Samo jos jedna u nizu mnogih gnusnih lazi pojedinih

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I samo da znaš drug od sada kada izađeš iz kantona nož pod ruku i kolji sve što ne navija za golemog željuzagor1987 je napisao/la:Hahah kazu nitomani prije je Sarajevo igralo u nedelju uvijek,i sad namjestamo da igramo subotama da bi na njima pritisak bio hahahaha majko mila
Nemoj da te dugo drzi pozitiva, iskopaj nam jel neki pradeda od nekog naseg igraca bio cetnik ili ustasa... Rovi po drustvenim mrezama.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Jest vrhunski osjećaj kad smo prvi na tabeli. Neka me pozitiva uhvatila da na svakom koraku mi pjesma Hordi u glavi odzvanja. Šta ti je Sarajevo...
Ama gdje cemo biti spusteniji nego sto jesmo, ako cemo realno. Pusti strumfovske ba politike. Vi stvarno vjerujete na njihovu pricu da se mi bahatimo. Sta vam je ba. Pa gori su 10x sa pricom da imaju 3x jacu ekipu nego ostatak lige. Samo se hajcaju bezveze a vas furaju.Osttribine je napisao/la:Bas tako, ovde kada se nekom naklate na kosti ne popustaju, a i ovi postovi iz krajnosti u krajnost, ne daj Boze kakvog kiksa u narednim tekmama na Kosevu znamo vec sta ce se pisati ovde uz onih par likova koji su tu na forumu samo kada ekipi ne ide. Fino je sto smo prvi na tabeli, ali tek je deseto kolo, treba malo spustiti loptu na zemlju, kakav god da je ovaj široki, na Koševu je znao uzimati bodove za razliku od nas u širokom.zlo87 je napisao/la:Kako je odvratno citati ovo kupi Sabro i slicne stvari, do nedavno ste joj psovali i onda npr hladno opravdate igranje Kovacevica za RS, a kad je Starcevic bio dovodjen u vezu sa nama drvlje i kamenje ste bacali. Tek je deset kola proslo i bodovno smo izjednaceni sa drugim na tabeli. Spustite se na zemlju da ne bi opdt bilo psovanja poslije nekog kiksa. Utakmicu po utakmicu, hladne glave.
Ova ekipa treba podrsku i na Koševu, a ne samo na forumu, zato srijeda SVI NA KOŠEVO !!!
Ti kao da od juce pratis forum, pa pogledaj par stranica, vec neke najave titule, pojedinci i duplu spominju, ne treba nam to, samo polako od utakmice do utakmice i naravno sto vise dolaziti na Kosevo, to ponavljam svaki post, jer dosta raje samo neke izgovore trazi, a ova ekipa stvarno zasluzuje da ih se podrzi, jer milina je vidjeti ove mlade momke koji fkt igraju dobro. Druga stvar mene navijaci zelje i ne interesuju, taj njihov forum tamo i ne citam za razliku od mnogih od vas te me nema sta ko furati sa mojih haman cetrdeset godina, nego kao sto kazes SVI NA KOŠEVO !!!SNSa je napisao/la:Ama gdje cemo biti spusteniji nego sto jesmo, ako cemo realno. Pusti strumfovske ba politike. Vi stvarno vjerujete na njihovu pricu da se mi bahatimo. Sta vam je ba. Pa gori su 10x sa pricom da imaju 3x jacu ekipu nego ostatak lige. Samo se hajcaju bezveze a vas furaju.Osttribine je napisao/la:Bas tako, ovde kada se nekom naklate na kosti ne popustaju, a i ovi postovi iz krajnosti u krajnost, ne daj Boze kakvog kiksa u narednim tekmama na Kosevu znamo vec sta ce se pisati ovde uz onih par likova koji su tu na forumu samo kada ekipi ne ide. Fino je sto smo prvi na tabeli, ali tek je deseto kolo, treba malo spustiti loptu na zemlju, kakav god da je ovaj široki, na Koševu je znao uzimati bodove za razliku od nas u širokom.zlo87 je napisao/la:Kako je odvratno citati ovo kupi Sabro i slicne stvari, do nedavno ste joj psovali i onda npr hladno opravdate igranje Kovacevica za RS, a kad je Starcevic bio dovodjen u vezu sa nama drvlje i kamenje ste bacali. Tek je deset kola proslo i bodovno smo izjednaceni sa drugim na tabeli. Spustite se na zemlju da ne bi opdt bilo psovanja poslije nekog kiksa. Utakmicu po utakmicu, hladne glave.
Ova ekipa treba podrsku i na Koševu, a ne samo na forumu, zato srijeda SVI NA KOŠEVO !!!
Ljudi treb nam napokon malo euforije.
Znaju oni vrlo dobro kakvi smo mi kad imamo zajednistvo, toga ih je i strah!
Svi na Kosevu i podrzati ove momke!
Ama to je to. Realno 3.smo favoriti za titulu. Druga je stvar sto imamo igru, zajednistvo i koheziju u ekipi. I to treba furati i isfurati do kraja.zagorski je napisao/la:Samo ici utakmicu po utakmicu,a ulogu favorita za titulu vjesto prepustati drugima,furati pricu kako imamo mladu ekipu,da je cilj afirmacija iste i na svaki nacin skidati teret i pritisak sa ekipe. Imamo finu ekipicu,imamo sirinu,imamo cini mi se i tu hemiju unutar tima,ali objektivno mi nismo nesto posebno kvalitetniji od kona ili madjara pa sa mozemo sebi dozvoliti luksuz opustanja, bahacenja ili da pomislimo da smo nekakvi favoriti i sl.
Samo laganini i ici od utakmice do utakmice,bez unaprijed upisanih bodova i sa krajnje ozbiljnim pristupom do kraja.
A nasa je obaveza,kao navijaca,da im damo vjetar u leđa i maksimalnu podrsku do kraja!
Ništa slagao nisam, moja savjest je čista!belosevic28 je napisao/la:Nemoj da te dugo drzi pozitiva, iskopaj nam jel neki pradeda od nekog naseg igraca bio cetnik ili ustasa... Rovi po drustvenim mrezama.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Jest vrhunski osjećaj kad smo prvi na tabeli. Neka me pozitiva uhvatila da na svakom koraku mi pjesma Hordi u glavi odzvanja. Šta ti je Sarajevo...