FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mislim na buduce generacije, ova nije zasluzila da im se hrana donese za sto.Osim13 je napisao/la:Dajte im šator, za bolje nisu
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Livada i nek se na livadi presvlace. Treba sator zasluziti.Osim13 je napisao/la:Dajte im šator, za bolje nisu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Fejza
Sinisa,Rodin,Sipa, Pavic
Saban, Mujezinovic
Asim, Sinan, Ermin
Krpic
Izmjene: Veseli,Zaim, Hajdar
Moze li ovo sutra?
Sinisa,Rodin,Sipa, Pavic
Saban, Mujezinovic
Asim, Sinan, Ermin
Krpic
Moze li ovo sutra?
Momcino gdje ti je Stanic u prvih 11kerimatomic1921 je napisao/la:Fejza
Sinisa,Rodin,Sipa, Pavic
Saban, Mujezinovic
Asim, Sinan, Ermin
Krpic
Moze li ovo sutra?

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Svi u Dolinu!
Svi za MAKA!
Ljubavi što te rodi,KLASA RADNIČKA!
Svi za MAKA!
Ljubavi što te rodi,KLASA RADNIČKA!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sinisa je igrac sa najvise asistencija u ekipi, samo zbog toga. Doduse sve iz prvog dijela. A nije ni Stana los, ne znam. Vidi se da se bori, protestvuje sudijama i slicno.irfo je napisao/la:Momcino gdje ti je Stanic u prvih 11kerimatomic1921 je napisao/la:Fejza
Sinisa,Rodin,Sipa, Pavic
Saban, Mujezinovic
Asim, Sinan, Ermin
Krpic
Moze li ovo sutra?
Mogo bi vala i Pavic ispast iz prve, defanzivno najtanji od ove trojice, nije mi jasno kako bek onako spor moze biti kao onkerimatomic1921 je napisao/la:Sinisa je igrac sa najvise asistencija u ekipi, samo zbog toga. Doduse sve iz prvog dijela. A nije ni Stana los, ne znam. Vidi se da se bori, protestvuje sudijama i slicno.irfo je napisao/la:Momcino gdje ti je Stanic u prvih 11kerimatomic1921 je napisao/la:Fejza
Sinisa,Rodin,Sipa, Pavic
Saban, Mujezinovic
Asim, Sinan, Ermin
Krpic
Moze li ovo sutra?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma sto da ne, pa daj i tog bajica da vidimo. Ne moze biti gori id Zilica na beku nemaa teorije
Osim: Imamo tri boda manje nego što smo prvobitno planirali
Strateg sarajevskih Plavih je istakao da će Željezničar u ovom susretu tražiti tri boda koja bi ih ostavila u trci za plasman u evropska takmičenja.
- Očekujemo pobjedu. Kompletni smo, sve igrače imamo na raspolaganju, istakao je Osim i dodao:
- Razumljiva je ogorčenost navijača, mi smo svi navijači i svi smo ogorčeni i razočarani rezultatima.
Željezničar ima tri boda manje nego što je planirao, a te izgubljene bodove mora do kraja sezone negdje nadoknaditi kako bi ostvario plasman u Evropu.
- Imamo manje bodova nego što smo planirali i to tri najmanje, takav je slijed događaja bio da smo mi u nekim situacijama mogli računati na bodove, a nismo ih osvojili. Treba te bodove negdje do kraja vratiti ili da neki drugi kiksaju do kraja jer ako mi ne vratimo bodove, to nam je jedina šansa da se vratimo na mjesto koje očekujemo, a to je mjesto koje vodi u evropska takmičenja, dodao je Osim i nastavio.
- Dijelovi utakmica u kojima igramo dobro nisu dovoljno dobri da ostvarimo dobar rezultat. Te periode dobre igre ne iskoristimo, a u periodima loše igre smo redovno kažnjavani.
Komentar o sljedećem protivniku Plavih, ekipi Krupe.
- Krupa je postigla više golova u posljednjem kolu nego mi u svih sedam kola, mislim da je to dovoljan komentar za to pitanje, istakao je Osim, te zatim dodao:
- Budući na rezultate koje postižemo u posljednje vrijeme, ne možemo ništa uzimati zdravo za gotovo, ali u gostima nismo pobijedili nijednu utakmicu. Ipak, ne može se tako pričati jer idemo utakmicu po utakmicu, nemamo pravo to pričati. U ovoj našoj situaciji više niko nije toliko loš da mi možemo tako računati.
O igračkom kadru i ko bi mogao ostati u ekipi da se sada završi sezona?
- Igrači trebaju biti ti koji će znati te stvari prvi, a ne novinari. Imamo ekipu sa kojom moramo ostvariti svoje ciljeve. Imamo ekipu sa kojom sam svaki dan i kojoj treba pružiti podršku i koja zaslužuje mnogo više od onoga što trenutno pokazuje. Imamo dovoljno snage da pokazujemo mnogo više od onoga što smo sada uradili. Nisu se jednostavno poklopile neke stvari, ali nastavićemo raditi, moramo nastaviti raditi više i bolje, te se nadati da će na kraju sezone biti manji nesklad u odnosu onoga šta ekipa pokazuje i rezultata.
O sastanku sa načelnikom Općine Novi Grad Samirom Efendićem vezanom za trening kamp.
- Nisam zadužen da pričam o detaljima, ali osjetili smo dobru volju od strane ljudi sa kojim smo pričali koji imaju razumijevanje za situaciju. Ipak, puno stvari administrativnih se mora riješiti prije toga, no prvi korak je učinjen i nema razloga da ta priča ne ide dalje.
Predstavnicima medija se obratio i prvotimac sarajevskog sastava Damir Sadiković koji je prokomentarisao utakmicu protiv Zrinjskog i najavio duel sa Krupom.
- Počeo sam prvi put utakmicu, bilo je korektno prvo poluvrijeme, imali smo kontrolu, nismo im dozvolili da se razmašu, a mi smo imali dvije-tri šanse koje nismo pretvorili u pogodak, istakao je Sadiković i dodao:
- Rezultati govore sve, kakvi su rezultati, takvo je ponašanje prema nama, mi komentarišemo sve od igre, do navijača, svih tema se dotaknemo, ali naše je da se trudimo i da probamo prebroditi ovu krizu i da dođemo na mjesto koje Željo zaslužuje.
Vezni fudbaler sarajevskog sastava je uporedio Željezničar iz njegovog prvog mandata i sadašnji.
- Ja sam u prvom mandatu bio četiri godine, osjećam neku drugu atmosferu, sve se podiglo na veći nivo, ali ja sam sa svim igračima iz prvog mandata u dobrim odnosima što je taj neki srž jer nas je držalo zajedništvo. Tada je bila druga psiha jer smo mi bili domaći igrači, bilo je neko zajedništvo, poznavali smo se dobro na terenu, a sada sam osjetio drugu atmosferu, podiglo se sve na drugi nivo, ima pozitivnih stvari, ima negativnih tako da je to to, zaključio je vezni fudbaler Plavih sa Grbavice.
Utakmica Željezničar-Krupa se igra u subotu sa početkom u 20 sati, a glavni sudija ovog meča je Sabrija Topalović iz Zenice sa pomoćnicima Arnelom Novalićem iz Doboja i Almirom Huskićem iz Bugojna. Četvrti sudija je Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva, a delegat je Haris Idrizović iz Konjica dok je posmatrač suđenja Danko Ćavar iz Širokog Brijega.
-
- Kontakt:
Da li bi voljeli vidjeti Harisa Dilavera u plavom dresu od sledece sezone?
Da li bi se mogla rasut Krupa danas sa 1:0?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja bih Krupu napao od starta,jal pukovnik,jal pokojnik!
MIGRANTI iz METROPOLE!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mora na nekome procepiti. Prizivam 4-1 kao na Adzemovom debiju za Zelju.
Ne treba se zaletiti na gol Krupe, imaju strašnu tranziciju, bojim se katastrofeUBIPITAR je napisao/la:Ja bih Krupu napao od starta,jal pukovnik,jal pokojnik!

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Adzem je debi imao protiv Goska 3:1.kerimatomic1921 je napisao/la:Mora na nekome procepiti. Prizivam 4-1 kao na Adzemovom debiju za Zelju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Svaka cast na ispravci, lapsus. Je li Adzem dobijao krupu sa 4-1?bhsport je napisao/la:Adzem je debi imao protiv Goska 3:1.kerimatomic1921 je napisao/la:Mora na nekome procepiti. Prizivam 4-1 kao na Adzemovom debiju za Zelju.
kerimatomic1921 je napisao/la:Svaka cast na ispravci, lapsus. Je li Adzem dobijao krupu sa 4-1?bhsport je napisao/la:Adzem je debi imao protiv Goska 3:1.kerimatomic1921 je napisao/la:Mora na nekome procepiti. Prizivam 4-1 kao na Adzemovom debiju za Zelju.
Bilo je lijepih golova na ovoj utakmici
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sta ces brate, kada imas jednog Zakarica u ekipi, sve je lakse. Pogledaj ti njegovu ljevicu....
ovdje se dalo naslutiti da Asim ne zna osnove i tehniku fudbalskog šuta...
ovdje se dalo naslutiti da Asim ne zna osnove i tehniku fudbalskog šuta...