Boli vas k makar igru imate ili bolje reci pobjedetutankamon1905 je napisao/la:Mislim da nas muce isti jadi sto se toga tice..kako su nam napadaci efikasni, mozda je bolje probat s odbranom u napadubraco je napisao/la:Rodin špica igra posljednjih nekoliko minuta ko VVD i Caulker. Neka je probao, sha fali
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zato je vazda Pezer tu da nam ga zabiberitutankamon1905 je napisao/la:Mislim da nas muce isti jadi sto se toga tice..kako su nam napadaci efikasni, mozda je bolje probat s odbranom u napadubraco je napisao/la:Rodin špica igra posljednjih nekoliko minuta ko VVD i Caulker. Neka je probao, sha fali

Amare, daj kakvu formaciju bez krila ko Milan birvaktile, ono je nerealno kakve degene imamo na toj poziciji
Da su problem samo krila, gledaj odbrane
Nema pozicije na kojoj nije jedan degen
Fejza danas
jedini
Nema pozicije na kojoj nije jedan degen
Fejza danas

Nama ne treba samo lova za dolazak novih igrača, nama treba lova da isplatiš raskid ovih trenutnih jer je većina ekipe zrele za noge. To će biti ozbiljan izazov, da ih je kako sviju nogom nabit.
Samo što su ova dvojica dobijali fine lopte od krila i bekova, nama krila ševaju 8 igrača odjednom a bekovi izdahnu do centrabraco je napisao/la:Rodin špica igra posljednjih nekoliko minuta ko VVD i Caulker. Neka je probao, sha fali

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Da je Kjosevski danas primio ovakav gol, jeb.e li bi mu mamu. Cirkus kriteriji za plakat od smijeha 
Krpic najbolji bio, prvi strijelac lige. Cudno bas da nece da trci valjda na gostovanju pa nema potrebe.
Kakav kapiten, takva ekipa! E moj Amare koja si ti budala.

Krpic najbolji bio, prvi strijelac lige. Cudno bas da nece da trci valjda na gostovanju pa nema potrebe.
Kakav kapiten, takva ekipa! E moj Amare koja si ti budala.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Al' se brukamo braćo 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Al smo se i navikli pa nas ne dotiče višeRaonffa je napisao/la:Al' se brukamo braćo

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
E sad idu tekme po mjeri,do nas je,odnosno do ovih bjednika,samo pametno!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
To stojiOsim13 je napisao/la:Al smo se i navikli pa nas ne dotiče višeRaonffa je napisao/la:Al' se brukamo braćo

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
16.12.2017
Imamo tri godine izuzetno kvalitetne finansijske informacije. Svaku godinu možemo mjeriti kako smo poslovali. U 2017. godini smo imali od transfera 1.660.000 KM. Imali smo prihode od UEFA-e 929.000 KM. Prihodi od ulaznica su iznosili 823.000 KM i to je sjajna cifra. Ponosan sam na to, to je znatno bolje nego prethodnih godina. Od sponzorstva i TV prava smo imali 723.000 KM. Stabilni izvori su prihodi od najma i članarina. Ukupno je klub prihodovao 4.972.000 km. Ovdje nisu svi prihodi uknjiženi, na primjer prihodi od NS/FS BiH za reflektore ili prihod od UEFA-e za Omladinsku Ligu prvaka. Potencijal koji je neiskorišten je prodaja dresova, TV prava i generalni sponzor. Također, imamo potencijala i u nekretninama. Radi se na tome punom parom. Rashodi su ukupno bili 3.895.000 KM. Na plate smo potrošili skoro 2.000.000 KM
A gdje smo sad? Pokrivamo kredite od Anelovog transfera, dolaze na naplatu jos mnoge stvari, a od igraca imamo mušanov ****?
Kriv je Amar, novi predsjednik. A ovi sto su popusili 4 miliona na igrace za tri godine, a to nista je-bo to mile mi matere. Oprali para je-bo Ibrakovica i Selimovica u eri titule. Samo ovi drugi osvoje titule, a ovi nasi strucnjaci popuse dvije..

Imamo tri godine izuzetno kvalitetne finansijske informacije. Svaku godinu možemo mjeriti kako smo poslovali. U 2017. godini smo imali od transfera 1.660.000 KM. Imali smo prihode od UEFA-e 929.000 KM. Prihodi od ulaznica su iznosili 823.000 KM i to je sjajna cifra. Ponosan sam na to, to je znatno bolje nego prethodnih godina. Od sponzorstva i TV prava smo imali 723.000 KM. Stabilni izvori su prihodi od najma i članarina. Ukupno je klub prihodovao 4.972.000 km. Ovdje nisu svi prihodi uknjiženi, na primjer prihodi od NS/FS BiH za reflektore ili prihod od UEFA-e za Omladinsku Ligu prvaka. Potencijal koji je neiskorišten je prodaja dresova, TV prava i generalni sponzor. Također, imamo potencijala i u nekretninama. Radi se na tome punom parom. Rashodi su ukupno bili 3.895.000 KM. Na plate smo potrošili skoro 2.000.000 KM
A gdje smo sad? Pokrivamo kredite od Anelovog transfera, dolaze na naplatu jos mnoge stvari, a od igraca imamo mušanov ****?
Kriv je Amar, novi predsjednik. A ovi sto su popusili 4 miliona na igrace za tri godine, a to nista je-bo to mile mi matere. Oprali para je-bo Ibrakovica i Selimovica u eri titule. Samo ovi drugi osvoje titule, a ovi nasi strucnjaci popuse dvije..

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- plavousrcu
- Kontakt:
Svi znamo da su krivci sada van kluba i ne treba ih spominjati. Trebamo se okrenuti buducnosti a nije nam nesto optimisticna. Ekipa bam je go ****, izgleda da se i Amar malo zajebao misleci da moze nesto sa njima napraviti. Zato sam govorio stalno tri prelazna roka trebaju da mi na nesto licimo. Jos ako se uzme u obzir da nemamo novaca pitanje je i nakon ta tri hocemo li liciti na bilo sta. Prvo poluvrijeme mogu biti zadovoljan a drugo nakon sto smo ostali sa igracem vise je blamage. Samo se nadam da ce Ermin biti spreman za Krupu. On je igrac koji nam samo moze pomoci u ovim teskim vremenima.
Propali ko kauc
Sad ona “Ostalo je samo ime” dobija na punom znacenju. Tesko cemo se izvuci iz ovog pogotovo sto sanse da odemo u Evropu su sve manje i manje.
Sad ona “Ostalo je samo ime” dobija na punom znacenju. Tesko cemo se izvuci iz ovog pogotovo sto sanse da odemo u Evropu su sve manje i manje.
Javašluk sportskog segmenta kluba u prethodne tri godine je došao na naplatu. Samo je cijena skupa, nažalost. Ova ekipa je dotakla dno, vjerovatno najgora poslijeratna ekipa Želje.
Ne vrijedi se nervirati oko ovih bitangi, vec sacekati kraj sezone u nadi da ce ih Amar nogirati sve redom.
Manijacima svaka cast
kao i na paroli koja sve govori.
Ne vrijedi se nervirati oko ovih bitangi, vec sacekati kraj sezone u nadi da ce ih Amar nogirati sve redom.
Manijacima svaka cast

-
- Kontakt:
Evo da se i ja registrujem i da pozdravim najbolji i najveci klub u BiH. Imamo najlošiju ekipu zadnjih 20godina ali ono što Mi imamo, niko nikada neće imati!
Ljubav,vjernost,odanost i poslije silnih poraza, sto kod drugih nismo vidjeli a pogotovu kod udbaša. Zdra'o
Ljubav,vjernost,odanost i poslije silnih poraza, sto kod drugih nismo vidjeli a pogotovu kod udbaša. Zdra'o
Željezničar u junu dovodi veliko pojačanje
Fudbaleri Željezničara igraju katastrofalno ove sezone.
Jučer su izabranici Amara Osima poraženi u Mostaru kod Zrinjskog sa 1:0, a za Plave je ovo bio deset poraz, u 26 odigranih kola.
Željo se muči u igri, navijači su razočarani, ali svi vjeruju da se može izboriti izlazak na evropsku scenu.
Na Grbavici će biti mnogo promjena, a sigurno je da će otići Anel Šabanadžović koji igra kao posuđen fudbaler grčkog AEK-a.
Kako saznaju **** na Grbavicu bi se mogao vratiti Jovan Blagojević, veznjak koji je godinama bio pokretačka snaga plave lokomotive. Srbijanski internacionalac je nakon što je bio suspendovan od strane, bivše Uprave Željezničara, otišao u zimskom prijelaznom roku. Potpisao je ugovor do juna 2019. godine sa Osmanlisporom, koji igra u drugoj ligi Turske, ali od dolaska u ovaj klub nije upisao niti jedan nastup u zvaničnim utakmicama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.