Nije se imalo para da se kupi kec danas, potrosilo se jucer, ali hajde dobro je i ovo...sad da Said obavi svoj dio poslaSedrenikHz je napisao/la:Kupuj Sabro kupuj ruka ti se pozlatila.
Al sljedeči put Sabro ne daj im ni bodaaa.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije se imalo para da se kupi kec danas, potrosilo se jucer, ali hajde dobro je i ovo...sad da Said obavi svoj dio poslaSedrenikHz je napisao/la:Kupuj Sabro kupuj ruka ti se pozlatila.
Jesmo sretni i veseli samo da je ubice ispratit sa tri cetiri gola u mrezi ogadit im fudbal e to bi bilo toSamozdravlje je napisao/la:Ma svi smo sretni , pocesto ne razumijemo jedni druge , a svima nam srce puno kad nam ide. Poselami Atajica ili pozdravi sve jedno.robertkosar je napisao/la:Neznam, znam da je Murat obisao pola srbije a enver heto igrao u krusevcu
Jedan drugarski pozdrav za tebeBas mi je veselo mi prvi a ovaj mali Atajic moj prvi kosija zabi mitomanima go
Mislio sam da nam ti mozes pomoci ,meni i @bordopoeti ,imamo tu dilemu.Da M.Saran je vise puta igrao za Bor i Rijeku(ako se ne varam).
Srce ko Trebevic , drago mi radi svih koji gotive bordo boju. Naravno samo sebe gledati , ali dobro dodje i ovakav rasplet drugih utakmica. Mislim da samo mi sebi mozemo nastetiti. Nadam se da je to iza nas.
Može jedino da produži dalje, i to što dalje od kluba.Samozdravlje je napisao/la:Ako produze Adukor i Rustem ,ja ne bih nikog dovodio.Zatvrit ces prostor Akademcima, a dolazit ce i novi.Svaki novi igrac moze bit mac sa dvije ostrice.Ako imamo dobru atmosferu u svlacionici ne bih to narusavao.Husref rece ima 23/24 igraca treba mu vjerovati.Konacno jeste dobar igrac dobro dosao,ipak trebamo imati povjerenja u sportski dio uprave.Sad rade dobar posao.Stroj1946 je napisao/la:Da se rezonski razmišlja, da u kupu ostanemo do polusezone nekako i da zadržimo prvo mjesto ili ako se desi kiks da ta razlika ne bude veća od dva boda, na polusezoni dovest još 2,3 pojačanja, lijevi i desni bek, možda još jednog napadača i veznog, za svaki slučaj zbog širine.
Riješit se Radovca, Lelića, Pavlovića i Hodžića nekako, da se rastereti ekipa. Onda bi se na dva fronta moglo napasti, s tim da u kupu akademci imaju prednost, Mustafić, Kurdić i Resić.
pu,pu,pu. Rahmanovic zlato nase . Ima nesto i dobro u tome ,hvala @Beton sto citas. Ako sam koga prepao ,izvinjavam seBeton je napisao/la:Može jedino da produži dalje, i to što dalje od kluba.Samozdravlje je napisao/la:Ako produze Adukor i Rustem ,ja ne bih nikog dovodio.Zatvrit ces prostor Akademcima, a dolazit ce i novi.Svaki novi igrac moze bit mac sa dvije ostrice.Ako imamo dobru atmosferu u svlacionici ne bih to narusavao.Husref rece ima 23/24 igraca treba mu vjerovati.Konacno jeste dobar igrac dobro dosao,ipak trebamo imati povjerenja u sportski dio uprave.Sad rade dobar posao.Stroj1946 je napisao/la:Da se rezonski razmišlja, da u kupu ostanemo do polusezone nekako i da zadržimo prvo mjesto ili ako se desi kiks da ta razlika ne bude veća od dva boda, na polusezoni dovest još 2,3 pojačanja, lijevi i desni bek, možda još jednog napadača i veznog, za svaki slučaj zbog širine.
Riješit se Radovca, Lelića, Pavlovića i Hodžića nekako, da se rastereti ekipa. Onda bi se na dva fronta moglo napasti, s tim da u kupu akademci imaju prednost, Mustafić, Kurdić i Resić.
Ma Sabra kad kupi, kupi kvalitetno.YNWA je napisao/la:Nije se imalo para da se kupi kec danas, potrosilo se jucer, ali hajde dobro je i ovo...sad da Said obavi svoj dio poslaSedrenikHz je napisao/la:Kupuj Sabro kupuj ruka ti se pozlatila.
Ima onaj sindrom kad čovjekov mozak potiskuje ružna i loša sjećanja. Moj potiskuje i loše igrače. Taman zaboravio da je ovaj nebitni lik ikad igrao u našem klubu i ti me podsjetiš.Samozdravlje je napisao/la: pu,pu,pu. Rahmanovic zlato nase . Ima nesto i dobro u tome ,hvala @Beton sto citas. Ako sam koga prepao ,izvinjavam se![]()
![]()
Samo da su stavili nocni termin,ali i ovako mislim da ce nas biti fina cifra. Sve ispod 6 milja je sramota.MortemHz je napisao/la:Molim vas 6.000 u srijedu ako je ikako moguće.. bit će ogromna razlika
Dobar je ovo trener a imaju ok ekipu mada sam mišljenja da su ove godine četvrti po snazi. Vidjet ćemo kako će odigrati večeras protiv Zvijezde, muče se dosta.BordoSarajevo je napisao/la:Siroki se muci a i misljenja sam da su nikad losiji, imali su do sada bas dosta kikseva. Oni ce se grcevito boriti sa Slobodom za cetvrto mjesto.
Znaš ko je standardan.MortemHz je napisao/la:Molim vas 6.000 u srijedu ako je ikako moguće.. bit će ogromna razlika
Mi, kone i svinjski na kraju polusezone cemo im bjezati 8,9,10+ bodova, oni imaju pravo yeben raspored do kraja. Mislim da ce se prve tri ekipe bas odlijepiti od ostatka. Siroki nam nikakav konkurent za ligu nece biti, kakav god ishod bio u srijedu a bit ce nasa pobjeda aBd, mozda nam budu konkurenti za kup, to je realno.MortemHz je napisao/la:Ma ja, poveli ovi.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 40 gostiju.