dovoljno razlike da se kupi kikiriki i pice).
U sezoni 2000/01 smo prvo put igrali protiv Topnika i sastali se s njima u drugoj fazi i na kraju osvojili. A prethodno smo titulu LP-a izgubili od crvenih Engleza (a prosle sezone nafakaski plavi Englez).
U sezoni 2004/05 smo igrali takodjer u 1/8 finala protiv Topnika i Piza je u pobjedi od 3:1 dao dva gola. U narednon kolu nas je izbacio plavi Englez.
Takodjer, bice ovdje male pozdravne note sa Podolskim koji pamti predivne 3 godine svoje karijere u Bavariji

Nesto mi opet govori da cemo Klempu preko ledja Engleza podignuti i to jos na engleskom tlu

I da, prvi mec se igra 19.2., a drugi 13.3.
Ajd zivili

Sent from my Philips Smart TV.
Ja sam zelio Milaneze, a mi dobili jedini klub koji simpatisem u EPL, no sta je tu je.
Ni u kom slucaju ne podcijeniti topdzije. Moraju se se odigrati dvije utakmice na vrhunskom nivou bez ikakvog kalkulisanja ako zelimo u cetrtfinale.
Ni u kom slucaju ne podcijeniti topdzije. Moraju se se odigrati dvije utakmice na vrhunskom nivou bez ikakvog kalkulisanja ako zelimo u cetrtfinale.

Po meni dvomec niti smrdi niti mirise, i konacan sud o ovom duelu treba donositi tek nakon 31.Januara - jer treba vidjeti sta ce Arsenal uraditi u zimskom prelaznom roku.
Istina Bayern je favorit, ali me malo brine situacija oko stopera i nadam se da ce uspjeti pronaci adekvatno rijesenje do ove utakmice. Mislim da je bolje spustiti euforiju i sa velikom dozom opreza uci u ovaj dvomec - i ako vjerujem u Bayern i njihov prolaz dalje.
Istina Bayern je favorit, ali me malo brine situacija oko stopera i nadam se da ce uspjeti pronaci adekvatno rijesenje do ove utakmice. Mislim da je bolje spustiti euforiju i sa velikom dozom opreza uci u ovaj dvomec - i ako vjerujem u Bayern i njihov prolaz dalje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Marsal
- Kontakt:
Pa aman druže ako je tako slobodno dođi i napiši neki post na našoj temi, jesmo ludi i budale ali zadnji put kad sam provjeravao nismo bili kanibali.Bilall je napisao/la:Ja sam zelio Milaneze, a mi dobili jedini klub koji simpatisem u EPL, no sta je tu je.

Nego dolazim u miru i pokusat cu bit objektivan koliko mogu.
Moja želja je bila Bayern baš kao i burzina. Ne zato što smatram da vas možemo izbaciti, iznenaditi. Jok. Nego zato što preferiramo prilično sličan stil nogometa i obe ekipe nisu najbolje kada baš igraju protiv nekih bunkeraških ekipa.
Mislim i smatram da ste vi bolja ekipa, ali čuda se dešavaju.
Mnogo toga je trenutno na vašoj strani:
- trener vam je bolji taktičar od Wengera
- mnogo jača odbrana nego naša
- strašan vezni red s kojim se Arsenalov poredit ne može
Ali ipak ne bih rekao da Arsenal nema nekih šansi, mislim da itekako imamo i da uz požrtvovanu i pametnu igru možemo dalje i mislim da će Arsenal igrati mudro protiv Bayerna a ne da će pokušati nametnuti svoju igru. Prilično sam siguran da će se Bayernu ciljano prepustit sredina terena i čekati neka kontra koju će istrčati Oxlade-Chamberlain i Theo Walcott. To je naša šansa.
Ipak da se sad moram kladit na prolaz, moje pare bi bez sumnje išle na Bayern. Toliko od mene, ovo mi je prvi post na ovoj temi iako je redovno pratim ali eto nisam htio ništa pisati jer bi u poređenju sa nekim forumašima ovdje moje nogometno znanje ispalo smiješno. Pozz

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Odlično, ovo sam priželjkivao. Neće biti bunkerisanja i to je najveći razlog što mi je Arsenal "zapao" za oko kad je završena grupna faza.Arsenal lošiji nego prošlih sezona ali i ovo je sasvim dovoljno da se ne smije podcijeniti.Sve u svemu, očekujem dvije dobre utakmice pa ako su bolji neka i prođu dalje.
Eh @Marsal
dok si tu, brat ti je poručio da počneš spremati pare(6 bodova nije malo kaže
) a usput ako si tako lak na poklanjanju para mogli bismo se i nas 2 nešto dogovoriti oko LP

Eh @Marsal

dok si tu, brat ti je poručio da počneš spremati pare(6 bodova nije malo kaže

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma kakav Arsenal d.o.o, otrescemo ih ko slinu, kakav Arsenal to je nikakava ekipa, jaci smo od njih na svakoj poziciji,nemaju sta traziti protiv giganta iz Munchena.
Dakle nista od zalbe na odluku DFB komisije o dvije utakmice suspenzije za Riberya.
Rummenigge: "Klub i igrač su odlučili da prihvate odluku DFB-a. Žao nam je što Franck neće moći igrati".
Rummenigge: "Klub i igrač su odlučili da prihvate odluku DFB-a. Žao nam je što Franck neće moći igrati".
- gerdmuller
- Kontakt:
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/233 ... NNKtuS88m8" onclick="window.open(this.href);return false; 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.